18

Всезнайко

преди 13 години

Добре, а има ли други възможности за газови и енергийни доставки? От САЩ няма да внасяме нито петрол, нито газ, нито ще строят АЕЦ. С вятърните перки може донякъде. Ама че прости политици! Много ясно че като малка страна не можем да налагаме условия нито на Русия, нито на САЩ, нито на съседите ни дори. Най-многото да останем на дърва и въглища - а "синият лидер" бездруго е повече спомен.

17

US

преди 13 години

Съвсем сериозно питам всички тук! Кой определя цените и живота в БГ а? Кой държи най-голямата рафинерия за горива? РУСИЯ! От кого са ни зависими на 100% доставките на газ? Русия! От кого ни зависи на 100% АЕЦ-а? Русия! Е какво ми слагате минуси питам? *** ли сте? И това с БГ от колко години е а? 66г? А честито! Защо цените на бензина, тока и газта навсякъде паднаха заради кризата само за "богатото" БГ се вдигат на всичко! Лъжа ли? Питам! Лъжа ли е това което казвам?

16

Иво

преди 13 години

А ти какво искаш - да ти доставят газ без пари и ти да ги псуваш? Няма да стане! Нека газта да стане 3 лева, не ми пука, американчета Костови! Хайде давайте, лижете гъзовете на САЩ, но ще плащате солено! Ясно ли ви е?

15

US

преди 13 години

матушка си ние е цоцала от време оно. А БГ комунистическа мафия станаха милиардери на гърба на бедния българин който за съжаление още милее за мама раша и колко били добри с нас и колко били готяни. А истината е че сме бедни и главната вина е на русия и нейния народ.Мартин за газта е казал А ЗА БЕНЗИНА ОТ РИСКИЯ НЕФТОХИМ ИКОЙ ГО ПРОДАДЕ НА РУСНАЦИТЕ??? А? АМИ ЗА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ОТДЕ ИДЕ ГОРИВОТО А? И НАКРАЯ КАКВО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ РУСИЯ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНИТЕ И ЖИВОТАВ БГ - ТОК, ГАЗ, БЕНЗИН КАКВО ДА ГОВОРИМ

14

Анонимен

преди 13 години

Айде Иво и други *** да не русят безмислия и безсилия!

13

ДА

преди 13 години

за жалост няма оправия в тая държава , и народа и тои опростява по край тия

12

Анонимен

преди 13 години

На кого ли да вярваме вече, като всички се усраха. Всички политици и властимащи си гледат само себе си и ....любовниците на никого не му пука за България и народа. Кога виновниците ще трият наровете в затворите??? Няма един там. Всичко е бла бла. Сини, червени, жълти, зелени и какви ли не разпродадоха страната на който пожела.

11

Иво

преди 13 години

Този лидер съвсем изперка! Марто, Марто, това с газа е капитализъм, Марто, не е СИВ! СИВ го няма! Сега имаш търговец, който ти доставя газ, цените не може да се определят от нас, естествено е да бъдат пазарни. Или ти искаш българо-съветската дружба да продължава, ама ние да се гъзим на емириканците! Чакай да дойде зимата, тогава ще видиш цени на газа!? Като сме хитри ще бъде тъй - от два стола, та на земята! Не са ни виновни руснаците, виновни сме си ние, пардон Костов, който подари на руснаците

10

Анонимен

преди 13 години

До гроб -друг път! Много скоро на България ще и с наложи да охлади отношенията с Русия- защото всяко изнудване си има граниаца! А границата е безкрайно обеднелия народ!

9

поредната партенка

преди 13 години

Мартин партенката пуска поредната партенка!

8

Спортен риболов

преди 13 години

Гьола в Белене. Има само едър шаран. Такса 5 лв.

7

Анонимен

преди 13 години

Точно така е! Има много гадна енергиийна мафия-която се държи от най високите комунистически кръгове!

6

Може би

преди 13 години

някои вече са милионери а?

5

Анонимен

преди 13 години

***,отдавна не бях чел толкова честно изказване.Точно както си го казва е

4

Анонимен

преди 13 години

ВЕРНО ЛИ 2 МИЛИАРДА СА ПОТЪНАЛИ В ЛОКВАТА БЕЛЕНЕ

3

Ивайло

преди 13 години

Аз тръгвам пръв. Овчаров, Станишев, Първанов - разстрел.

2

Един Луд

преди 13 години

А ти? А твоите родители?

1

Анонимен

преди 13 години

Иска ви се ама нямаааа, до гроб сте вързани за Русия, Д О Г Р О Б!!!!Лайте си коооолкото си щете!!!!!