296

rusnak

преди 14 години

Ми то много империи ше се възродиме май...

295

Бай Колю

преди 14 години

Като питаш, вместо Тина, аз ще ти отговоря! Земите са били на Византия, преди да дойде Аспарух и да установи държавата си тук! Това означава ли, че трябва да им ги върнем?! Още по рано, същите тези земи са били на Филип Македонски и синът му Александър.... И въобще, няма ли най после да проумеете, че историческите аргументи са пълна простотия, експлоатирана от псевдонационалистите, с цел създаване на кофликти, дори когато реално конфликт не съществува?!

294

пушката

преди 14 години

Продължение...Съжалявам, за грешките в предният пост, но се афектирах!По спомен - Ньойският договор е изтекъл зимата на 1998г. Накой дали се поинтересува от наще управляващи?!? Или за тях е поважно помашкото малцинство? Та драга Тина чети повечко история! Района, в който живеем е богат на събития, но лидера е бил само един, този от който Византия се е страхувала!

293

Tina

преди 14 години

И не мислите ли, че това "изявление" идва в много удобен момент - когато Караджич трябва да се онивини пред Европа и света за действията си в Босна?Кои са тези македонски медии? Защото те имат навика да пишат и че България иска да си възобнови границите на Велика България.

292

Митака

преди 14 години

"Те на всички се радват в курортите и по пазарите. Тикат ти всякакви *** в ръцете и те дърпат за да влезеш в магазин или заведение. Що не поизлезеш малко от курортните селища да видя как ще ти се радват."Ни в курорт съм бил, ни на капалъ чарши. Слава богу, не съм пазар-турист ;)

291

БГ

преди 14 години

Що сравняваш югославия с българия? Кво общо имаме със сърбите?

290

пушката

преди 14 години

Я прочети по-добре историята и виж чий са тия земи!!! Не се излагай!!! Такива като тебе са за осмиване, може ли да не знаеш историята на собстената си държава и райно, в която живееш! Задай си въпроса фесовете от къде са дошли, коя държава е била най-силна на балканите, преди да се появят! И най-вече прегледай териториите на България! По този повод - някой сеща ли се, че Ньойският договар изтече отдавна и ние имаме право на териториални претенции???

289

Анонимен

преди 14 години

na vas vse nyakoy vi e vinoven nali?viste se v ogledaloto,i kakvo pravite za taya dirjava,i posle obviniavayte drugite.

288

Митака

преди 14 години

А нали се сещаш, в малко по-ново време, в една малко по-европейска държава, какво става? Избиват малко по-повече хора, даже ;(И то заради такива националисти(***) кат вас. За съжаление - навсякъде и по всяко време ги има - последно откъм Югославия засмърдя от такива (в Европа, де).

287

Бай Колю

преди 14 години

Поразрових се, и без изненада открих, какво аджеба предсатавлява така охотно цитираната от днес.бг медия! За това и не приемам сериозно цялата статия! То е все едно да препечатате уводната статия на в-к "Атака" и да я коментираме....Близо 20 000 души, предимно ветерани от войната през 1992-1995 г., протестираха в неделя в хърватския адриатически град Сплит срещу уволнението на главния редактор на най-големия местен всекидневник "Слободна Далмация" Йосип Йович и настояваха да бъде върнат на поста си. Всекидневникът бе критикуван от другите медии за националистическите си позиции, а според слуховете той все още е под влиянието на Хърватската демократична общност. Президентът Стипе Месич преди време квалифицира "Слободна Далмация" като "фашистка медиа".

286

petar

преди 14 години

teq vzeha ve4e da stavat nagli.ako statiqta e to4na to tova si e napravo trevojno.toq iskal osmanskata imperiq da se obnovi,da vzemat re6eniq sv1rzani s balkanskte d1rjavi,kavkaz.........pazel si istori4eskoto nasledstvo!!!!!!!!!!!!!!!ami i az v tozi red na ne6tata da kaja kakvo iskam-iskam b1lgariq da vzema re6eniqta v evropa,ei taka 6toto edno vreme taka e bilo :)

285

Ха

преди 14 години

Те на всички се радват в курортите и по пазарите. Тикат ти всякакви *** в ръцете и те дърпат за да влезеш в магазин или заведение. Що не поизлезеш малко от курортните селища да видя как ще ти се радват.

284

realist tr

преди 14 години

spokoyno nikoy nema da ti vzeme dirjavata ti,no za kuraja ti se samniavam,zastoto ako vidis samoletite deto letiat ot turtsia,sim siguren,che ste si pusnes na gastite.taka che ne govori raboti,koito ne si sastoyanie da si varsis.

283

Митака

преди 14 години

Що не отидеш да видиш диваците, как се радват като разберат че си от България и ти викат "комшу" ?!? :)Не са диваци, а са си нормални хора, като нас. Ама има и диваци, де. Ама то - и тука има ;)

282

БГ

преди 14 години

След разпада на империята турците избиват около 1.5 милиона арменци и 150 хил. гърци. За другите народи да не говоря. да преди 50 години християните там са били над 20% днес са 2-3. Ква европа кви 5 лева. Кви права се спазват там като имат закон според който християнството се смята за обида към държавата и се наказва със затвор до 3 години...

281

Ха

преди 14 години

3% от турция са на балканите. Това не ги прави балканци нито европейци. Опитите на анкара да се представят като такива са жалки и смешни на фона на турския манталитет и разбирания за живота. Турците са били диваци, са и ще останат такива.

280

Митака

преди 14 години

"Ще стрелям и по тия уж "българи", кето разрешиха на тия фесове да опропастят хубавата ми Родина!"На всички избори стреляме и затуй сме на туй дередже. Ся нови пуснахме - да пропастят и те :(

279

ккк

преди 14 години

този е луд

278

Jolly Roger

преди 14 години

Kakyv revanshizym ot strana na Turciq be chovek? 100 000 hilqdi se bili izselili shtoto im bili smenili imenata, kolko imena smenihte vie shtom shte si govorim za minali raboti? Kolko izbqgaha v Moldova zaradi vas? Na revanshizam ima pravo Balgaria trai si. I ne samo Balgaria sprqmo mnogo narodi ste izvyrshvali sistematichen genocid.

277

Tina

преди 14 години

Това според мен е спекулация. Факт е, че Турция има земи на Балканите, останали от Османската империя. Може би наистина е имал предвид един балкански регион базиран на сътрудничество. Все пак те са балканска държава. И много добре знаят, че едни имперски апетит ще ги изхвърли и изолира както от балканските държави, така и от Европа.