143

Анонимен

преди 14 години

Е,поне чалга изпълнителите ,не са някакви рап наркомани ***,като всички тук ,дето ги харесвате

142

Nobody

преди 14 години

Туй не беше ли оназ госпожа, дет стана кмет, щото си мислела, че заедно с града дават и секса? Или я бъркам с Танчето Дончева?

141

анонимен

преди 14 години

А за митинг - концерти на ГЕРБ, до колко ще може, извинете?

140

57519

преди 14 години

не бъркай горан брегович с чалгата...той има концерти в цял свят пред десетки хиляди хора...а песента кое и е антибългарското...освен това и певиците са му българки.не харесвам чалгата но горан е велик и позъори като слави го копрат най-нагло...

139

Amenhotep

преди 14 години

Чрез чалгаризация към моралнаи духовна деградация!

138

GOSHO

преди 14 години

Имаше един лаф навремето"Когато на кофти човек му е гот-това е чалга!Когато на готин човек му е кофти това е блус!

137

Анонимен

преди 14 години

Подкрепям! :)

136

Amenhotep

преди 14 години

Фандупкова уж слушала рок, а само чалгарски сбирщини прави ... помните ли, как на Нова Година беше поканила сръбските ***, които изпълняваха антибългарската песен "Артилерия" докато Кмет на столицата, Премиер на държавата и още една камара *** се кълчотиха на нея?

135

57519

преди 14 години

рапа е за другата част от простолюдието която се мисли за нещо повече от чалгарите...и наистина може би с с една идея по нормални...но толкова...

134

-Луцифер-

преди 14 години

Фандъкова пропищя от джангъра на Пайнер пред "Ал. Невски"--------------------------------От кое е пропищяла ? От възбудата докато Митю и е пълнил междукрачието с банкноти по 100-левки, за да му разреши проявата ли ? Взела си е комисионната и да не ми се прави на невинна тази въртиопашка ! *** чалгарка !

133

Neon Knight

преди 14 години

Фандъчке, я кажи, кой прати ушевите да спрат "Цвете за Гошо", че голяма дандания се вдигала? А защо по същата причина не теслариха пайнерската простотия снощи? Нищо ново от времето на бай Тошо, когато забраниха на "Сигнал" да свирят заради това, че се бяха озъбили на куките, охраняващи концерта им в Бургас да спрат да млатят хлапетата с палките, а в същото време Тодор Колев се правеше на "Еръпшен" и каканижеше "Ша ти купя лека кола да не одиш зиме гола..."

132

Анонимен

преди 14 години

Ти пък бягай в Анадола да си слушаш маанета

131

do 140

преди 14 години

Slushai klasicheska muzika - nema *** tam i nikoi ne ti se kara. E, melodiikite sa malko po-slojni ama shte im sviknesh.

130

Анонимен

преди 14 години

Толерантността е прекрасно нещо и по същество си прав - да не се напада този, който няма възможност да се защити, но ... чалгарят ще те атакува още в автобуса, докато се прибираш вкъщи, до към 22 часа, кварталното кръчме ще "дъни" ситен или бавен кючек със сълзливи текстове, след това пък комшията от съседния блок ще се "защитава" с подобна "музика", докато не звънне някой в полицията да го предупредят. Сега ни е паднало на спокойствие да си кажем мнението! Чалгарите ги лекува Рамщайн

129

Amenhotep

преди 14 години

Кючекът е секуален танц, изпълняван от млади момчета от поробеното население в Османската империя. След танца, обикновенно най-добри те кючекчии отивали в покоите на бея или султана и го задоволявали сексуално. Т.е.Кючекът е хомосексуална, педофилска музика за роби. п.п.Ако не вярвате, попитайте Гугъла!

128

дядо Коцо

преди 14 години

Никой не те кара да слушаш ***.Има си български рап.Чалгата е турска музика,оставена ни като наследство от тези ***!Какъв пример дава на днешната младеж?Да пияндурства насам натам и да върти турски кючеци?Е ако това ти харесва,явно си доста аморален

127

do 136

преди 14 години

Na teb kato ti se slusha orientalska, shto ne idesh v Anadola? Taia muzika si ya haresva samo edin tip hora - i ot tia nito edin ne e napravil neshto, s koeto chovek da bude gord, che e bulgarinn.

126

Петров

преди 14 години

Абе нека си пеят хората, нека се забавляват, нека да им е весело, нека творят! Но това снощи според мен беше излагация. Неможе такъв тип концерти да се провеждат пред такъв храм - срамота е. Толкова ли няма стадиони за тая работа? Но интересното е друго - кой е дал разрешението, но то за парички сигурно и вътре ще им разрешат да се забаваляват.

125

Чалгаджъ Мустафъ

преди 14 години

Гъци, гъци, ооопа, оой котьоо!

124

бг

преди 14 години

БРАВО ДАНЧЕ БРАВО ФЪНДЪКОВА