412

до Нина от 416

преди 14 години

Виж сега, хората са го казали "*** народ-калпава държава". Не можеш да убедиш някой, който не вижда по-надалеч от носа си, и който тъне в собствения си егоизъм, за това кой е виновен за проблема с кучетата. За тях важи принципа на Сталин: Има куче-има проблем, няма куче-няма проблем. Така че да се опитваме да им обясним нещо елементарно, няма смисъл, Те не могат да го разберат, просто няма клетки за това

411

до Нина от 416

преди 14 години

Уф, то вече ми омръзна от демагогия в тази държава... Все ми се струва, че хората сме си виновни и като гледам някои от пишещите тук се убеждавам, че е така. Такива като 418 и някои други явно не разбират, че кучетата не са виновни за това, което ние правим или по-точно не правим за тях.

410

до 418

преди 14 години

много добре го помня случая, но явно ти не помниш, че я бе нападнало не просто бездомно куче, а дого аржентино, както това се случи преди няколко дни в Русенско. Така че по-кротко. А за твое сведение аз също съм хапана..., но това не ми дава основание да седя и да бълвам жлъч и омраза. А държавата ще тъне в мизерия, докато седите и се занимавате с това как да се убият кучетата, а не да се реши проблема с тях и със садизма на някои от вас. То нещата са навързани..

409

Нина

преди 14 години

Дори и да ги приспиват след това, все пак са се опитали. Докато тук дори опит няма. Хората не разбират, че ако не спрат да изхвърлят животни, няма нищо да се промени. И дори да си го изкарвате на бездомните и да ги убивате, е достатъчно един човек да изхвърли некастрирано куче и размножаването им продължава.

408

Нина

преди 14 години

Не знам дали си спомняте за приюта, който ББ уж отвори, но да кажа - поне 25000 лв на месец се дават за него, но той стои затворен, а на книга се води, че работи и има кучета в него. Кажете сега кой е виновен? Бездомните кучета или общината? И държавата парите ги дава, но къде отиват е друг въпрос.

407

Jo Banana

преди 14 години

Нинче, я кажи "в другите държави" какво правятс кучетата в приютите ако не им намерят стопанин ? А иначе, тея хора от клипа им през оная работа. Комунизма така ги е научил :Р

406

до 416

преди 14 години

Ти си жалка. И мен са ме гонили бездомни кучета. Бездомни кучета бяха обезобразили едно момиче преди години докато спортувало в НСА. Мозъкът ти не може да осъзнае, че това са животни и трябва да се контролират. В противен случай подивяват и действат като диви животни. През зимата освирепяват от глад и нападат хора. А при условие, че цялата ни държава тъне в мизерия, закриват болници, училища, няма достатъчно детски градини и т.н., да искаш държавата да дава пари за *** е смешно!

405

baykolu

преди 14 години

Браво!Никога не съм си позволявал да отправям персонални квалификации към потребителите във форума, но теб не мога да не те попитам! Не се ли усещаш и ти като "***"?! Някой си направил нещо на някакво животно, не го одобрявам, но пък ти си готов да направиш същото с него?! Освен това се каниш да биеш деца... Защо пък ти да си по добър от този, който е обесил кучето?! Същия си! Изпълнен със злоба и жестокост! Че даже и малко по лош, защото насочваш агресията си към човешки същества!

404

Анонимен

преди 14 години

Писала съм го и пак ще го напиша - жалки са тези от вас, които се крият зад думата децата, детето ми .. "Ако куче нападне, ако куче...". Мозъците ви не могат да родят друго освен това. Това е спекулация с проблема с кучетата и то по-точно с бездомните. Вие не можете да предложите едно свястно и нормално решение - единственото, което ви се върти в болните от агресия и самовлюбеност мозъци е УБИЙСТВО. А ДО 404 - ЩЕ СЕ ТИКНАТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ.

403

do haha

преди 14 години

Да, като не можеш да кажеш нещо смислено ме наричаш ***. Пожелавам ти цял живот да газиш в кучешки ***! :)п.п. Вчера 19 годишна майка си закла новороденото дете. Айде бе хуманисти, къде сте да протестирате по интернето, не виждам фейсбук групи и призиви за смъртна присъда! Що така, кучетата са по-важни от децата ли?

402

haha

преди 14 години

Пичага не му се връзвай на тоя *** бе ( :

401

до $ovek

преди 14 години

Голям си гражданин, ама като те гледам нямаш и средно. Правописа ти е на ниво пещерен човек. За твое сведение кучета има в цяла София и нападат хора не само в Ст. град. Проблемът с *** нарочно не се решава и на хората почна да им писва! Родното ми място е България *** такъв и ще ходя където си искам, можеш да си завреш градския шовинизъм там където слънце не огрява!

400

$ovek

преди 14 години

do 411.Ti si kompleksara idi si tam ot kadeto si 4e ot vas ve4e V Sofia niama miasto i za tvoe svedenia niamam rodnini seliami,a ti si tozi deto dnes 6te hukne6 po rodnite si mesda da si pulni6 maznia tarbuh.A tova kakvo az 6te pravia si e moia rabota a tvoia da si iden na selo i pove4e da ne se vru6ta6 tuk tam si govori na menko i se oravi na velik.

399

до $ovek

преди 14 години

Ей подобие на гражданин, що не си избиваш комплексите на друго място? Кой знае баба ти от кое забутано село от северозапада идва, ама мразиш селяните. Мъкнала е джумерките и джоланите с мазния влак към София, ама ти си кореняк софЯнец. Че до 50-та година 80% от хората са живели на село бе ***. К'во лошо има? Животните били достойни, штиеба и ***, кое им е достойното, че нападат хората ли? Като си такъв правозащитник що не си вземеш един *** да си го гледаш у вас?

398

леле

преди 14 години

абе какви са тия вещици бе леле

397

Нина

преди 14 години

Ми няма как и да видиш..В другите държави бездомните кучета ги прибират в приюти и им търсят осиновители. И хората там не си хвръялт животните по улиците некастрирани, за да се размножават на воля. Достатъчно е 5 кучета да се изхврълят в рамките на месец, за да се увеличи популацията на бездомните с поне 50. А тук трябва да ги прибират не за да пазят хората от кучетата, а точно обратното. Какъв трябва да си, за да убиеш малко кученце или да отрежеш краката на домашно куче?

396

до 403

преди 14 години

*** е на *** п...та .Абе какво става в тази наща държава, тоя народ се е извратил ужасяващо,пълно е с психари.Бил съм къде ли не по света но такова нещо не съм виждал никъде

395

$ovek

преди 14 години

Za seliandura ot St.grad ei selo vzemi se skri v rodnia si grad ili selo i idi si pasi kravite,kato ti pre4at ku4etata v sofia i ne te sa pomiarite a ti,aman ot provincialisti.Tezi jivotni sa mnogo po dostoini ot vas,a za tezi koito proeviavat kompleksite i jestokosta kum jivotinkite 6te kaja samo edno ima bog rano ili kusno i vie 6te si go polu4ite.

394

misho

преди 14 години

Искам да му причинят същото! ***!!!! Ако видя подобно нещо пред очите ми тоя ще го очистя! Хич няма да се замисля! Щом го прави с беззащитни животинки, значи може да го направи и с хора! А на дечурлигата, които са научени по този начих заслужават як пердах!

393

kotarak

преди 14 години

Кучетата са от малкото животни който имат по висока интелигентност. Способни са на обучение и самообучение а не само дресиране като при останалите животни. Но то май и при хората има които не възприемат много от обучение и трябва да им се приложи дресировка колкото и унизително да звучи, защото както се вижда постъпват като животни. Глоба,глоба,глоба и дресирания човек ще започне да реагира като нормален.