18

Иво

преди 14 години

тия пък,те били с ножове пък той с пистолет и затова затвор...АЛО той като не е имал нож е трябвало да иде да си намери и след това да се защитава ли?Това да не ви е мортал комбат равновесие *** такива

17

Джиджи

преди 14 години

Затова съм казвал,че когато арестуват такива като Очите,Рижите и тем подобни в затвора трябва да влизат и техните родители,защото доста голяма част от вината за техните деяния носят точно родителите.

16

Ekс

преди 14 години

Да наистина е трябло да ги помоли мутрите да го изчакт да иде до магазина че да си купи джобно ножче, че да може да отговори адекватно на нападението. Тоя закон *** си прави с хората, маймунска държава с маймунски закони. Трябва такива прокурори да им отнемат правата на юристи и годините стаж в системата.

15

uzi

преди 14 години

каквото потърсил сиго е намерил..... риж лие кестеняв ли е... бам-бам в главата и чао..... да бе мирно седяло.....

14

123

преди 14 години

da gi e opukal i drugite,predlagam da se napravi podpiska v zastita na lisi4kov

13

!!!

преди 14 години

Ето го и новият лаф вече " Който Нож Вади От Пистолет Умира " !

12

Конспираторът

преди 14 години

А дали не е поръчково убийството? В край на сметка - 1 мутра, ако го е направил при самозащита и е искал да се защити- БРАВО НА Лисичков, ако ли не- затвор.

11

бургас-адидас

преди 14 години

Полицаите му взели ножа, но той извадил друг без да си спомни откъде...*** фокусника!

10

Пе

преди 14 години

"Полицаите му взели ножа, но той извадил друг без да си спомни откъде."Тези си ходят с ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО оръжие постоянно.Направо си е за подвеждане под отговорснот за "ВАДЕНЕ НОЖ" ДВА ПОРЕДНИ ПЪТИ срещу длъжностно лице (полицейски служител)!

9

Mozaka

преди 14 години

"Полицаите му взели ножа, но той извадил друг без да си спомни откъде." Магия необяснима от физичен закон! *** простите *** даже и историята не са си скалъпили!

8

1222

преди 14 години

...vsicki tekiva *** tova zaslujavat.....

7

Анонимен

преди 14 години

то няма такава объркана история чесно...даже холивудски сценарист неможе да го измисли толкова объркано...осовбенно с тея ножове дето вадел....

6

Анонимен

преди 14 години

Този да си беше възпитал децата да са нормални хора!Не сега да иска кръвнина!А за българския НК-просто е абсурден!!!

5

Анонимен

преди 14 години

БРАВО бившата барета Петко Лисичков.тЕЗИ БАНДЮГИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ СВЕТЪТ Е ТЕХЕН

4

Кирил

преди 14 години

Баща му може и 5 милиона да иска. Въпросът е дали ще ги получи, при положение, че синът му многократно е стигал до бой и в случая сам си е виновен!

3

Малкия Син

преди 14 години

Убили са поредната мутра - на Лисичков трябва паметник да му издигнат, а не да променят обвинението към по-тежко, продажни прокурори!!!

2

Mozaka

преди 14 години

хахаха, еее тоя тати е свикнал на широко да живее, ама вече го няма синчето с бухалката да заработва!

1

Анонимен

преди 14 години

В случая Лисичков стрелял с пистолет, докато нападателите му са били въоръжени с ножове. Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода.ТОЕСТ ТРЯБВАЛО Е ДА ОСТАВИ ПИСТОЛЕТА И ТОЙ ДА ИЗВАДИ НОЖ И ДА СЕ ДУЕЛИРАТ? ХАХА *** ПРОСТОТИЯТА!!!