69

Българин

преди 14 години

тука става ясно през последните 8г. как хората на ДПС са били защитавани и пазени, и как действа все още архаичното ни правосъдие - укрил половин милион от данъци, турчина му с турчин на гърба на данъкоплатеца, а плаща глоба 10 000...а ние будалите плащаме данъци, здравно и социално осигуряване и чакаме нещо да се оправи...не изнесем ли такива от страната, няма да прокопсаме.

68

Говедарин

преди 14 години

На тоа требва да му дадат 20 г. затвор само зарад физиономията...

67

Защо така?

преди 14 години

Гавра, ама голяма гавра! Бойкоо, докато има такова правосъдие нищо не можеш да направиш! Реформа му е майката ! Ама истинска!

66

Borman

преди 14 години

*** да не стана сбирка на психично болни.Не разбрах нито Хахавия коментар на младежа с каската нито какъв успех ми пожелава 60.А и Аменхотеп ,смени си доставчика или се научи да осъзнаваш написаното.Коментара ти е неадекватен колкото присъствието на девица в публичен дом.

65

Анонимен

преди 14 години

Всичко ми стана ясно само неразбирам как е успял с името на един с ЕГН-то на друг иместоживеене на друг адрес да регистрира фирма !!! При този случай не ли да потърсим и отговорност на хората направили тая регистрация. За присъдата пък нямам думи.

64

Анонимен

преди 14 години

И тука Доган стои зад всичко, но никoй не смее да го вкара в затвора ... добре поне че ги разкарахме от властта кирливите та крадливи турци

63

до emos

преди 14 години

Ами! Един единствен се задълба да напише очевадното което се знае от всички.Ние си се занимаваме с нюансите...

62

Amenhotep

преди 14 години

Не е платил бе ... тоя Хавальов е ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ ... "Каса Домини" е ДОГАН САРАЙ, а тоя е част от ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ ... до сега да си чул да са пипнали нещо (някого) от ОБРЪЧИТЕ НА ДПС ?

61

565

преди 14 години

Предполагам също ,че е и смъмрен повече да не прави така ,и да си озакони 296-те фиктивни сделки щото другия път /около 2018 год. / глобата ще е в двоен размер.

60

voinik

преди 14 години

tova da ne e boenno..pochivniyat dom,be.

59

до Borman

преди 14 години

Щом си си решил - успех!Ама внимавай много.Предупредих те, че не е като в холивудските филми.

58

emos

преди 14 години

Абе какво очаквата от държава съставена от ***.НА 52 тъпчовци един единствен стопли,че човека си е платил и то не малко.

57

Анонимен

преди 14 години

В България не съществува правосъдие, а едиствения начин за някаква справедливост е саморазправата.

56

Amenhotep

преди 14 години

Напишете "Каса Домини" в гуглето и вижте изображенията ... това дами и господа (както и другари и другарки, поганци и кадънки) е един от т.нар ДОГАН САРАИ!

55

Borman

преди 14 години

До 45 Казах прецедент ,на присъда.Нали закона е еднакъв за всички.Щом при подобно деяние е наложено подобно наказание,значи и другите могат да искат условни присъди.А и в Страсбург страшно ни обичат,ще видите какво ще стане.

54

Анонимен

преди 14 години

Всеки знае че в българския съда не са важни уликите, а кой ще предложи по-големия подкуп! Въпроса е до кога ще я караме така и кога на тези хора ще им бъде потърсена отговорст?

53

Даола

преди 14 години

Единственото, което нормалният българин може да си помисли е че, въпросният " бизнесмен" се е откупил.Иска ми се да има повече осъдени съдии и прокурори.

52

Счетоводител

преди 14 години

хахахаха. Комплект чаршафи 800 евро. Хахахахахаха. Марка Версаче. Аман от човешка простотия, мили Боже...

51

Анонимен

преди 14 години

хахаха смешна измислена държава. Сега и аз ще се представя за някой друг, ще укрия всички данъци и после ще им дам 10000 лева.

50

Amenhotep

преди 14 години

Тебе комунденце, днес те гледам, че цял ден защиаваш разни КРАДЦИ и МОШЕННИЦИ из интернет пространството ... Ти другарю, да не си някакъв мангало-поган, че като те гледам, яко защитаваш първо Дон Цеци - *** рецидивист, а сега и тоя гологлав Обръко от догановите фирми?!?!