140

МЕГИ

преди 14 години

*** БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ Е ДА ТЪРСИШ ПРИЧИНАТА! ДЕТЕТО Е МЪРТВО ОТ КУЧЕ! ПОВЕЧЕ НЕЩО ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ??*** ЛИ СИ ИЛИ ОТКАЧЕН! КО Е ТВОЙТО ДЕТЕ НАПРИМЕР ТАКА ЛИ ЩЕ РАЗСЪЖДАВАШ!НЕ Е РЕДНО ДА ИМА *** ПО УЛИЦАТА НЯМА В НИКОЯ ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА! ИЛИ ТИ ПАДАШ ОТ КОСМОСА?

139

ТТ

преди 14 години

Кефиш ме.Много дабре казано!!!!

138

Анонимен

преди 14 години

Пардон, коментарът 134 е до льольото Мани, 123. Извинявам се.

137

МЕГИ

преди 14 години

ЕТО ВИЖДАШ ЛИ КОЛКО СМЕ ***!! МАЙКАТА Е ВИНОВНА СЕГА! ХА ХА НАПРАВО ЧАК МИ СТАНА СМЕШНО ОТ ***!!

136

Гневен

преди 14 години

Много е постна статията откъм факти. Всеизвестно е, че кучетата не хапят без причина. Та къде е причината, защо я няма в статията? Другото всеизвестно нещо е, че кучетата нападат избирателно, което може би има връзка с причината за инцидента. Третото всеизвестно нещо, че при подобни случки, всеки страхуващ се от кучетата, започва да показва огромна смелост .... в писмен вид.

135

МЕГИ

преди 14 години

АМИ ИЗЛЕЗТЕ МЪЖЕТЕ НА УЛИЦАТА И ГИ ТРЕПЕТЕ БЕ! КАКВО ИМА ДА ЗНАЕШ1КАТО НЯМА ДЪРЖАВА НАРОД ИМА ЛИ??

134

Анонимен

преди 14 години

До 124: Абе льольо, какво значи майката е нямала време да обърне внимание на децата си? Ти луд ли си, или просто глупав? Това е село, децата тичат по улиците и си играят. И да е град, пак така трябва да правят. Какво прави глутница кучета на улицата, се пита в задачата, а не че детето е излязло пред магазина, да чака майка си навън. Ами айде да не излизаме въобще, че смущаваме рахатя на псетата по улиците!

133

МЕГИ

преди 14 години

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО!! ДРЪН ДРЪН! НАПРАВО Я ТРЕПА ТАЯ КУЧКАРКА БАРАБАР С ПСЕТАТА И!ТАКА Е ЗАЩОТО Я ВИЖТЕ КАКВО СТАВА ПО УЛИЦИТЕ БЕ? АЛО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ! В КОЯ ДЪРЖАВА СЕ РАЗХОЖДАТ *** ТАКА ПО УЛИЦАТАА//? КОЛКО ПЪТИ СМЕ СЕ ОБАЖДАЛИ НА ЕКОРАВНОВЕСИЕ И ОТГОВАРЯТ ЧЕ КУЧЕТАТА СА БИЛИ КАСТРИРАНИ! ПЕТ ПЪТИ СМЕ ДАЛИ СИГНАЛ ЗА АГРЕСИВНИ КУЧЕТА ПО КВАРТАЛИТЕ И НИЩО ! НИКОЙ НЕ *** ДА ДОЙДЕ! *** НАРОД СМЕ ЩОМ ТЪРПИМ НЯМА НА КОЙ ДА СЕ СЪРДИМ ЩОМ СМЕ ***!

132

Жо

преди 14 години

ТОВА Е ТРЕТИ СМЪРТЕН СЛУЧАЙ през последните години. Спомнете си , в Севлиево три немски овчарки разкъсаха 12 годишно момиче, а във Варна ротвайлер умъртви три годишно дете! Сигурно има и други инциденти с кучета, за които незнам.

131

до редакторите

преди 14 години

моля ви да си опрвите заглавието, което трябва да бъде - Не един, глутница песове... - пес е в м.р., а не ср. /един се отнася за песове,нали така?/

130

възмутен

преди 14 години

1. Какво значение има, че били многочленно семейство и че имала още 5 деца майката?!??? 2.Ебa ти защитниците на бездомните животни. 3. Хуманно - нехуманно, като нямаме кучкарници - инжекции има.

129

Диди

преди 14 години

Що за хора сме -не знам вече. То че сме *** е ясно, но пък и злобни вече идва повече. Умряло е дете-разкъсано и изпоядено. Какво знечение има дали е българче, *** или турче? Мислите ли че кучетат са го нападнали защото е ***? И какво за майката-била си е до къщата жената. Вие все до детето ли стоите. И ако и тя е била до него и нея щяха да оплакват сега. И...помислете че това може да е и вашето дете или внуче. Аз съм от София и ме е страх и от домашните сутрин да не говорим за уличните.

128

Анонимен

преди 14 години

Само за миг си представям кучетата на една такава изкуфяла застаряваща кукувица да убият мое дете и като знам , че власта след като отшуми ще си я оставят да си ги отглежда и да си мирише с тях още дълго време , настръхвам. Аз сигурно бих отишъл в дома и и ще изколя възможно най-животински всичко , което мърда в тая нейна къща, пък може и по "невнимание" да резна и тая дърта кукумявка, та да се научи, че тия животни се връзват и хранят, а не да си спинка с тях и на другия ден ги пуска навън

127

Истински Българин

преди 14 години

Като пишеш глупости , поне си измисли свой ник , за да си получаваш адмирациите лично !

126

^^^

преди 14 години

Децата не са виновни, каквито и да са...Родителите са виновни. Това важи и за кучетата. Стопанката е виновна.

125

Анонимен

преди 14 години

Trowete gi. Az taka prawja w kwartala.

124

sas

преди 14 години

то и такива като тебе трябва да ги избиваме, ама не знам защо се бавиме

123

Мани

преди 14 години

До 113:Това е подло...човешки живот е и то детски...невинен !Децата не са виновни, каквито и да са...Родителите са виновни, че ги карат да се гордеятс чужда народност и да я прославят...С две думи родителите ги правят неграмотни... Това детенце какво е виновно, че майка му е нямала време да обърне внимание на всичките си деца...

122

Анонимен

преди 14 години

Трябва да се избиват бездомите *** и контрол да има кой къкво отглежда и къде, само дето в България за хората никои не мисли, какво остава за кучетата.

121

!

преди 14 години

Ама ти не спираш да си въобразяваш, че си велик интелект! Естествено, че съжалявам за детето! Това е нелепа смърт,не би трябвало да е така. Кучето/кучетата виновни за смъртта трябва да бъдат убити веднага. Но това няма да помогне на жалко създание като теб да започне да разсъждава разумно и рационално. Ти ли си "нормално общество"!? Ако е така, явно сме в криза отвсякъде. Бих искал да те напсувам,ама си толкова ***/***, че чак не ми е интересно.