586

ССС

преди 14 години

Семейството на моя дядо е напуснало "Македония", защото се е определяло като българско, а политиката се е "сменила". Много хора не са намерили сили да го направят. Сега има толкова българи, които страдат от тази изкривена представа на властите там, че българите трябва да се подлагат на гонения и терор. Това трябва да се прекрати веднъж за винаги. България трябва да се погрижи за събратята ни там. Крайно време е.

585

Ха Ха

преди 14 години

Коко прав си.

584

!!!

преди 14 години

Най-разумното е нашите политици да започнат да мислят със собствените си глави и да имат собствено мнение, защото могат да бъдат изключително неприятно изненадани. Обикновенните хора не могат реално да направят нищо.

583

коко

преди 14 години

Македонците са във вражда и със слънцето,защото то не свети нощно време.Никой не иска да се занимава с тези нагли ***,които имат самочувствието че и китайците са вид македонци.Да покажем среден пръст на държавата Македония.

582

popi

преди 14 години

ma kakvo e tova dvoino gragdanstvo

581

светли

преди 14 години

Време е Българското правителство да покаже че може да защитава всички български граждани.Българската конституция е пределно точна и ясна.Правителството е длъжно да защитава правата и свободите на всеки български гражданин.Да спрем сърбокумунистическото управление на БЮРМ.Да подкрепим гърците и заедно да налагаме вето до дупка докато в БЮРМ разберат че така неможе.Чета македонските вестници и мога да ви кажа че такава омраза и жлъч се сипе по отношение на България и българите.Спрете сърбоманите

580

Анонимен

преди 14 години

Как им викали Византийците на Сърбите -Царвули и Роби!Те си остават такиви до ден днешен!!!!

579

Българка

преди 14 години

Стига сте раздухвали проблема, не разбрах от каде са майка и и баща и на Спаска, тя каде е родена. Не одобрявам двойното гражданство, защото за мен това са хора които сучат от две майки. Или си българин или македонец или някякъв друг. Пра дядо ми и баба ми са унгареци, но аз съм си чиста българка с еденично гражданство и обичаща България. Напълнихме България с македонци-българи пък сега плачем. Да се премахне двойното гражданство.

578

Иво

преди 14 години

Ясно е че македонците са българи! Лошото е че сръбската антибългарска пропаганда е промила вече мозъците на днешните македонци с лъжи и измислици! Големия въпрос е как да върнем българското самосъзнание на тези заблудени хора???

577

582 - продължение

преди 14 години

ЗАТОВА МАКЕДОНЦИТЕ СА ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ. Да престанат с измишльотините за някаква тяхна си история.

576

582 - продължение

преди 14 години

След смъртта на Кубрат, Югозападните Българи, начело с Аспарух и Кубер масово заселват Балканите. Аспарух - Мизия, Кубер днешна Македония. Крум обединява двете БЪЛГАРСКИ области в една държава. Що се отнася за Тракийските племена, населявали Балканите 1. По голямата част от тях се преселват в днешна Украйна, давайки началото на "славянската" многобожественост; другата част са заробени или преселени към Централна Европа (Венетския залив). Остава оскъдица от тях.

575

Ха Ха

преди 14 години

Водача на Т 72. Накъдето кажеш докторе. :)

574

наблюдател

преди 14 години

Няма причина да обвиняваме огромни групи от хора като сърби, гърци, "македонци" и т.н. във всичките смъртни грехове. Правим ли го, заприличваме на изпращели и комплексирани македонци. Случаят според скромното ми мнение е простичък. Има български гражданин в македонски затвор. Няма никакво значение дали дамата е виновна или невинна. Държавната ни администрация трябва да направи необходимото за защитата на българските граждани навсякъде по света, още повече, че Македония е в неизгодно положение.

573

Анонимен

преди 14 години

А сега задникът ни се обръща към всеки, който ни се смее!

572

582 продължение

преди 14 години

Заселването на Сарматските племена на Балканите започва през 3 - 4 век. При Атила през 5-ти век то се ускорява. От 590 до 610 година, Кутригурите заселват Моравската долина и района на Белград. Аварите, в началото на 7-ми век заселват територията на днешна Унгария. Сарматските племена усилено заселват днешна Полша, Чехия, Словакия. Вероятно тогава са изгонени Сърбите.

571

Анонимен

преди 14 години

Няма по-голям интригант от сръбското племе. Това племе, изгонено през Шести век от Бохемия, се заселва между Хърватите и Българите. Като клин се забиват в Балканите и оттогава досега само с интригантство се занимават. Противоречиато между Българи и Македонци са плод на Сърбоманията, насаждана след окупирането на Македония.

570

Ха Ха

преди 14 години

При бай Тошово време цял свят ни се смееше, а задникът ни беше обърнат към СССР. Гол.

569

dr. Red

преди 14 години

*** как ще им се месим за Спаска! Ние с македонки не се занимаваме! Те ни се месят като се занимават с българки! Такаче уважаеми сънародници предлагам на място в Скопие да изясним проблема! За целта моята туристическа агенция "Без граници" АД предлага на родолюбиви патриоти безплатно пътуване с луксозен транспортьор БТР, пътнико превозвач Т 72 и Т80 както и за любителите на високи скорости пътуване с МИГ 29 и СУ 35! Моля заповядайте!!!

568

Анонимен

преди 14 години

da terorizirat horata koito vigdat faktite 4e sa bili Bulgari ,to trqbva da si idot da ne gi razberesh!Nikoi nqma da ubie Srubski kral bez pre4ina ,a pri4inata e Bulgarska Makedoniq!Ako mislqt 4e Rusnacite gi obi4at Surbiq,za6to togava Stani6ev deto e delo na Moskva prizna Kosovo?Mnogo zleni pre4inihte s va6ta Velika Surbiq!No vse pak gospod e kazal obi4ai vraga si,i mu prosti!!!

567

Viktor

преди 14 години

Kakva Bulgarka ve hora?Tq ima bulgarsko grajdanstvo ot predi 3 meseca?I samo zatova 4e moje da minava grckata mitnica bez vizi za tova 4e jivee na 5 minuti put od Grciq vie vdigate nqkakav vupros na nacionalizam ili kakvoto i da e.Jivi Zdravi