8

Анонимен

преди 14 години

Господата Красимир Маринов и Николай Маринов нямат нищо общо с убийството на Боби Цанков.

7

знаещ

преди 14 години

версиите са следните1.Определени кръгове се опитват да разклатят държавата и да снемат доверието от правителството.Тоя хамстер беше удобен,защото е мишок,а напоследък стана известен.2.Хора на Манол Велев отмъщават.3.Сегашната власт е организирала представлението с цел да се тупа в гърдите как се справят с престъпноста.Веднага намериха 2 пистолета?Сега няма да се очудя ако бутнат маргините за няколко годинки те и без това вече са изпята песен.

6

Kristian

преди 14 години

Знаеш ли колко лесно се пише едно протоколче и се издава касова бележка за всичките хора който са наляли пари за реклами в това радио ? изключително лесно, после отивай и доказвай, че реално тези неща са пускани в ефир.Към какво мисли трябва да ви води това ?Че това си е чисто пране на пари просто който както му е изгодно.А сегашната смърт до ОГРОМНА степен ще направи още определена група хора по-богати от какъвто и аспект да го погледнем.

5

До зъл

преди 14 години

ХАхахах батка, прочети ми мнението (#2) и ще получиш отговор.

4

Nick

преди 14 години

Убийството е извършено професионално а Боби Цанков с голям процент вероятност е бил доносник на службите - което ни кара да си зададем въпроса защо този човек(заради многобройните измами и завлечени от него хора) не е бил в затвора- поне щеше да е жив сега ? Но като знаем какво е правосъдието в България - супер-корумпирано и неработещо няма какво да се чудим.Разбра се че корумпираните магистрати са си поискали коледните и новогодишните премии в размер няколко хиляди на човек - за какво говорим

3

зъл

преди 14 години

Абе за имане има, ама я сега да кажат преди малко Цецко по БНТ каза, че малкия Маргин го нема, а тук твърдят, че са го окошарили. Та питането ми е кой лъже? И ако верно го нема, как е станало това след като официално е под домашен арест

2

до тук добре

преди 14 години

Маргините ще ги осъдят точно никога. Сещам се като бях на море в Св. Влас ги видях 2-3 дена подред и вечерта пускам новините и дават репортажи как били в ареста. Пародията е пълна...Може и да ги осъдят, но да си излежават присъдите по плажове, барове и дискотечки. Гот, а?

1

ne razbiram

преди 14 години

ne razbiram kakvo ob6to ima Cankov s prerazpredelenieto na narko-pazara,4e da go ubivat?