195

..

преди 14 години

Щом аз мога да работя по 10 часа на ден и да си плащам наема всеки месец за да имам къде да спя занчи и те могат. Защо и аз не си направя една барака пред блока в градинката, да си взема 3-4 овце и едно прасе и ще си живея без да шлащам наем?? Тези *** , никакви роми те са *** трябва да се научат че човек трябва да се научи да си плаща за нещата които потребява и ползва. Защо няма хубаво образувание и здравеопазване в България, нали трябва бай *** да яде, да краде ток и вода.

194

ANONIMKA>>>

преди 14 години

abe pratete gi na poleto da ima polza ot teh.da rabotqt hem paro 6e iskarvat hem 6e si pla6tat jili6tata koito ako sega ima dadete 6e sa im bezplatni.stiga gi tolerirahte tezi *** ne vi li omrazna te da polu4avat vsi4ko darom.ni6to ne pla6tat a taka hem 6e ima proizvodstvo hem 6e ima s kvo dasi pla6tat danacite kato vsi4ki ostanali.

193

MITONE

преди 14 години

Smurttt za *** ei tiq paraziti trea da se izbiqt !!!

192

Васил Стефанов

преди 14 години

Генади, проблемът е, не че са затънали в огромна беднотия, а начина им на живот - като почнеш от отказа да се образоват, краденето на ток, продаването на "булки" на 12 години, бригадите джебчийки в градския транспорт и като завършиш с безкрайните им претенции за помощи и привилетии, арогантно поведение, тридневните шумни сватби, пътуването гратис в градския транспорт,

191

AZ

преди 14 години

Евала на общината в Бургас и на писмото, което са пратили. И аз искам общинско жилище, голямо, поне с 5-6 стаи, ако може и на безценица от общината да го купя, ежемесечно да ми плащат пари - под формата на помощи....ама ядец...Не съм ци.. ромка, а имам две деца и съм безработна, а със заплатата на съпруга плащаме жилищен заем.....Не, не се оплаквам, просто казвам, че щом аз мога - и бенго трябва да може като мен - ЗАКОННО без да чака на някой друг....

190

Анонимен

преди 14 години

Да, всеки може да затъне в беднотия - но разликата между българин и *** е, че на българина няма да му дават помощи и държавата да го издържа, а ще му кажат - няма. И българинът ще се хване на работа за мизерните 200лв., за да си плаща мизерната квартира. Кой е дискриминиран? Да, и българи крадат и убиват - но колко процента от българите го правят, такива масови крадци ли са като ***? Колко българи си видял по улиците да просят? В контейнерите да ровят? Джелязо и бакър да отмъкват?

189

sunny

преди 14 години

Българските закони важат за всички БЪЛГАРСКИ граждани. Плащане на данъци, сметки, притежаване на легални и редовни документи, криминални престъпления и т.н. Който не ги спазва и НЕ Е САНКЦИОНИРАН от държавата, излиза че не е български гражданин. Тогава да се маха от държавата!!! Егати простаците, не стига че не спазват законите, а и се жалват когато ги санкционират. Да вземем нещата в наши ръце май ще е най-добре - хем ще ги "санкционираме" яко, хем няма да се жалват тези ***.

188

Анонимен

преди 14 години

bravo na kmeta shte go pokrepia i za premier!

187

Анонимен

преди 14 години

kakvo praviat 20000 *** v dnoto na cherno more?edin dobr start!!! xaxaxa

186

Анонимен

преди 14 години

Ами да не си спират децата от училище - всичко им е безплатно за училището, и те пак не пускат децата си на училище. Естествено, че няма скоро да се интегрират, щом не се образоват. И не е нормално да имаш много деца, при положение, че не можеш да ги издържаш, не е нормално децата да се раждат, за да бъдат третирани като стока. Характерна черта на хората е способността им да планират - как по-добре да живеят, учат, работят, а *** планират само как да крадат и помощи да вземат.

185

Един Луд

преди 14 години

Що не ги заселят тия *** в някое село. И без това в града не могат да виреят. А и М. Карбовски има доста добри предавания за *** напоследък....Ето какво ще стане с общинските жилища:http://***.dnes.bg/stranata/2009/03/24/ovce-kravi-kone-i-hora-na-edno-miasto-v-iambolski-blok.68186

184

12358

преди 14 години

Общински жилища в Долно *** колкото си щеш! А в Бургас и аз искам общинско жилище!

183

онбашията

преди 14 години

да им се дадат веднага просторни жилища от община хелзинки. и еднопосочен билет до там :)

182

Mitko

преди 14 години

Vaprosat ti e mn pravilen...

181

atanas

преди 14 години

А незаконно построения хотел на самата пясъчна ивица "Дюни" в Слънчев бряг на онзи престъпник Георги Илиев и сега притежание на онази ***, Мая Илиева, кога ще го съборят, след като законите важат за всички?

180

с 18

преди 14 години

Да им дадат общински жилища-на всичките ***-спалня-2.50х1м.,на 5.80-дълбока,че да не ги изроват кучетата!Желателно е спалнята да е обща!

179

Mickey

преди 14 години

Hарко-бизнеса НЕ е на ***! Да има *** и изпаднали българи които ги ползват за пласьори и мулета, но нарко-бизнеса си е БЪЛГАРСКИ(дс-бкп)!Къщите трябва да се бутнат ако са незаконни, но парите които идват за *** от разни фондове ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯТ за какво са употребени! И не ми излизайте с номера че Евророма е *** партия! Колкото ДПС е турска! Или, колкото Атака е българска!Сигурно и частните собственици на земята са нови, чрез заменки с община. Тук форум на Атака ли е?

178

Генади

преди 14 години

Моля ви се престанете...всеки може да затъне до огромна беднотия и да се окаже на тяхно място, недейте така да гледате с омраза на нещата...бедни са..да си намерят работа само че как? като всеки ги отхвърля точно защато са *** и прочие..после нямат пари не се къпят, лоша хигиена..нормално е да имат по повече деца защото разчитат на социалните помощи..не са толкова виновни..били крадяли, аджеба ние българите не крадем ли, не убиваме ли? всички сме хора на този свят!!!! и бедни и богати...

177

Наблюдател №1

преди 14 години

Свалям шапка на кмета!

176

Наблюдател №1

преди 14 години

зарад начина им на живот!