78

АУУУ

преди 14 години

ЧУЙ СЕГА И РАЗБЕРИ -НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ТОН В ЖИВОТА НА ДРУГИЯ.ЕВТИНАТА КОЛА Е ПО ОПАСНА ОТ ПО-СКЪПАТА(НЕ ВИНАГИ НО В СЛУЧАЯ С ТВОЯ ГОЛФ ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ПРАВ).МОЖЕ ДА ИМА ЗАКОН ЗАБРАНЯВАЩ УПРАВЛЕНИЕТО НА МПС НАД 100КОНЯ НА ЛИЦА С КНИЖКА ДО 3Г.НЕЗНАЧИ ЧЕ КАТО Е МАЛКО КОНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е *** И АКО МЕН НЯКОЙ МЕ КАРА ДА КАРАМ ГОЛФОВЕ И ТАКЪВ РОД ЩАЙГИ ЩЕ ГО ЧАКАМ ПРЕД БЛОКА МУ С КАМЪНИ

77

До Катя дъртата мине

преди 14 години

Дърта минетчийка с Ауди! Класика!

76

До Катя пачата

преди 14 години

Ей *** , като изкараш пари и си купиш кола с изкарани от тебе пари тогава ми парадирая фабрика за ***!

75

SAFC

преди 14 години

Кате, е, хайде вече кажи каква е тази специалност! Интересно ми стана.

74

Катя

преди 14 години

всъщност специалността ми е медико-научна, ако има някакво значение!

73

бг

преди 14 години

Браво Кате, добра професия си си избрала! Успех в лова на съпрузи или както там му викаш :))))))

72

оле!

преди 14 години

Ха събрахме се! И аз по някаква случайност уча и работя, ама НА, не карам кола като твоята....кажи как го правиш....или това е ноу хау?хахахахаИзвод: Вариантите са два: тате-паралия или учи "публична вувузелация"....

71

Катя

преди 14 години

но иначе с моята специалност си изкарвам доста пари и се издържам сама по време на обучението си!

70

м

преди 14 години

До angel Аз съм една дето си вади парите с честен труд.Занимавам се с търговия и мога да си позволя кола на лизинг с вноска примерно около 400лв ама не го правя.Карам си голф 3 от 97-година,защото смятам,че това което отделям от оборота е по-добре да го депозирам или да инвестирам в друго.Има време за по-скъпички коли да карам ако пожелая.А ти по-добре ми прочети коментарите ако обичаш.

69

Катя

преди 14 години

купи ми го приятеля ми и бъдещ съпруг!

68

бг

преди 14 години

каква е тази специалност - вулвузели на чичковци с пари?!?!!? Защото с нормална работа нявма кака да изкараш такива пари, или тате е депутат?!?

67

angel

преди 14 години

АУУ, не мисля, че с вторият си постионг съм те обидил с нещо. и аз седя в Бг и върша някаква работа - всъщност е доста обществена. ако върша същото където и да било в Европа или САЩ, например, ще съм финансово осигурен на 100%. ама съм тук. е, ако ми се отвори път за преместване, изчезвам, няма да лъжа - но засега съм тук. та не ме мисли. но - 40 000 са си пари в Бг. за някои хора са дори непосилна сума. просто съм по-обективен от теб, явно.

66

бг

преди 14 години

Абе и аз учех и работя, продължавам да работя, ама такава кола с работа не се купува! Не се прави на ....

65

Въпрос !

преди 14 години

Кате и кой ти го купи това ауди и срещу какво насреща, не вярвам да е заради небесно *** ти очи. Или може би от заплати си го купи. :)

64

Chu

преди 14 години

Естествено, че не ти пожелавам смърта мой :) Бъди жив и здрав.

63

angel

преди 14 години

за М: е коя си пък ти - или който и да било - да определя на пълнопарвен гражданин до колко пари може да е колата, която кара? не знам в твоето село как е, ама аз познавам и хора, които на 18 могат да си купят квото искат - сами. със собствени пари. верно, няма много такива, ама важен е принципа - на 18 си пълнолетен, можеш да правиш всичко, което можеш да си позволиш. всичко е въпрос на ОТГОВОРНОСТ. тя не е толкова обвързана с възрастта. познавам и пълни *** на по 40.

62

АУУ

преди 14 години

ангеле и казах колко пари получавами че работата ми е свързана с пътуване и съответно това е инвестиция за мен.не получавам по 400 лв заплата и се лишавам от доста работи за да я имам но това НЕ Е СКЪПА КОЛА ЗА МЕН .изглежда няма да стигнем до едно мнение понеже важно е да се обиждаме отколкото да се разбираме.не не ми харесва това по улиците,по магазините в д-вните предпиятия но се мъча да съм полезен и затова седя в бг защото искам промяна а не САМО ЗЛОБА И ЗАВИСТ

61

Катя

преди 14 години

намекваш грозни работи, всъщтност уча и работя по специалността си, която вие само можете да сънувате с вашия мозъчен потенциал!

60

м

преди 14 години

До катя Катя,все пак си на 23.Има разлика между 18 и 23.Това са си пет години повече опит като шофьор.Е,хубаво като караш такова ауди.Нека да е.Ние не казваме,че хората не трябва да карат такива коли.Ама нека да отговаря възрастта на стойноста на колата все пак.Ако си си изкарала с лично твои средства паричките за колата ти..ок.Браво даже!

59

Бат

преди 14 години

Просто истината е че не е до колата а до шофьора, а младите се пробват и си мислят, че са над нещата. Моята първа кола беше Москвич 412 и пак съм дигал 140 с нея... сега като си помисля ме хваща страх чак. Верно преди 20-на години нямаше такова движение като сега, но една гума да бях пукнал и съм пътник. Сега имам мощна кола но повече от 90 не дигам извън градско 120 на магистрала... И пак ако някой *** ме шибне с 90 едва ли ще оцелея.