33

...

преди 14 години

SVETA E ZA VSICHKI HORA....ZATOVA ZAKONA TRQBVA DA SE SAOBRAZI S PUSHACHI I NEPUSHACHI,KOGATO SOBSTVENNIKA NA ZAVEDENIE RESHAVA DALI SHTE SSE PUSHI V NEGOVOTO ZAVEDENIE ILI NE, TAKA KLIENTELATA SHTE IZBIRA SVOITO ZAVEDENIE....TOVA E, PUSHACHITE SHTE HODQT TAM KADETO SE PUSHI A NEPUSHACHITE SASHTO. , TAKA SPORA SHTE SE RESHI V POLZA NA DVETE STRANI

32

boby

преди 14 години

Дееа и пушаческите ***, има си хас като 80% от депутатите са пушачи да гласуват закон дето ще им попречи да си пушат в лафката. Ако не забранят пушенето, аз пък започвам да ям само боб и ще *** на воля където и когато си поискам, особено в близост до пушачи.

31

Анонимен

преди 14 години

По какво си приличаме най-много с турците и ориента въобще? С чалгата и цигарите. Докато са позволени и двете, ще сме *** на ЕС.

30

Nepushachka

преди 14 години

Nqmam kirilica i se izvinqvam za latinicata. Pylna zabrana ili nishto ne pravqt- stana qsno, che masite za nepushachi sa pylna glupost. Povecheto zavedeniq ne plashtat za dobra ventilaciq i si postavqt masite za pushachi i nepushachi v edno pomeshtenie. V rezultat vsichki dishame tjutjuneviq dim dokato se hranim- iskame ili ne. Za noshtni klubove i diskoteki da ne govorim- shtom se priberem vkyshti samo kato si pomirishem drehite, mojem da usetim kakvo sme dishali v prodyljenie na chasove.

29

Анонимен

преди 14 години

И кой е този изверг който ти тъпче цигари в уста. Има заведения за непушачи и имате избора да не стоите до хора които пушат, не разбирам как ви се нарошават правата.

28

Петър Георгиев

преди 14 години

Евала на ДПС.

27

baykolu

преди 14 години

Е нали точно това предлагат?! Аз поне така го разбирам! Собственика решава дали да се пуши или не, пък ти като не искаш да ти мирише на обор, подминаваш и отиваш в другото, където не се пуши и мирише на рози! Аз пък не разбирам, защо за непушачите е толкова важно, не да има заведения за тях, ами да няма заведения за пушачите?!?!

26

Анонимен

преди 14 години

Един път и нашите депутати да гласуват по съвест, а не според партиините нареждания! Жалко, че се случва толкова рядко.

25

&&&

преди 14 години

Ima Macdo za decata ti

24

до 23

преди 14 години

ГЕРБ винаги са гледали само как да навредят на хората.

23

Анонимен

преди 14 години

Ако си прав значи ще се пуши, защото точно ГЕРБ (случайно) ще гласуват забраната за падне.

22

оф

преди 14 години

Писна ми когато влизам в заведение да ми мирише на ***.Все едно влизам в обор.Ами като влизаш с децата си?И те поглъщат тая отрова.Да пушат ама навън.Навсякъде вече е така.Дори в Турция.

21

Анонимен

преди 14 години

Тотална забрана на свинското месо по всички ресторанти защото е вредно и повишава холестерола , тотална забрана на всички храни съдържащи гмо, тотална забрана на всички автомобили , камиони , тирове и др. които работят на бензин и дизаел защото пушат и замръсяват въздуха около нас , тотална забрана на сеченето на гори и отоплението на твърдо гориво ..и там много пуши , тотална забрана на алкохола които е вреден за черния дроб - в кръчмите да се сервира само чаи,вода и мляко - кафето също е вредн

20

Андрей

преди 14 години

Стига с тая отрова моля ви се.

19

&&&

преди 14 години

Незнам кои са теб цивилизованите страни!!А живея в ФР и потвръждавам че ресторантите са празни,и всеки ден фалират и се затварят средните които не могат да си къпят газови печки за да отоляват терасите!!!Не добра идея за БГ в момента на уцеляване

18

илли

преди 14 години

Съгласен с 10!!!!Нали сме демократи и обичаме свободата на избора? Отвсякъде чувам, че всеки е свободен да избира, нали??? Нямам нищо против изборът на пушачите, тяхно право е, но МОЯТ избор е да не пуша, защо ми го подменяте??? P.S. Опитах се преди 10 години да пропуша, да видя и да усетя "това блаженство"...резултатът?? Намразих още повече цигарите!!!! В офиса, в който работя има 3-*** пушачи, средно на ден всеки изпушва по 1 кутия, а аз - 3!!!! Това право на избор ли е???

17

Дядо Йоцо

преди 14 години

Не са убеждения а интереси. Този който дирижира нелегалния внос на цигари има интерес от запазване консумацията на всяка цена. Защо със същите усилия не започнат борба за пресичане на контрабандата. Защото нямат интерес. Защото в момента не познавам пушач, който да не знае от къде да си купи евтини цигари (без акциз). Защото тази година конрабандата е по-силна от временот на югоембаргото. Вичте кой гласува за премахване на забраната и че занете кой печели от контрабандата.

16

Анонимен

преди 14 години

цигарите са глупава работа

15

вирус

преди 14 години

По това ще разберете колко мислят управляващите за народа.Все пак пушачите са много по-малко от непушачите.но е видно,че ГЕРБ винаги се извъртата.Има поставени срокове,трябва да се спазват.Пълна забрана за цигарите.

14

до 12

преди 14 години

Прав си, хайде да се борим срещу това. Дай си майл и да почваме борбата...