78

Анонимен

преди 14 години

Баба, баба ама красива и с апартамент. Сега като и дадат и софийско жителство що момчетии ще завърти. Нема да завиждате ей.

77

Анонимен

преди 14 години

до 75Ти ли си подобното?Я марш да ореш там!Аз не съм ти виновен че си овчарче.Изчезни със скоростта на пребит хомосексуалист!

76

Анонимен

преди 14 години

Ама чакайте бе. И тая ли е била комунистка. Леле пак се обърках, казал таралежът и слязъл от четката за дъски.

75

P.djuf

преди 14 години

Бравос, Цецке!На следващите избори още 1 милион *** да гласуват за Герб, та 280 квадрата апартамент да си вземеш!

74

ззз

преди 14 години

"Желанието й е да живее във ведомствено жилище като всички останали депутати, а не да е на по-специални условия"- правилно, Апартамент от 180 квадрата и 2 спални, кабинет, огромен хол, трапезария и кухня не е нищо специално, особенно когато ползваш като допълнение служебен автомобил, не плащаш разходи по апартамента, GSM... иначе са съвсем обикновени хора със съвсем нормални заплати.... Подигравка с българския народ...

73

смехурко

преди 14 години

затова ли седна на тоя стол,а - не мислиш ли,че скоро се разклати и ще се катурнеш

72

Amenhotep

преди 14 години

Баба Цецка е скромна ... и красива!

71

Анонимен

преди 14 години

Подобно се привлича с подобно. Ако искаш във Виена да се пренесат селяните.

70

Анонимен

преди 14 години

Цецке, Цецкеее, Цецке, от един дол дренки сте всичи !!!! ВСИЧКИ в този непродуктивен парламет сте за бой с дрянови пръчки....Не гласувахте закон за изборите, не гласувахте и промени в НК и НПК....Оставихте магистратите да безчинстват на воля...За какво сте ни тогава....Само подяждате народа и се ширите в огромни апартаменти за негова сметка...Ще ви изметем на следващите избори, така да знаете...Друг хабер към тебе нямам...Развивай се!!!

69

Анонимен

преди 14 години

Народа гледа.Скоро трите маймуни на мъдростта-не чула, не видяла ,не казала няма да са толкова популярни.

68

АНТОН

преди 14 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ,ДЪРТАТА КОМУНИСТКА -С РАБФАКовско образование сменила де що има партии ,за да се докопа до кокала СЕГА МОЖЕ И ПРАХ В ОЧИТЕ ДА НИ ХВЪРЛИ ...!!!АМА НИЕ СМЕ ВИНОВНИ ,ЧЕ ГИ ИЗБРАХМЕ ТЕЗИ СТРУГАРКИ И НЕ ЗНАМ КАКВИ СИ ОЩЕ ...!!! ТА тя седи на местото на СТАМБОЛОВ...СЪЗНАВАТЕ ЛИ ГО БЪЛГАРИ ...ДО КЪДЕ ПАДНАХМЕ ...!!!!!!

67

Анонимен

преди 14 години

Абе я стига!София се напълни с диви селяни.Пренесоха си и чалгиите и селениите,писна ми от тях!Че взеха и роднините да си довеждат и да ги уреждат на хубави позиции на работа.Писна ми от иекащи връзкари,които прескачат релсите на трамвая да не ги хване ток.Вчера слезнал на гара София ,днес вече акъл ми дава.Ама кой махна софийското жителство да му е... Май онзи беше дето каза че имало османско присъствие.Онзи дето се търкаляше по стълбата на самолета,онзи дето жена му слагаше ръка на чашата....

66

Анонимен

преди 14 години

4i4o Boiko kakvo stava i ti samo prikazva6 mnogo barzo gi spe4elixte samo za vas nqma kriza aza bedniq narod go obivate ama i te sa vinovni 4e se saglasqvat s vsi4ko tapi sme nikoga ne se nadigame kakto drugite narodi .

65

Да,Но

преди 14 години

Наша ТцеТцка е Тьоткае дебела кьоскатъпа кат метла

64

Анонимен

преди 14 години

То в Бояна затуй са по на един етаж, най-много два.

63

Анонимен

преди 14 години

Има само един малък проблем. Да я сложат на партера щото ако Фидоска и отиде на гости........ Да не пропаднат на долните етажи де.

62

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 14 години

И ВЪВ ФАКУЛТЕТО ДА ЖИВЕЕШЕ...КОМЕНТАРИТЕ ЩЯХА ДА СА СЪЩИТЕ......

61

xoxoxo

преди 14 години

мноо мрънкате ей, представям си к'ви щеше да са кометарите ако беше oтишла в Бояна

60

Анонимен

преди 14 години

Почнаха и тези да си раздават благинки.Заменки,безимотни магистрати на първа линия с хотелчета,ведомствени апартаментчета с платени режийни,служебни автомобили и т.н.Всичко се плаща от народа!А какво ни дадоха за да взимат?Ще каже някой ама и на запад е така.Може и да е ама там няма малък кубик дърва например и сметките са разбираеми на монополистите и ти взимат точно колкото си похарчил.А тук се краде ,,законно,,!Нали Дянков каза че кризата свършва и почнаха с благинките.А от 01.07.2010 цените?

59

doomchant

преди 14 години

Едно достойно жилище за една достойна и уважавана от всики Българка!Само, горката, дано не се изгуби в новият си апартамент от 180 квадрата, че ще ни липсва!