131

Анонимен

преди 14 години

Ако не беше Америка, Израел щеше да бъде удавен в Мъртво море с атомните си подводници и цялата си армия.Подли, страхливи юдеи.

130

Totenkopf

преди 14 години

Поредният юда,лъжещ или незнаещ - палестинците живеят на израелска земя - ТОЧНО ОБРАТНОТО Е - ЮДЕИТЕ СА ОКУПАТОРИ НА ЧУЖДА ЗЕМЯ !!! Палестинците са коренно население,наследници са на филистимляните,които юдите изтласкват за да създадат първата си държава.В наши дни кражбата се повтаря,за незаконната им блокада на остатъците,които неса окупирали,всеки знае !!!!!

129

Анонимен

преди 14 години

Кажи му юдеин и не го обиждай повече.

128

за 166

преди 14 години

а да знаеш кой го избира Жоржи в Източен Лондон ? Хайде беж да бачкаш по строежите........ за сведение на останалите от тези 30 000 29 000 са муслими

127

за 164

преди 14 години

Селяните марш да копате домати, политиката щя е бистрим ние гражданите........ всяка жаба да си знае гьолчето........ имаш ли идея колко атомни подводници имат евреите ? Това си е беше военна правокация организирана с помоща на турската държава, що не идат да носят хуманитарни помощи в Чечня..........

126

Анонимен

преди 14 години

Според талмуда всеки неевреин не е човек. Така, че те могат да убиват колкото си искат неевреи.

125

анонимен

преди 14 години

Фаластинската земляческа организация е мобилизирала всичките си членове да пишат в темата.

124

до 162

преди 14 години

Не знам как ги изброи, но "голямата екскурзия" показа , че в мюсулманска турция има доста ***, или това според теб е нормална сексуална ориентация ...?

123

Mango

преди 14 години

"Активисти",джихадисти!

122

последни новини

преди 14 години

В Лондон в момента са събрани около 30 хил. души протестират против израелските действия.Жорж Галауи англ. депутат съобщи ,че ще организира флотелия от много кораби и хилияди участници ,също така и сухопътен конвой с цел пречупване на израелската обсада на газа.

121

Анонимен

преди 14 години

Най-много "да сме благодарни" на юдеите за това, че убиват деца и пият човешка кръв.

120

Анонимен

преди 14 години

Ако не беше Америка, Турция щеше да мине през Израел като валяк. Това не ти е някоя арабска държава. Евреите са големи бабаити срещу невъоръжени. Но щяха да напълнят гащите, ако това беше турски военен кораб.

119

DeDe

преди 14 години

Връха на демокрацията е проверката и контрола .Всички *** като палестинци ,иранци ,турци,араби и др.мюсулмани трябва да се контролират,защото за тях нашата религия е грешна и искат да ни унищожат с терористични актове .Не виждате ли че се гърмят навсякъде по Европа само и само да унищожат някой с друга религия.Единствено Израел се бори успешно с тях .Затова да сме им благодарни.

118

Анонимен

преди 14 години

В процентно отношение най-много гейове има м/у евреите. Което не е случайно.Юдаизмът поощрява хомосексуализмът.А мохамеданството в сравнение с юдаизмът е цвете.

117

Анонимен

преди 14 години

Муслими/*** и гейове трябва да бъдат под контрол.......... не е демократично, но е полезно ........... Израел е последна преграда пред исляма, който настъпва към Европа ........... и докато европейците си играят на демокрация муслимите ги ерозират отвътре ....след 30 год , 20% от европейците ще са муслими....а те се отъждествяват с религията си не с държавата си............ вие искате ли такива съграждани ?

116

Анонимен

преди 14 години

Абе трябва да има контрол над тези *** иначе въоръжат ли се ще вземат да се оглеждат не само върху Израел,ами и над други нации е като им знам религията,която не признава други нации представете си какво става,така че бой по тъпите кратуни и много много да не мрънкат...

115

Израел

преди 14 години

Това беше подла провокация срещу Израел. Последните разкрития показаха ясно и без съмнение, че нападението срещу израелските войници е било планирано и извършено хладнокръвно от турските екстремисти. А арабите щом толкова защитават палестиците да си ги вземат при тях - като имат пари да строят искуствени острвови могат да приберата и тия ***. Но докато палестинците живеят на израелска земя ще трябва да спазват условията на Израел.

114

момчил

преди 14 години

до АнонименЩо се отнася за въпроса ти дали съм срещнал палестинец,мога да ти кажа че съм срещнал поне 200 палестинци ,които са професори и доценти от най-добрите в света.и мога да посоча примери след тяхното съгласие.ще можеш да провериш в нета за техните постежения стига да си образован в техните области да разбереш за какво става дума.

113

7777

преди 14 години

Българите не обичат нито турците нито евреите.Тук се карат помежду си евреи и турци.За нас България е над всичко

112

момчил

преди 14 години

Наричаш тези хора *** и да предполагаме "макар това е далече от културата" да не би *** да нямат право на живот ??? Това показва само едно ,че душата ти е заразена от ционистическите расистки идеи или си роден расист.Съжелявам .че в нашето време все още има такива престъпни идеи.