74

Спиро

преди 14 години

Тодоре,за да те разберат някои хора,първо трябва да могат да мислят.Не виждаш ли,че повечето от тук пишещите са пълни лаици и като папагали повтарят чужди думи,чути някъде.В момента почти всички величаят новото Правителство,но само след 9-10 месеца ще запеят друга песен.Но това не е от значение,важното е да драскаме из форумите и да се правим на много компетентни.Смешници,това са хора,които използват сивото си вещество само за да пазят равновесие.Затоваи не чета постовете,защото ми е писнало.

73

555

преди 14 години

Уреди ме да купя един ТИР Кока-кола на 39 ст. от Испания и ще ти дам 1000 еуро комисионна.

72

manuelche

преди 14 години

Леле, каква руса фурия. Знаят ли ваш'те...

71

Анонимен

преди 14 години

MARGINITE NE SA OBILI CANKKOV PROSTO SI IZMIHA RUCETE S NEGO

70

Тодор

преди 14 години

Вземай лошо няма! Дори ти се радвам! Успял си браво :) не знам от къде е тая злоба обаче в тебе? Не давам 600 евро за дупка и си живея на 100 метра от морето имам си и басейн доло в двора на блока! Искам и аз да живея в България и да вземам 2000 лв ама съм нямал тоя късмет като тебе и за тва съм избягал! Въпреки, че си злобен и т.н. ти правя евала ако е истина :) радвам се за всеки успял българин! Прекалено мноого се мразим един друг време е да спрем!

69

Котоошу

преди 14 години

Бачкай в Испания като си некадърник, аз тук си вземам 2000 лева, но не плашам 600 евро наем за една дупка на 80 км от центъра на Мадрид.

68

Анонимен

преди 14 години

"Не поддържа връзка с братята си от една година, нямали телефони"

67

сводник

преди 14 години

В Италия като каква ще работи?

66

Анонимен

преди 14 години

"Жената е в стрес, пие И успокоителни"

65

Анонимен

преди 14 години

Горката самотна майка, направо ми се доплака! Братчетата й - ангелчета направо! колко народ избиха тия, колко народ осакатиха и съсипаха за ням анищо - стотици и хилади хора!Маргините - на оня свят час поскоро!

64

Тодор

преди 14 години

до ник: Няма кво повече да пиша тука :) явно всички сте дли... 1во живея в Испания и съм на 22, 2ро виждам как тук вземаш от 1000 евро на горе заплата, а кутийката ти кока кола е 39 стотинки! В България от 20 години вземаш 300, 400 лв, а кутийката ти кола е 1 лев! Не не съм комунист и мразя комунистите! Ама явно и няма смисъл да се занимавам! *** в и позволявайте да ви тъпчат разни бспта разни турци разни гербове и си живейте като офце! Ваша воля братя българи!

63

Анонимен

преди 14 години

Бедничката. Ама тя е за оплакване, а братята и са светци. Бг журналистите много обичат да дават думата на престъпниците и да ни ги представят мили и безащитни от "произвола" на държавата. Ах тази платена журналистика. Като започниш от в. Труд, минеш през телевизиите на Доган, радиата, Шоуто на Слави та до сайчетата за новини. Навсякъде ни обясняват как някои си в същност били много добри, а държавата ги била нарочила.

62

Анонимен

преди 14 години

тази чиста ли е пред НАП?Моля инстанциите да се задвижат все пак жената заминава за чужбина!

61

nik

преди 14 години

Toдоре , дърта ***, я си заври главата в *** и си вземи голяма заплата от там. Ако не бяхте с ДПС най-големите крадци сега нямаше да е РБ на тоя хал.

60

отвратена

преди 14 години

Много добро решение сте взела г-жо Маринова, има много хора които Ви подкрепят и са с вас. Не се отчайвайте, това е България и хората не са надрасли себе си а гледат как да очернят и опетнят. Кога ли ще дойде врвме да сме по умни и чуственни а не интриганти и долни сеирджии.Вдигнете глава и продължете напред. Разбира се че не са братята ви, просто разследващите са слепци и се чустват безсилни и за това са се хванали за Маргините - от безсилието си. Жалки, много са жалки.Дано хванат убиеца истин

59

Ваня

преди 14 години

до Анонимен 50!Защо провокаторче? Човекът си казва мнението и е напълно прав! Вярно, че се е отклонил от темата, но пък е възмутен, че всички се шашкаме на двама бртая престъпно проявени, а то ... ато цяла българска "политика" е престъпно проявена, а ние си мълчим!!! Крадат ли крадат ... директно от джоба ни!

58

Анонимен

преди 14 години

После *** обяснявай, че нямаш сестра...

57

Steliyan

преди 14 години

Марианче, като са толкова добри хора, нека се докажат като добри, бе миличка. Странно , как всички мръсотии все около тях се случват, пък те милите болнички-да ги оплачеш направо.Пък и да покажат точно какъв хубав е бизнеса(ти така го наричаш)им, защото иначе ние всички го усещаме(всеки ден), какъв точно е, само ти си на различно мнение, горката! Да не те държат в инкубатор с плюшени мечета и розови стъкла, а слез на земята! Аман от *** и техните мутреси...

56

Анонимен

преди 14 години

Мургина се е изрусила!

55

Тодор

преди 14 години

до 50: Ти глупав ли си бе... точно червените *** са виновни да сме такава държава! Най ги мразя от всички! Как може да наричаш някой провокатор който ти казва истината? Не виждаш ли, че от 100 години комунистите направиха тая държава да не мяза на нищо? Замисли се кво пиша, а не ме обвинявай толкова смешно!