12

ключът е в името

преди 14 години

Този не трябва ли да се казва Любомир Митов или нещо такова? Ако не, какво прави тук?

11

възмездие

преди 14 години

Местан, ти си ислямски сепаратист и българофоб. Мястото ти е в затвора за разпалване на етническа вражда, сепаратизъм и антидържавна дейност. Ти си слуга на чужда държава и работиш против българските национални интереси. Прокуратурата и ДАНС трябва да се сезират за антибългарската ти дейност и тази на господаря ти Доган - агент Сава. Мястото на двама ви е в затвора и то за дълги години! Вие освен това сте нагли самозабравили се ***!

10

Севастократор

преди 14 години

Ето,Местан проговори и започна пак да дава акъл,кое е правилно в България и кое-не.Целта е постигната,да се отмести темата,за огромните икономическидалавери и кражби от върхушката на ДПС."Етническият мир" пак е в опасност иДПС "усложливо",ще се притече в помощ на новото правителство.Но не безкористно - помагаме,но никакви дела заради кражбите,срещу нас.Такава"сделка" се подготвя.Всичко е съшито с бели конци,по... "догановски".

9

Анонимен

преди 14 години

Какво става с ДАНС.Тия пак започнаха.Ама няма да стане както са я намислили.Димитър Иванов е човека,който продължава да знае всичко.Хубаво е освен Р.Петров да вземат да го послушат и някои други хора.

8

грую

преди 14 години

на местанчу му е време да се върне в момчилград да ниже пак тютюн.Ама с тез лъжи кой ши му изкупи продукта- затуй за по сигурно направо в анадопа белким му излезе късметя там.Айде дет му казват на добър път

7

Адем

преди 14 години

Господин Местан моля, няма да е лошо да си запазите коментарите. Ще доиде време и за вас. Сега ви трябва почивка. Трябвате ни , и ние ви вярваме все още. Надявам се да ни оправдаете очаквания.Електорат на ДПС...

6

avatar22

преди 14 години

ТОЛКОВА СТЕ ПРОЗРАЧНИ...КОЙ АКО НЕ ДОГАН И ДПС ИМА СМЕТКА ОТ ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.КАЖЕТЕ МИ - КОЙ ДРУГ? Г-н Доган постоянно сипе ЗАКАНИ, понакога в прав текст, че ако не е във ВЛАСТА може да стане в БЪЛГАРИЯ като в КОСОВО. А Г-ну Местану препоръчвам да не се държи като ощипана госпойца, а да мисли как ще си опази мандата при евентуално решение на КС, защото точно ТОЙ е на изфъргачката!

5

Ванчо Михайлов

преди 14 години

Ako имаше политическа воля да се забрани на времето дпс, сега нямаше да има проблеми с някакви измислени мюсюлмански пародии на "етнически организации"! Сега е времето българите изповядващи исляма да се рзграничат или присъидинят към българската нация...друг път нямат....или в Турция за винаги или в България... въпрос на ценностна система!!!!

4

Анонимен

преди 14 години

Пак прехвърли всичко от болната глава на здравата!!!! Крадеца вика, дръжте крадеца!!!

3

Анонимен

преди 14 години

ако ви е тревожно,кротнете с вашите полумесеци,де.забравяте коя държава и кой народ ви храни! някой да е дошъл в турция да ви размахва чук и сърп,или германката свастика?или герба на българия? освестете се !

2

Анонимен

преди 14 години

до там я докарахте, че сте готови да унищожите БДЖ, само и само да си прокарате миризливите турски транспортни фирмички с още по-начупените ви автобусчета. ВИЕ произвеждате реално езика на омразата. Излез и го кажи това на хилядите, които ще бъдат уволнени от БДЖ. Цинизмът ви прехвърля вече всякакви граници

1

грую

преди 14 години

местанчу - лъжливото овчарче