13

ameise

преди 14 години

ako vsi4ki ku6ti sa takiva,kakto sa na snimkata,to mnogo lesno da se postroi nova nqkade drugade!!!

12

земеделец по САПАРД

преди 14 години

Хелзинските *** да купят жилища на *** (законно) , да им ги обзаведат и да им плащат тока и водата, като толкова са се загрижили за *** .Ай ш' *** майка им миризлива , колко българи има без дом , не реват , тия се развикали до въз Бога.Накрая лично ше им изкопая по една землянка и ще я напълня с тротил. Хем ше прекопая , хема ше наторя. После там може да се отглежда люцерна , да храним добитъка с нея.

11

ПО СВЕТА

преди 14 години

НИЩО НЯМА ДА САБАРЯТ ТОВА СА ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИ

10

Хелзинки

преди 14 години

Уважеми роми. Ние, във Финландия сме силно загрижени за оцеляването на вашата култура, ценности и традиции. По тази причина ви призававаме - незабавно идвайте при нас, в Хелзинки. Ще ви осигурим всичко необходимо - коли, жилища, пари и пълчища кротки финладци, които можете да тероризирате както намерите за добре. При нас велосипедите не се заключват и са направени от желязо. Разкажете за този призив на роднините си. Очакваме ви.Комитет на Мазохистите от Хелзинки.

9

дедо поп

преди 14 години

дее .....*** му!!!Що МАДОНА не ви вземе да ви гледа като писани яйца ,А!?

8

абв

преди 14 години

*** са номадски народ! Не мога да разбера за какви къщи се жалват. Да хващат пътя и пеша до Хелзинки, нека там да си вдигнат "къща"

7

Anonimcho

преди 14 години

Ами като са незаконни да ги бутнат. На мен някой ще ми да дели да си построя нещо незаконно и да не плащам сметки. Това тяхното вече е наглост.

6

perekly

преди 14 години

За 50-60 години една хартийка за тези постройки нямат ,но знаят да се оплакват в Европа-та.Тази организация дето се занимава със защитата на *** е за разследване.А горките хора ...,всички се възползват от тях както могат.

5

Ферхойген

преди 14 години

Сега Европейската комисия ще разпореди на наште дупедавци да построят нови мезонети за *** ... Ама, трябва да са с по-високи входни врати, за да си вкарават ромите по-лесно конете в тях (: (: (:

4

Среден пръст

преди 14 години

"...че остават без домове...."Изкопайте им гробове тогава да млъкнат

3

Анонимен

преди 14 години

и да протестират и да не протестират валяците ще минат какво ще направят ония *** от хелзингския или ЕК? Да не би да е на тяхна територия и техен проблема? Как ще ни попречат ми е много чудно командоси ли ще пратят? :) газете *** и това е

2

Анонимен

преди 14 години

аман от тия.а да свършат нещо могат ли .жалби ще пишат.като им дадат домове ги превръщат в кочини.хубава работа,ама ***.тежко на тези,който са им съседи по квартал.еврапа като иска да им помега да си ги вземе там да видим колко ще ги "интегрират".

1

Анонимен

преди 14 години

Как ли ще я напишат, като всичките са неграмотни?! А, като им съборят вонящите, бъкащи от бацили бараки - да почват да бачкат да има за наем, не да рИват!!!!!!