181

7

преди 14 години

nikoi ne iska amerikancite

180

Анонимен

преди 14 години

КНДР никога няма да се откаже от своята ядрена програма, дори Земята да стане на парчета++++++++Ето това е пример за бясно псе !

179

петрол

преди 14 години

Трябва да си имате оръжие, за да защитавате суверенността на границите си! Но не е необходимо да се разпада Земята, на парчета. Ама ще загинат много хубави хора, животни, растения - миллиарди години размисъл, труд и анализи на твореца. Всички народи, трябва да постигнат умереност, в алчността и паведението си, а най-големите варвари - под ножа! Иначе всички пак ще теглим, а най-невинните - най-много.

178

abc

преди 14 години

И Хитлер също, като САЩ се опита да превземе света.Разликата е, че той неуспя.

177

Sasho

преди 14 години

До Владо: Трудно е да се сетя кого е нападнала Корея досега, докато янките не зная срещу кого не са воювали. Не си взеха поука и от Виетнам

176

Анонимен

преди 14 години

Не намирам нищо общо между САЩ и Хитлер. Между КНДР и нацистка Германия обаче, има твърде много общи неща.

175

abc

преди 14 години

Мисля да емигрирам в корея- писнами от тая демокрация!

174

ХАХА

преди 14 години

Тези колко са смешни! Пионка в ръцете на Американците ! И само колко си вярват !

173

az

преди 14 години

Китай между другото е един от най-големите приятели на Северна Корея - и ги подкрепя редовно когато водят преговори със САЩ.

172

Владо

преди 14 години

До 204По времето на Хитлер се намеси цял свят и видяхме какво стана. Намирам доста общи неща между политиката на Хитлер и сегашната политика на САЩ. Още не са почнали да строят концлагери на собствената си територия, ама има време.

171

Анонимен

преди 14 години

182, и на тебе трябва да забранят да се качваш на смрадливата си кола, селянино.

170

Анонимен

преди 14 години

Така де .... по времето на Хитлер, никой не се намеси и видяхме какво стана !

169

Владо

преди 14 години

До 199Въпросче. Колко петолъчки има на американското знаме?

168

az

преди 14 години

192 - прочети какво пише за държавното устройство на Китай - "Китай е еднопартийна комунистическа държава, най-голямата в света. Властта се упражнява от страна на Китайската комунистическа партия и Държавния съвет. Т.нар. система на "демократичен комунизъм" осигурява повече граждански права и свободи, отколкото държавите в бившия Източен блок. Китайските граждани могат да упражняват волята си избирайки кандидати за местните народни конгреси. На по-високо ниво е висшия Народен конгрес, от който на свой ред се избират членовете на комунистическата партия. Реформите в икономиката обаче имат и негативна страна, а именно разделението на китайските комунисти на по-старо поколение (т.нар. "комунисти-другари") и по-ново поколение ("комунисти-граждани"). Една от основните цели на ККП е да се изгради политически механизъм, който да предотврати разлагането на партията и възможният вътрешнополитически хаос. Партийните комитети все още играят важна роля в икономиката и обществения живот.Основните органи на Партията са Постоянният комитет на Политбюро (с 9 членове), Политбюро, Секретариатът, Централният военен комитет и Централната Комисия за морална инспекция. Последната има специфична функция занимава се с изкореняването на корупцията по високите етажи и злоупотребата с държавни средства от страна на политическите лица. Военният комитет носи отговорност за въоръжените сили.

167

анонимен!!!

преди 14 години

Като чета коментарите имам усещането че се намирам на партийно събрание от преди 10 ноември само че в обратен ред. Сега капитализма е най-великото човешко тврение и най-вече американския само че забравяте откъде започна кризата или не Ви се говори за това! А това какво искат от Северна Корея въобще не е интересно всеки мойе да иска това което мойе!

166

Анонимен

преди 14 години

Да ми кажеш каде по света са е намесела Корея?А да те попитам ли за САЩ

165

до 192

преди 14 години

Виж дори символите им какви са - петолъчки на фона на червено знаме.

164

Владо

преди 14 години

До 195Дано да са само теории. И на мен не ми се иска да вярвам, но ми се струват логични. Не върви на добре света...

163

Анонимен

преди 14 години

Ако братчед от Факултето ти покаже пиринчен пръстен и се опита да ти го пробута за златен, ще му повярваш ли, само защото той казва, че е златен ?!

162

Владо

преди 14 години

Така, че САЩ се нуждаят от врагове - комунисти, терористи, каквото друго си измислят, за да оправдаят харченето на огромни пари за армията си.