167

Коментиращ

преди 14 години

Ахам, само си я представям. Може да вземе и на Станишев гаджето (Йончева) за екскурзовод. Ако все още има вяра на свои сънародници :))) от дугия лагер

166

До Запад

преди 14 години

без да искам да отправям никакви лични нападки-има ужасно много книги,пълни с глупости! Понятието Близък изток отдавна е формулирано и общоприето и под него се имат предвид съвсем други страни:) Грузия въобще не влиза там

165

група студенти

преди 14 години

пропагандата е верно оръжие в ръцете на партията.бии врага с партиен билет,маината и на бг....

164

MURDOC

преди 14 години

Айде сега статията ви виновна .Слезте на земята бе хора вие кво искате за едната усмивка ли да я вземат?Ако беше така то целият европарламент само от манекенки щеше да се управлява.ФАКТА СИ Е ФАКТ .САЩ си имат Сара Пейлин НИЕ- Румяна Желева . Вече официално сме признати от цяла Европа за пълни некадърници и че сме влезли там по милост.Срам ме е че съм българин!

163

brrr

преди 14 години

Ще ми е наистина интересно да посети залива...

162

Kоментиращ

преди 14 години

Колкото и да е, все пак са от един отбор, нали?Заяждането бе дребнаво.И на двете не им прави чест.

161

brrr

преди 14 години

Каквото и да си говорим,когото и друг да критикуваме г-жа Желева беше ужасно неподготвена!За жалост това рефлектира в/у целият БГ народ ! Не може да ти кажат 1 месец предварително въпросите и да се правиш на глух пред хората ! Най-смешното беше,когато я попитаха какво мисли за ситуацията в Аденския залив,а тя отговори че може да посети залива и да се запознае на място ! Тази жена не знаеше дори,че става дума за едно от най-опасните места край Сомалия,където се отвличат кораби!

160

Запад

преди 14 години

Стига с този Близък Изток!Има сериозни БРИТАНСКИ книги за Близкия Изток, в които се включва и БЪЛГАРИЯ!Като че ли става дума за някакво фундаментално и ясно дефинирано понятие!

159

Кофти тръпка

преди 14 години

Я си помислете, дали ще наемете и плащате на някой, който не знае английски, Ъ-ка и говори несвързано, отговаря ви на интервюто с общи приказки и изобщо не е квалифициран за работата, която му предлагате.ББ си мисли, че в Европа ще му кланят, като в България и тепърва го чакат неприятности. За съжаление, всички нас също. Пак заложихме на куц кон !

158

оф

преди 14 години

Много изчерпателно. Точно в десятката. ГЕРБерите замирисаха....

157

Анонимен

преди 14 години

борбата между комунистическата аристокрация и новоизлюпените посткомунистич.величия навлиза в нова фаза и става все по-горещо.очакваме продължение....

156

друга студентка

преди 14 години

продължение: представянето,подготовката,опита в подобна сфера,компетентност.В европейския парламент не гледат дали я напада българка или не-гледат дали е компетентна и дали може да върши работа в този ресор...Желева очевидно не е подготвена.Спрете да гласувате за хора,само защото са наши,стига шуробаджанащина,гледайте малко кой,какво върши!!!

155

P.djuf

преди 14 години

Надежда Михайлова щеше да се представис класи по-добре...Но нали трябваше гербаджийка да е!От вярната дружина на бат Бойко-, те там все такива са събрани-Цецка, Фидоска ит.н.

154

ричи

преди 14 години

Хора! ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА,ЗАЩОТО НИЩО НЕ ВИ СЕ РАЗБИРА!

153

Анонимен

преди 14 години

E БСП разписа първи гол. Сега резултата е 10:1 за ГЕРБ. Продължаваме да следим срещата!

152

Адашка

преди 14 години

Нещо ми мирише на парици в тази статия. Липса на безпристрастност и типичното студентско изхвърляне - "аз знам всичко, живота започва от мен". Съжалявам.

151

друга студентка

преди 14 години

Статията си е много добра и много на място! Освен това студентът,които я е написал въобще не ми изглежда глупав!Нека да се върнем на Румяна Желева,която е била в Близкия изток-Грузия?!Явно външният ни министър не познава географиято,ама никак!!! Срам и позор за външен министър е да каже ,че Грузия е в Близкия изток!!! Освен това вместо да и търсите под вола теле (имам предвид изказването на Антония Първанова), се съсредоточете върху това,което ще гледат останалите евродепутати...

150

Анонимен

преди 14 години

"бии врага с партиен билет"-джержински или брат му роберт,не съм съвсем сигурен.

149

MURDOC

преди 14 години

Желева ще остане на поста ще видиш. Хаджи Бойко няма да я остави на улицата той не е такъв човек, пък и кой знае мъжът й на тая колко ли е дал за "спонсорство"на партията.

148

Анонимен

преди 14 години

"нямаш ли морал и достоинство знанията ти са безполезни"-енгелс