224

Гневен

преди 14 години

Е, отдавна е известно, че кучетата нападат лошите хора и страхливите. Това последното е обяснението и защо понякога нападат и деца - не може страхливия родител всеки път като видят куче да му втълпява пази се и колко е опасно кучето и после детето да не стане страхливо като родителя си. После защо кучето го нападало - ами вие сте си виновни. Възпитавайте си децата в дух на обич, а не на страх и омраза.

223

nqma zna4enie

преди 14 години

да се кастрират всички улични животни...

222

p

преди 14 години

Според мен няма значение дали бездомните кучета нападат или не. Обичам животните, но според мен е антихуманно да ги оставиш да се развъждат, потънали в *** и заразни болести. Сега се чудят как да ги намалят след като преди няколко години прибраха парите, предназначени за кастрация. Затова и бързо-бързо потулиха факта, че маркирани като кастрирани женски кучета имат малки.Бездомните кучета са сериозен проблем, който трябва да бъде решен.

221

4копитца

преди 14 години

Да защитим агънцата ,теленцата и прасенцата...искаме закон за техните права.Те не хапят,а ги хапваме..а са и по -умни от мастиите.

220

Некъф Човечец

преди 14 години

МОЛЯ всички, които защитават бездомните животни да ми кажат какво става с тях в Западна Европа и САЩ след като никой не ги "осинови" след две седмици престой в приюта! Ама много моля! И си отговорете на въпроса какво да правим с тях!В момента в Бг кучетата са по-важни от хората, което е тревожно и извратено!

219

Контрабас

преди 14 години

Всички тези "кучепазители" се занимават с източни учения за прераждане в животни и затова са така ревностни за кузата си. Това са заблудени хора, които водят собствения си живот в задънена улица. Нека да гледат по-реално и да знаят, че ако любовта към животните убива и ранява хора, то тя е извратена.

218

0

преди 14 години

ми ще те хапе, защото обонянието му е развито да усеща страха.. така че.. винаги ще те хапе .. ето това вече е желязна логика!..просто се примири, че си бъзльо..

217

митко

преди 14 години

бебетата не хапят.....те нападат и хора, които не им обръщат внимание...кфо от утре почвам да галя всички кучета, за да не ме хапят ли...

216

Анонимен

преди 14 години

Права си! Аз съм виновна, че не им се радвам, затова ме нападат. Включително и когато едно ми скочи изотзад преди да го видя! Бива ли да си толкоз зле!

215

Kill 'em all

преди 14 години

Всичките. До едно. Без значение от възрастта. Тези нещастници от защитните организации май нещо не са ги хапали улични ***...

214

Да поканим на

преди 14 години

работа виетнамци. Бездомни кучета няма да има.

213

Анонимен

преди 14 години

Така, така, излиза че ако мен ме нападне, а теб не - не представлява заплаха! Желязна логика!

212

Петя, като говориш

преди 14 години

по този начин, защо не кажеш колко бездомни кучета можеш да вземеш в апартамента или къщата си? Не да ги хранищ пред блока, ада ги обгрижваш като дете - ваксини, обезпаразитяване, разходка с прибиране на фекалиите, ежедневна храна в необходимата доза, а не по малко, защото има и други, които ще подхвърлят коричка?! Да отглеждаш животно е отговорност като тази да отглеждаш дете. За съжаление много стопани на кучета също не правят това, но тях има как да ги санкционират при добро желание.

211

0

преди 14 години

няма по-глупави животни от българите и по-търпящи същества от кучетата и котките, които са свидетели на какви ли не издевателства ..свидетел съм на изкормване на живо бездомно куче от три десетгодишни деца!!!понякога си мисля, че тая държава някак си някой трябва да я завземе и да изколи и без това овчото население в тази държава!!! не.. по-дбре да я подарим на ***..

210

митко

преди 14 години

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ПУМИЯРИ!! нахапаха братчето ми, изядоха едно 4 годишно дете в детската градина над нас, отхапаха прасеца на една приятелка, която 3 години вече е по болници и операции на крака, а закона гласи, че ако няма доказано агресивно поведение кучето се връща на същото мясно да не му се нарушава хабитата. значи трябва все някое детенце да го отнася за да прибират кучета...нас ни мани, дечицата са важни...

209

Анонимен

преди 14 години

Въпрос на гледна точка. Мен не ме нападат бездомните кучета, съответно не смятам, че представляват заплаха за хората. При това за тези дето не знаят, все се намира някой, който да им даде и хапчета притив ***.

208

Kpacu

преди 14 години

Еко *** да си вземат по 5 - 6 кучета в апартаментите си като толкова много ги обичат. Не стига че, не останаха хора в тая скапана държава еми дайте да нахраним песовете с и без това малкото родени деца, щото сме хуманни и обичаме животните и искаме да са сити и да им е добре. Тези еко хуманисти като ги чуя направо ми потича пяна от устата.

207

Хуманист

преди 14 години

до ПетяДа не би Инсттуциите да пускат кучетата по улиците, че тях трябва да държим отговорни?

206

Тези от 4 лапи

преди 14 години

да си вземат в домовете бездомните кучета и да се грижат за тях! Не само тези под 6-месечна възраст, а и старите агресивни, кротки, болни, бременни, мърсящи всяка педя от тротоарите и градинките.

205

вв

преди 14 години

ПОСЛЕДНА новина.НАЙ-тежкия случай с потърпевшите от глутници е 216 номер.Толкова е стресиран,че даже заеква.Горкия хо....ист,чак ще бие 4 лапи.Мъж бе