28

Анонимен

преди 14 години

Алооо щеше да е интересно Синовете на Първанов са регистрирани за социални помощи/със една дума българия държава на неограничените кражби...

27

anonimen

преди 14 години

Докога ще се бъркате в живота на хората? Няма ли други по - важни теми в тая държава, които да се коментират.

26

Madamata

преди 14 години

Нека им е успешен бизнеса на момчетата! Че то мафиотите като притежават цели курортни селища,защо не се вълнувате? Естествено,че деца на такива родители са състоятелни,навсякъде по света е така.Само че там се въртят милиони във валута :). А за завистта човешка не ми се пише.Ще спомена само,че едни обикновени хора притежаващи имот в Бояна,Симеоново или Драгалевци,например,стават новобогаташи от продажбата му.И какво толкова ми пречи на мен?Нищо.Нека всеки да намира щастие в живота си1

25

Asan

преди 14 години

Еееййййй, това българите сме велик народ,Някой да реши направи нещо ,100 души ще се опитат тоз човек да не прокопса.Завистта при Нас надделява, е как българина да живее добре.

24

/////

преди 14 години

Бре, то секретарка да си на тоя свят? И тя 40 бона... Децата, ясно. Добре че баста им е пестил и е продал жигулата, че иначе от де тези 90 хилядарки.

23

Тишо

преди 14 години

Ами що да не си купят децата магазин. Да не би те да са по-назад от другите *** - президентски чада са все пак.

22

peralnq

преди 14 години

Eee neka i te da si izperat otkradnatite pari4ki de.....Da vratnat targoviika da vidqt ot kade izliza hlqba!!!

21

Еличка

преди 14 години

А вие какво точно искате??? Първанов е президент н-ти мандат... да умре от глад ли??? Яко злоба... и аз какво??? Не му се кефя, ама защо трябва да сме в паницата на всеки? Това помага ли ви?? Вместо да сте конструктивни и да мислите какво да създадете днес - вие си губите времето в злоба и завист... Има ли смисъл??

20

19

преди 14 години

винаги изглежда все едно току що става от софра

19

Червената помия

преди 14 години

Ясно е от къде са парите.Оттам, от където се пръкнаха хиляди знайни и не толкова знайни бизнесмени след преврата на 10-ти ноември, а именно от безотчетните пари на БКП-БСП.Но за друго исках да пиша:бас ловя, че утре половината коментари няма да ги има, а тези ,които ще ги има ще са с много минуси.Страх лозе пази от полицай с чукове и жабешки новини.

18

ZORKA PIPE6A

преди 14 години

NAPRAVO LE6 PARTI KAKVO DRUGO DA KAJA,PLUS TOVA SIM RUSA...

17

Гаврил Хлътев

преди 14 години

*** нещастни,га гласувахте за тая доганова наложница -Гуцеоглу,беше убав,нали?!?Кой го избра ,а ....*** ,турци и ***...и последователите на синята спермосмукателка Натка Минетната....

16

ха ха

преди 14 години

Ивайло учи в УНСС утре носи съответната сума

15

me

преди 14 години

Дори и 1 лев, който не е спечелен честно, да са използвали, това е шамар за обществото, защото се дава пример от най-висшата инстанция. Сега всеки човек може да оправдае пред себе си за да направи престъпление.Гадно, много гадно.

14

greda

преди 14 години

Вестник 168 часа напоследък много ми заприличва на вестник ШОК. Но ако е вярна новината, бих казал само - НОРМАЛНО..

13

студент

преди 14 години

Значи един студент щом има 40 000 лв., аз требва да имам 400 000, защото от 20 години работя като горски. Кат си погледна в джоба обаче установявам, чеутре за цигари нема да имам пари

12

турко

преди 14 години

пестили момчетата от закуски какво толкова?гладували и пестили

11

Анонимен

преди 14 години

Каква всенародна ,, любов,, лъха от коментарите , да му завиди човек !

10

ПИСНА МИ

преди 14 години

ГОЦЕЕЕЕ , ГОЦЕ , ЩО НЕ ВЛЕЗЕШ ВЪВ ФОРУМИТЕ ДА ЧУЕШ ГЛАСЪТ НА НАРОДА ЛИЦЕМЕРНИ ИЗМАМНИКО !,, СОЦАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ,, , ЕГАТИ И ЦИНИЗМА ! ОСТАВКА СИРИШНИЧКИ ЛЪЖЕЦО !

9

ДАНЪЧЕН ИНСПЕКТОР

преди 14 години

АМИ СИГОРНО ЩЕ ПРОДАВАТ СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ КАТО ОНЯ ЗА ,,ГУШЕНЕТО,, НА СПОНСОРИТЕ ! МАЙ И ПРЕЗИДЕНТА СЕ Е ,,ОГУШИЛ,, ПОКРАЙ ТЯХ , НЯМА НАЧИН ДА НЕ Е ! ЯКО ,,ГУШЕНЕ,, Е БИЛО ! ТОЙ НАЛИ ДЪРЖИ ПРОКУРАТУРАТА В РЪЦЕТЕ СИ !