82

Анонимен

преди 14 години

А тъй цецо! Вържи си гладните *** на държавна ясла!

81

Анонимен

преди 14 години

*** се от популизъм колега, готови са на всичко, само и само да печелят точки пред гламавия си електорат!

80

Димитър Пешев

преди 14 години

Бойко да даде захарче на Цецо Пудела и да го погали по празната грозна тиква. То не че Бойковата е по-пълна и по-красива де. Ха-ха, ще умра от смях. Още повече че тия милиционеро-пожарникари май наистина се взеха насериозно за политици.

79

Анонимен

преди 14 години

Цецо-*** ревна, та чак се ***!

78

за САПАТА

преди 14 години

За собственика на завод не знам,но искам да знам-ЗАЩО ГЪРЦИ И МАКЕДОНЦИ ДЕТО ВНАСЯТ ТОК ОТ НАС ПЛАЩАТ ПОЕВТИНО НА КВЧ???

77

до 73

преди 14 години

не съм съгласен с теб, защото по-смешен от Бойко Борисов просто не е имало, няма, няма и да има

76

СС

преди 14 години

И ся кво? На всеки шест месеца ЦЦ ще уволнява всички шефове за несправяне с работата.И това ще му премине цялото министерстване...освн ако ББ не го покани някой път с него да открият някоя детска градина....

75

zz

преди 14 години

RESPECT! Браво, който не му изнася да си ходи. Трябват свежи сили и нови хора , за да потръгне работата! Успех Цецо!

74

unibomb

преди 14 години

Kato gi maha , zashto gi maha , shte nabuta svoi. Kato gi durji , zashto gi durji... Na bulgarina ogajdane nqma!

73

Иво

преди 14 години

Тоя Цветанов е *** и смешния шаран, по-смешен е дори от Борисов.

72

до 69

преди 14 години

Остави настрани тези извинения. Членували са мижитурките. Имаше и много честни хора, които въпреки всичко не са членували в БКП. Аз съм един от тях и се гордея с това, за разлика от многобройните кариеристчета и безгръбначни.

71

МВР кука

преди 14 години

Ти тези неща за бедния и работлив МВР шеф, що не ги събереш в книга и издадеш под псевдоним ? Примерно `Братя Грим`. Че да има какво да четат на дечицата до 4 годищна възраст. На 5 вече ще знаят, че това са приказки за лека нощ.

70

Evala

преди 14 години

SAPATA по заблуден от теб няма, вчера във 11-12.20 Гамизов даде пресконференция за някои неща в енергетиката на БГ ,ако се поратършуваш в нета и прочетеш ккаво показа ще разбереш как ти плащайки си всеки месец тока по 17ст КВ ,а собственика на завод го копува под производстена себестоиност на 3-4ст ,ще разбереш как той печели стотици милиони на година само от това .А Гамизов изкара данни за кражби със милиарди .

69

до 54

преди 14 години

Съгласен съм, че не всички хора, които са били членове на БКП са черни. Някой са членували по принуда, заради работата си, заради бъдещето на децата си и т.н. Само, че ти пропускаш една много важна подробност - след 1989 година Б.Б. е отказал да си хвърли партийната книжка и е напуснал милицията, която трябваше да се деполитизира тогава ! Това показва, че Бойко обича милицията(както сам го е заявявал), но още повече обича БКП !!! (: (: (:

68

kk

преди 14 години

AMI DA-KADARNI ILI NE ,ISKAME DA SA GERBERI

67

Емо

преди 14 години

Когато наследяваш БСП,имаш проблеми,когато СДАВАШ-сдаваш на БСП.Справка-БСП-СДС на Филипов,СДС на ДПС-БЕРОВ,СЛЕД ТОВА, временно правителство,СТ.СОФИЯНСКИ,Дела и пак дела,комунистически лозунг!Тоя за какво ли не го съдиха?И естественно идва ИВАН КОСТОВ,на бял кон.Окраде де що можа,и какво стана? Дойде един измислен цар,взе си планините и горите,и....на власт пак се върна ПАРТИЯТА,така ще стане и на предсрочните изборе през Декември!

66

asaa

преди 14 години

Водно огледало е голяма далавера, но трябва да се дърпат ушите на шефа на прокуратурата и други с имунитет, които сякаш получават комисионна от фирмите на ДПС и БСП. Един от тях преди месец се хвалеше, че щял да спечели 4 милиона от корекцията, а синът му да получи яхта - 24rodopi.com

65

SAPATA

преди 14 години

Задоволени са "мечтите" на кърджалийци за плавателен канал,а мечтите на някои граждани/селяни/ за канал изобщо-такъв в който да се събират отходни води,за да не текат по улиците?какво става с тези доста по-скромни мечти? В отговор. Летищи чинии не се купуват с канализации и пречиствателни станции. А с канали, фондове и бедствия. Нищо не разбираш от пазара на летящи чинии. :-)))

64

до Би Би - поклонниц

преди 14 години

Освен това преди две години Бойко публично заяви, че има един човек в България на когото е безкрайно задължен и ще направи за него, всичко което е по силите и възможностите му. Тогава силите и възможностите на Бойко бяха значително по-малки от сега, когато са неограничени. Въпрсоният човек се казва Симеон Сакскобурготски, но явно паметта ви не е толкова дълга. Това беше въртяно две седмици в официалните новини по всички медии. Не е нещо секретно. Но бързо забравяте уважаеми ...

63

Evala

преди 14 години

За Кърджалийския МВР шеф ,който познавам лично ще ви кажа само 3 неща. 1 Живее в панелка на 19 години, кара Жигула комби на 22 год подарена от баща му и 3 всяка седмица ходи да си копае нивата човека за да има прясна салата на масата си. И не не сам нито от БСП ДПС ГЕРБ или която и да било друга абривиатура на хора чиято единсвена цел е да крадат. Ама е модерно да се хеитва по нетя ново-открит за 90% от пишещите тук.