53

хуманист

преди 14 години

С какво кучетата са повече от другите животни, че да не може и тях да убият? Защо тях ги защитават, а телетата, прасетата, агнетата и пилетата, не? Достатъчно ли и да си лицемер за да защитаваш опасната им популация, или трябва и малко да мразиш хората?

52

Анонимен

преди 14 години

I will not let you disrespect me...SO PUT THE TALK :)

51

до 51

преди 14 години

Не е вярно, че по улиците има породисти кучета.Какво разбирате под "породисто"? Кучета с доказано родословие има само в легитимните развъдници на дадена порода. Повтарям: легитимни развъдници.Оттам никой няма да ги изхвърли на улицата поради ред причини.

50

коко

преди 14 години

Уважаеми господин Явор Гечев,Вас хапал ли Ви е ***?А децата Ви играли ли са на детска площадка ,*** и опикана от уличните ***?Жена Ви прибирала ли се е заекваща от страх,след като през зимата я е нападнала глутница ***?

49

Нина

преди 14 години

Г-н Наблюдател, защо не направите справка колко от споменатите ухапани са нахапани и нападнати от домашни кучета или от "домашни" кучета, пуснати свободно? Съгласна съм, че има нахапани и от глутници бездомни, но случаите от първия тип са много повече отколкото от втория. :)

48

хапан

преди 14 години

Отново се посочва,как е в западна Европа.Ние няма да се доближим до тях и след 1000г.Нека се погледне как беше решен проблема у нас преди 20г.Това е истината.Другото е присвояване на средства и прехвърлене на отговорности.

47

papi

преди 14 години

Браво за чудесното интервю! Дано повече хора си направят труда да го прочетат и да се замислят. А който не е виждал изоставено породисто - моля, да си направи труда да се разходи до общинския изолатор и да разгледа кучетата там. Има и породисти, и явни потомци на породисти. Ама е много лесно само да плюеш и да обясняваш, колко лъжат тези, които работят.

46

Анонимен

преди 14 години

Now i feel the vibe and i cant describe it.You ran the streets.I survived it.I WILLE OUT...

45

Нина

преди 14 години

Какво ми се случи миналата седмица - прибирам се от работа пеша и гледам на шосето премазано куче - нормална гледка в София. НЕНОРМАЛНОТО беше, че явно някой се беше обадил на "Екоравновесие" да дойдат да го приберат и гледам пристигат те с един бус. Явно горките бяха толкова "изморени", че дори не го видяха, докато не го размазаха съвсем. И после казаха, че не било тяхна работа да го остъргват от асфалта. Картинка, а? И после върви да вечеряш спокойно!

44

Наблюдател

преди 14 години

Господин Гечев, статията Ви е тенденциозна и слаба - защо нито веднъж не зададохте въпрос за хората, които са нападани, хапани, убивани от глутниците бездомни кучета ?

43

ХайдутинЪ

преди 14 години

Бамумамата ба яз верно ша зема да вратна един *** на чевермето за Великден лани нали пекох едно коте та дятето си умре да *** мравки оно кат заек ба мамамустара ба

42

пфффф

преди 14 години

"кофти собственици"!!!!

41

вв

преди 14 години

Убийците на животни както кучета така и диви

40

Нина

преди 14 години

Мисля, че е повече от ясно, че "Екоравновесие" не си върши работата по кастрацията и прибирането на бездомни животни в приюти. Аз питам какво стана с приюта, който миналата година ББ отвори? Доколкото знам всеки месец там се изливат между 30 000 и 50 000 лв, а реално той стои затворен, а бездомните кучета се множат.

39

Анонимен

преди 14 години

Проблемът е в главата ти, а не в БГ. И САЩ да отидеш, пак ще си недоволен от нещо. Стой си тук и кротувай.

38

коко

преди 14 години

20 години кастрират бездомните кучета и те вместо да намаляват стават все повече.Явно там далаверата е здрава.

37

Анонимен

преди 14 години

Пак ли изкуфелите бабушкери дето ги е страх и от сянката им и като видят куче и на картинка се посират от страх, нададоха вой?

36

anonimen2

преди 14 години

bezdomnite ku4eta sa takiva poradi deistviqta na horata. Ako vseki spazva zakoni takiva koito gi ima v drugi darjavi(za sujalenie ne i v na6ata) ku4eta na ulicata nqma da ima. Nqma i da ima ozvereli i gladni jivotni koito se nahvurlqt na horata vurvq6ti po ulicata. I vse pak da pravi ste da se draznite ot tqh i da se qdosvate no e fakt te 4atzi situaciq e posledicata ot mnogoto efektivno mislene na horata.

35

Emigre

преди 14 години

Сърдечни благодарности на всички постъри, заявяващи, че кучетата са гадни ***, които трябва да бъдат избити и разчленени, изядени, продадени на Изтока, както и че защитниците им са ненормални, чукат се с кучета и т.н. Колебаех се дали да емигрирам от тук, взех решението си!

34

Анонимен

преди 14 години

До хаха: Ти може би си аристократ със синя кръв....?