343

до Amenhotep

преди 15 години

Право в целта! Обидата е най-силният аргумент!

342

Amenhotep

преди 15 години

Това са Птолемеите, неукий! Те са елинизирани и романизирани и са толкова египтяни, колкото Ахмет Доган е българин!

341

Виктор

преди 15 години

Освен това, гейзъри, смешни сте ми в напъните си да се изкарате порока си нещо в реда на нещата. От десет извора вода ще донесете, само и само да изкарате черното бяло. Но не става, все пак този Свят се крепи и на известни принципи и схващания, колкото и да не ви отърва този факт.

340

Amenhotep

преди 15 години

Хахахаха! Извратеняците си изчерпаха аргументите (не че са имали кой знае какви) и започнаха с чиста извратена злоба да плюят и храчат! Нали искате толерантност към различните, аз съм доста различен от вас, но толерантност от ваша страна не виждам! СБЪРКАНИ СЪЩЕСТВА!

339

до Amenhotep

преди 15 години

Тъй, де, тъй де! То на нашите фунадаменталисти им викат националисти - не знаеше ли?! смятат, че като са вторачени в българското знаме и всеки побой и убийство им са рарешени по право. Както и че тяхната "кауза" е свята и че целта оправдава средствата. Игнаций Лойола да ти е познат?! ;)

338

Виктор

преди 15 години

АМЕНХОТЕП е име на династия велики египетски фараони, гейзърчета. Аз съм ви обиден, защото незаслужено нападате, човекът с този ник. Не го познавам, но споделям вижданията и идеите му. А вас не ви харесвам - никак, повече от никак дори.

337

до 332

преди 15 години

По същата логика хетересексуалните като се наситят отиват да стават педофили, пълни глупости пишете

336

Анонимен

преди 15 години

ИИИ Виктор ни е обиден, ооооооооо каква трагедия, две сълзи се отрониха

335

Анонимен

преди 15 години

Ти какъв си, че да казваш какво е грях бе Аменхотепчо? Бог ли си, какъв си? Ти с жена спал ли си? Май имаш голямо желание да поканиш някой хубавец на кафе, защото доказа на целия форум, че си скрит гей с това отричане.Нали тука се цитира науката, ами те психолозите са го казали, който мрази най-много гейовете всъщоност е самия той гей и не може да го приеме.

334

Виктор

преди 15 години

Ей, гейове смрадливи, стига сте нападали АМЕНХОТЕП. Аз също съм тук и пиша срещу отвратителното ви племе. Казвам се Виктор и съм ви обиден.

333

alabala

преди 15 години

7 Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им: Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък на нея. 8 И пак се наведе на долу, и пишеше с пръст на земята. 9 А те, като чуха това разотидоха се един по един, като почнаха от по-старите и следваха до последните; и Исус остана сам, и жената, гдето си беше, насред.

332

Анти-Гейнър

преди 15 години

*** и педофилията, наистина са различни неща, но не чак толкова. Защото първото подтиква към второто. Повечето *** след като се наситят да правят секс с еднополови, вече не им се вижда толкова оригинално и в търсене на нещо ново и освежително, както те се изразяват, неминуемо стигат и до детските ябълчици ... пфу-пфу-пфу, ще повърна от отвращение. Предпочитам да видя как един *** получава куршум в главата, отколкото как същия се гаври с едно беззащитно детенце.

331

Анонимен

преди 15 години

Аз пък се отвращавам от диви селяни като вас и определено трябва и вас да ви изолират - в Ирак ви е мястото, таман някой от вас написа, че българите сме били една кръв с иракчаните, ха така и кръвна връзка си намерихте и сте готови, вървете в Анадола там ви е мястото, задръстеняци

330

Amenhotep

преди 15 години

Дяволът чете евангелието! Не съм фундаменталист, а съм НАЦИОНАЛИСТ и консервативен човек! Не съм казал, че западът е гнилоч, а казах че либерастите взеха само гнилоча от запада! Аз съм твърдо против мракобесната религия ислям, но това не значи, че съм за СЕКСУАЛНИТЕ СБЪРКАНЯЦИ и съм за юдео-ционистките мракобесници!

329

Анонимен

преди 15 години

В Библията е написано още, че да се самодозадоволяваш е грях, ти АМЕНХОТЕП СИГУРНО НИКОГА НЕ СИ СИ УДРЯЛ ЧЕ.КИЯ? НАЛИ ТАКЪВ СВЕТЕЦ КАТО ТЕБ!

328

Анонимен

преди 15 години

АменхоТЪП, цъкнах ти на профила и с ужас установих, че си на 28 години. Ако беше на 16-19 щях да припиша профанизма ти на възрастта. Но при това положение няма шанс за теб - цял живот ще си останеш заблуден ***.

327

Дидо

преди 15 години

искам да попитам гей-обществото - наркоманията също ли е вродена. Защото ако попитаме някой *** от нарко-комуната, може би и той така пламенно ще ни убеждава и ще ни привежда примери с котета и кученца-наркомани.

326

светла мисъл

преди 15 години

Amenhotep си е завършен фундаменталист - Западът е враг и гнилоч, само правоверните имат право на живот, който не е с мен е против мен...Остава само исляма да приеме и е готов да нарами калашника и колана с бомби. ;)

325

Amenhotep

преди 15 години

в библейската книга Левит (18:22) се заповядва: Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия. Наказанието за евентуален хомосексуален грях е убиване от народа с камъни: Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях (Левит 20:13).

324

до 317

преди 15 години

да, лагери с имена СОДОМ и ГОМОР, където педерунгите ще си се *** на воля. И аз съм ЗА !!!