38

do 42

преди 14 години

Е u,ти какво спечели от това?

37

се

преди 14 години

Това ли е най важното или по важно е как живеят хората престани с тези статистики защото хората глаадуват и мизерстват това е истината нищо ама нищо не е свършило това правителство то няма една ясна програма за нито една реформа.

36

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ спечели в Габрово при суперниска избирателна активност и не без решаващата подкрепа на ДПС. За кандидата на ГЕРБ гласуваха около 12% от имащите право на глас. Или с други думи - срещу него гласуваха ОСТАНАЛИТЕ 88%. Независимо от непрекъснатата медийна мозъчна промивка на турско-комунистическите медии, надули сапунения балон ГЕРБ, хората не са слепи. Все повече проглеждат.

35

чичо

преди 14 години

НЕ СТИГА ЧЕ ИМА ЕДИН-ДВАМА ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНИ ДРАСКАЧИ АМИ НА ТОВА ОТГОРЕ РАБОТЯТ И В САЙТА КАТО СЛАГАТ МИНУСИ И ПЛЮСОВЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТ , ТРИЯТ КОМЕНТАРИ И БЛОКИРАТ КОЙТО ПОДКРЕПЯ ГЕРБ.АЙДЕ СЕГА ИЗТРИЙТЕ И БЛОКИРАЙТЕ И МЕН ЗА ТОВА КОЕТО НАПИСАХ МАКАР ЧЕ ТО НЕ Е ТАЙНА А СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ---САМО ГЕРБ

34

АЛО, АЛО!!!

преди 14 години

Пак ли Царя ви е виновен? На Станишев и Боко прощавате всичко, дори че съсипаха държавата, а Царя мразите.

33

&&&

преди 14 години

Аз не съм политически фанатик като теб,ако ще и талибаните да спечелят.Никога няма и да гласувам;защото всички се провалят,ама ти ако си че народа ще остави Бойко да затвори всички проекти защото не отгаварят ня САЩ или са комунистически или защото ГЕРБ е спечила в Габрово,ти много грешиш

32

Валдес

преди 14 години

Става за рибарник...

31

Анонимен

преди 14 години

Така е, комунистите построиха заводи и жилища, в които хората да работят и да живеят, имаше безплатно здравеопазване и образование, но след това дойдоха ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ на комунистите - шофьори, бодигардове и други и взеха всичко на хората - замразиха проектите, обложиха ги с данъци, взеха им работата, изхвърлиха ги на улицата. Аз наричам това ГЕНОЦИД. Мутро-милиционерски ГЕНОЦИД провеждан от некадърните, но докопали се до властта българи над останалите БЪЛГАРИ.

30

bg.

преди 14 години

ТОВА Е НАИСТИНА ЕДИН ГЬОЛ ПЪЛЕН СЪС ЖЕБИ И СМОЦИ

29

с

преди 14 години

Не си компетентен по този въпрос не коментира

28

partizanina

преди 14 години

ТИ ЛИ ПОЧНА ДА КАЗВАШ КОЙ ДА СИ ХОДИ ---------НАЛИ ВИДЯ КВО СТАВА В ГАБРОВО---ВИДЯ И РАЗБРА КОЙ НАПРАВО СИ Е ОТИШЪЛ ВЕЧЕ----БСП--16%----ГЕРБ---57%--ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЙКА ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКО ПОТЪНА В ПОЛИТИЧЕСКИЯ ***----САМО ГЕРБ

27

Язе

преди 14 години

И Рено Алпин (rock)

26

жоро

преди 14 години

ДО 14 аз предлагам държавата да изкупи всичките домати,пипер,мляко,тютюн и др. така производителите ще спечелят,ще се отворят още работни места. по глупав комунистически коментар не бях чел. в този форум е пълно с платени комунисти

25

Анонимен

преди 14 години

Пак ли НДСВ ви е виновно?

24

Х

преди 14 години

Какво излиза - че по времето на така оплювания социализъм България построи атомна централа, а сега при голямата "демокрация" няма пари и не може. Тогава и коли се произвеждаха в България - Булгаррено (до 1970 г.)

23

norm

преди 14 години

18,всичко трябва да е въпрос на икономическа ефективност,не на интереси и влияние.И твоята мисловна дейност е от оно време.

22

&&&

преди 14 години

Бойко е номер 1:затваря комунистически проекти проекти без да предлага герберски,докарва ни PRO за да ни пази овците и козите,изпраща повече войници в Афганистан.Абе кой премиер прави повече за народа си???

21

Язе

преди 14 години

Че то какво се построи през последните години?!? Комунистите барем комунизъма са строили:ДДД

20

българин след Черноб

преди 14 години

Щом Турция и Македония ще строят руски АЕЦ, то като искат да влязат ЕС, ще им ги закрият. Ако влизат в БРИГ ще им ги оставят да работят, докато гръмнат.

19

Бекри Алкохоликоолу

преди 14 години

Румен Петков: То е проект, който ще ни изведе в друга орбита-------------------Абе, Сархош ефенди, цапни му едно шише ракия и още тази вечер ще бъдеш изведен отново в друга орбита!