48

Koko

преди 14 години

като 47 !!!

47

чобанин

преди 14 години

който мисли, че градските котки ядат плъхове жестоко се лъже. точно тези, които ги хранят дори благоприятстват котките да не ядат плъхове.нямам разумно обяснение за този ганьовски феномен - да храниш 10-20 улични котки или кучета вместо да си прибереш 1-2 животинчета.единственото може би разумно обяснение е, че масата селяци заселили се в градовете милеят са родното си село.е драги селяни щом милеете за това да храните животинки бегом марш на село. вземете си 50 кокошки и си хранете на воля.

46

Анонимен

преди 14 години

Тия съвсем избръмчаха! Котките им пречели??? Предпочитам да храня котки и кучета отколкото депутати, кметове и други сурогати!!!

45

Въпрос

преди 14 години

Защо в нито едно българско село няма подобен проблем?Няма бездомни кучета и котки,които да се скитат по улиците,а даже и да има някои,не създават неприятности.Да сте чули някой селянин да реве от кучета и котки?Извод:като не могат гражданите да се оправят,да ги глобяват ,докато не се откажат да навират животинките в панелки.

44

kotarakavi4o

преди 14 години

Къде са сега лютите 'еколози', че да се застъпят срещу неморалното и нехуманно отношение към бедните животинки?!Господа 'еколози', изглежда от този 'проект' няма да облажите парички и затова си траете, нали? За справка може да погледате малко телевизия с 'любимият' ви канал Animal planet, за да видите вашите колеги как процедират...Не са виновни милостивите хора, хранещи животинките. Виновни са тези, които непрекъснато имитират дейност и смучат пари от неправителствени организации и 'проекти'.

43

Анонимен

преди 14 години

ima re6enie i za tova. otvarqte nqkolko kitaiski restoranta i za nula vreme kotkite 6te iz4eznat. :D :D :D

42

МТЛБ

преди 14 години

Хахахаха, през центъра ви вече може ли да се ходи пеш или се препоръчва нещо с вериги ?

41

dan4o

преди 14 години

e bati globata-pobe4e ot srednata mese4na zaplata za stranata!!Vse edno vav Franciq da vi globqt 2500 evro za hranene na kotka!!!Ei,negramotnici v upravata na plovdiv i ne samo,vlezte v 4as s realnosta!!!

40

До 33

преди 14 години

Котките не ядат плъхове и се страхуват от тях

39

Не пловдивчанин

преди 14 години

Когато д-р Чомаков стана кмет изби всички бездомни кучета. Пловдив е най-европейският български град. Браво на Общината.

38

до 14

преди 14 години

Абе пубертетче, бегай да си пишеш домашните да не те накаже тати. :)))

37

Samo minavam

преди 14 години

За тиквите от ОбщинатаКучето те гледа с покорствоКотката с презрениеа само Свинята като равенсър Уинстън Леонард Спенсър Чърчил

36

Анонимен

преди 14 години

Котката ражда два пъти годишно, като от есенното котило оцелява максимум едно коте, но много рядко. Плъхът ражда на всеки две седмици - няма котки, има плъхове изборът е ваш.

35

tamper

преди 14 години

леко, Пенчо, леко... ама ти и психология ли си чел или си го чул в психиатрията? От такива като тебе "пазители" на животните не останаха неоцвъкани градини и паркове! А сте и нагли на всичкото отгоре! Като те кефят толкова - прибирай си ги у вас! Ако не - ще имаш входна врата омазана с... отходния продукт на любимците ти / справка - комшийката от вх.А /

34

Hanibal_Lektar

преди 14 години

Досега не съм попадал на новина " Улична котка нападна, разкъса , уби еди си кой " ... какво са им направили животинките !!!

33

Плъхъ

преди 14 години

Хранете плъховете. Това за момента е безплатно.

32

Анонимен

преди 14 години

През 16 век по време на голямата чума, тъпите лондончани решават че причината е в котките и кучетата и ги избиват, в резултат няма кой да регулира популацията на черния плъх-приносител на заразата и три четвърти от Лондон умира. Виждам че и тук е пълно с *** от 16 век без капка обща култура. Котките принасяли чума хахахахахахахахахаха. Вярно човешката глупост край няма. Ако няма котки и кучета знаете ли за колко милиони плъхове ще става дума ***.

31

Samo minavam

преди 14 години

На котарака Симо-черен,му сложих мартеница и толкова се хареса,че фукна по котки.За ужас на тиквите от Общината.Апропо,изядоха парите от бездомните кучета,сега започват с котките

30

жената котка

преди 14 години

що не глобяват тези, които си хвърлят *** от балконите зад блока, а които подхвърлят храна на животинките ще глобяват?шантава държава, наскоро по новините даваха един ръб, който храни тигри и каза, че му излизало евтино- 1500лв на месец давал за храна... хората нямат пари за основни нужди и в провицията се гърчим с по 300лв. на месец вече 10-та година, вдигат само цените, а заплатите не, знаем да вдигаме среден пръст само по форумите...

29

Анонимен

преди 14 години

А така. Който иска да храни бездомно коте, да си го вземе в къщи да си го гледа. Да се грижи да е обезпаразитено, да не си върши работата и да разнася зарази по пясъчниците на детските площадки, да си го гледа, храни, чисти, да се старае да не остави потомство на улицата и пр и пр. Много съм против хората, които хем развъждат уличните животни като ги хранят, хем не искат да понесат отговорността за проблемите, които създават тези животни с живеенето си на улицата.