38

bai_jordan

преди 14 години

Въобще не ме интересува какво ще им припишат! Искам да лежат в затвора до второ пришествие! Не искам дани сочат с пръст и да ни наричаткраддци и убийци. Даже ако има един начин да стане военно положение още по хубаво!!!

37

справедливост

преди 14 години

Браво на полицаите. Отлично си вършат работата! Сега да видим дали съдиите и прокурорите няма да се осера*т пак и да ги пуснат на свобода срещу някой друг лев в съдийските дълбоки джобове.

36

...

преди 14 години

В други сайтове подават информация, че сапата е мъртъв. Бил откраднал джипа с който е отвлечен Киро Киров и после другите нагли го убили, за да заличат следите...

35

Дани

преди 14 години

Не бих казала, че разчистването на подобна група за отвличане на богати хора е в интерес на охранителен бизнес. Напротив - спокойните за сигурността си хора няма да плащат луди пари за охрана и няма да си правят застраховка отвличане. ББ е спорна личност, но тези действия на МВР определено са в правилната посока. Степента на безнаказаност беше твърде висока в последните десетилетия. Малките крачки правят дългия път. Силно се надявам следващите да са "героите" на битовата престъпност.

34

blamet

преди 14 години

улилиии чак страх мъ фана

33

toni

преди 14 години

уффффф какви сте глупави... все някакви конспирации виждате....

32

маалии

преди 14 години

Сега като им пришият всички отвличания и ще лежат до края на глобалното затопляне!

31

biba

преди 14 години

Това е България !Вместо коледна добавка или 13-та заплата ,на полицая куршум в ръката , а за магистратите ,13 -та, 14-та та даже и коледна добавка към заплатата от 2500 лв.

30

Анонимен

преди 14 години

tiho rob.zaradi takiva bezmozu4ni podlogi sme na tova polojenie

29

Икономист

преди 14 години

Отвличат, пускат, вземат пари - хубав сюжет за евтин роман. Ама като сте се вторачили в него, не забелязвате истинския - държавен рекет и полицейщината дето ще ви я натресат, като "логично" пртотиводействие на евтиния шарад със спец акциите напиоследък. Регистрирахте ли си предплатените GSM карти. Спокойни ли сте вече, че ако решите да взривите някого с телефон "ще ви открият на мига". По смешно от това няма накъде. А дали вече спретнахте по един шифър, за да си водите бизнес-кореспонденцията?

28

zikoka

преди 14 години

Абе вие сте луди ,когато щъкат бандюгите казвате че полицията нищо не прави , хванат ли ги ,пак палицията виновна аман от национални критици затова сме на това положение.

27

Анонимен

преди 14 години

nakraq da ne izleze 4e nqkoi kolega go e prostrelql .vajen e scenariqt

26

Мариан

преди 14 години

ДО 25ПРОСТОВАТО МОМЧЕ СИ ТИ, ДРАГИ МИ СМЕХУРКО!

25

до Дани

преди 14 години

Дани, полицията направи чудесен Коледен подарък на Бат Бойко Мутрата. Предколедно разчисти конкуренцията най-вече от охранителния бизнес. Тия имат общо с отвличанията, най-вероятно, колкото и ти. Що се отнася до показните - тапицирани стаи, лозарски ножици забити в стената, "нагли" по нощници и т.н., много евтини холивудски филми от петдесетте години на миналия век са гледали ЦЦ и ББ, или пък толкова бедно им е въображението. Ама явно и нашето...

24

васил

преди 14 години

съвсем точно - отвличат тия дето имат, нас кво ни бърка това. като ми откраднаха колата преди години полицаите казаха да ида да пия една студена вода. ами пих - да им *** майката на всички

23

Песимист

преди 14 години

Постепенно се намалява бройката на отвличания ,към които е съпричастно бандата!(14-12-10) Пада и бройката на постоянно задържаните лица! (8-7-6)Пада и числото години ,на които ,евентуално могат да бъдат осъдени! (15-10)Всичко клони към .....0

22

Шперц

преди 14 години

Пич, смешен си Те така се *** робокопите дам. Няма начин. Те не са пуснали леля ти да пуца. Излез им насреща на назобаните трениращи по цял ден добичета и няма да разбереш кога главата ти е на мястото на *** а оръжието ти някъде навряно по-дълбоко. Ти виждал ли си машина да се "***" ?

21

Дани

преди 14 години

До XXL Когато не отвличат богатите, крадат коли, с мръсните си пари се явяват на предварително решени търгове и пречат на малките, не на големите предприемачи. Когато има един проблем по-малко, по-лесно ще се решат останалите. Вашето мислене е чисто заяждане на махленско ниво. Престъпленията - малки или големи трябва своевременно да бъдат санкционирани.

20

do XXL

преди 14 години

За съжаление трябва да призная, че си адски прав :( Но май е и по - добре престъпниците да се понапикаят малко.

19

Анонимен

преди 14 години

За честно забогателите - ПОКЛОН, но за онези, които използват държавата за лични цели ДА НЯМА ПРОШКА. Много са, но ще си чакат реда. Хванали някакви селянчета, а големите акули ? Нали ББ щеше да пребори корупцията? Коя корупция и на какво ниво?