111

Беки

преди 14 години

107 съдят я хората защото основният мотив е "да имам", не "да дам". Могла е да осинови дете, но трябвало да е бебе, за да не поправя грешки на институциите. Ако реши да изкачи Еверест на 62 години - ок, ще я подкрепим. Да поставя на риск живота на деца за да си проима бебе на възраст, когато вероятността да износи бременност е силно намаляла е експеримент. Нейн и на лекарите.

110

до-kala

преди 14 години

Ако и ти родиш на 62 няма да изглеждаш по нормално. В цялата тази ситуация не виждам нищо нормално. Като започнеш от доктора минеш през бабата и завършиш с ненормалните коментари.Станахме свидетели на още едно страдание на малка невинна душичка. Бог да я прости !

109

123

преди 14 години

От неизвестен донор са..а на тая кикимора трябва да и махнат главата дето не и трябва...язък за един погубен човешки живот...

108

марго

преди 14 години

да българина се оказа злобен човек така е. но тук това не е дневния въпрос. няма нищо здравомислещо в акъла на тази дама - психиатърка. аз също съм мед. работник и това нейно деяние граничи с лудостта! няма как да искаш да надхитриш живота , тя просто това се е опитала да направи. няма как законите на природата трябва да се спазват!досега къде й е било майчинското чувсто чак на 62 ли се е пявило/ значи нещо не е наред нали.............

107

Анджелина

преди 14 години

Яйцеклетките нейни ли са били? Известно е че репродуктивните функции на жената приключват с настъпване на мено-паузата някъде около 52-та година , а тя е на 62. Ако е така, знаюи е осъдила на зла съдба чужди деца, а едното дори вече почина, благодарение на нейните болни идеи! Това не се ли наказва от закона?!

106

майка

преди 14 години

Каква ти злоба бе, човек!Това е пълно недоумение от егоизма на тая жена,която искала да" изпълни мечтата си"!Ами да беше помислила за бъдещето на тия нещастни дечица!Аз разбирам да не е могла да има деца,да е опитвала и да не е станало,тогава бих я подкрепила!Ама тя се сетила на дърти години да ражда!Тя природата вече и е отнела тая възможност,а тя я е имала на по-млади години!Не мога да я оправдая,само мога до жаля нещастното детенце!

105

муню гуню

преди 14 години

77 ти Внимавай какво си пожелаваш!

104

Д-р Хаос

преди 14 години

Да я осъдят да върне парите, дето пропиля за процедурите по спасяването на дефектния ембрион, който не можа да оцелее, благодарение на нейната природна даденост.

103

!!!!!!!!!!

преди 14 години

На тия дечица с мъка им започна живота и в мъки ще свърши.И това дето е живо,и то ще се мъчи самичко цял живот,ако оцелее!Тая "майка" е пълен егоист!Сетила се тя да осъществява мечтата си!Истинските родители мислят първо за интересите на децата си,а тук няма такова нещо!

102

аз

преди 14 години

Чета Ви коментарите и не мога да си обясня от къде е тая злоба у Вас бе хора?Какво лошо има една жена да роди на 62 години и кои сте вие,че да я съдите?все си мисля,че всеки сам решава за себе си как да постъпи и какво да направи и съм сигурна,че 99% от вас не са от най-решителните,не са и достоен пример за подражание.

101

муню гуню

преди 14 години

Внимавай какво си пожелаваш!

100

х

преди 14 години

че има много мъка по тоя свят има.... ама защо постоянно отвсякъде трябва да ме заливат с толкова негативна информация и да натоварват всички с проблемите на очевидно ненормални хора... гадориите ги има и винаги ще ги има, затова гледайте си световното пийте си биричката и правете деца когато му е времето

99

муню гуню

преди 14 години

Внимавай какво си пожелаваш!

98

???

преди 14 години

до 95: а още повече ме дразнят лицемерите, които прикриват жаждата си за клюки и скандал зад "гражданско общество", "ангажираност" и т.н. Хайде да видим колко от форумните моралисти утре ще се обадят да си уговорят среща с депутата от техния район, на която да му предложат промяна в закона? Понеже говорим за гражданско общество, нали...

97

kala

преди 14 години

То си личи, че жената не е нормална ...

96

baretata

преди 14 години

taka stava kato nqkakvi chalnati babichki reshat da pravqt glyposti

95

Уф ! :(

преди 14 години

Бог да прости малката душичка . Колко дълго се бори за живота това малко невинно същество, измъчи се горкото с тия операции.Дано поне сестричето оцелее!

94

Д-р Злобюл

преди 14 години

Наша работа е след като лежи на нашите здравни осигуровки.

93

Анонимен

преди 14 години

Точно така. Щом както казваш "сам си даваш сметка", че да си родител на 60 не е работа, тогава единственото което можеш да направиш е да млъкнеш и да оставиш по-компетентните от теб да се забрани изкуствено оплождане след 44г. И тогав няма да има нужда да се притсняваш, че някой може да се занимава с "някаква нещастна жена". Тогава вече нещастни млади майки на по 60 няма да има. Нали, селски ?

92

ани

преди 14 години

А колкото до това да бъдеш майка не означава само да родиш едно дете ,а да го отгледаш и направиш стойностен човек.Сигурна съм че ако дедето има шанс да живее ,ще се намери стойностен човек ,който да го отгледа !