50

СтруктОрист

преди 14 години

*** живей в Несебър при Митьо Очите като не щеш полиция. Видял си ти своеволия, аман от Знайковци.

49

Анонимен

преди 14 години

Taka e pluvaite policaite,te ubivat,te ni biqt,te ni vzimat parite zashtoto karame kato ludi i pili a takiva kato toq i Galevi,Mitio ochite,Joro glavata te sa ANGELI za tova drugia pat kato nqkoi vi napadne obere ili neshto drugo ne zvanete na 112 ili drugite telefoni a zvanete na Joro glavata toi da vi spasqva ebati smeshnata dargava.V statiata pishe DPS obarnete na tova vnimanie obarnete vnimanie che vchera sse kupi televizia BBT pak ot DPS Taka che drugiat pat moge vie da ste pod mernika na D

48

Аврам

преди 14 години

Екстра са им годинките,само че вътре няма пагони на раменете за да си мислите че сте недосегаеми.Те там ви чакат с нетърпение и търкат ръце.Няма значение какъв е бил,и с кво се занимава Чора,Мора,има си закони,а тоя е УБИТ като куче!

47

пу!

преди 14 години

Така да осъждат бандитите,а не полицайте,нарко пласьорите и наркобароните ги бесят някъде-в по-бели държави от мафиотски бугаристан

46

Анонимен

преди 14 години

Това че са отрепали един бандюга добре.Ама да се научат да деистват по чисто.Те хептен през просото.Само защото са ченгета.Колко убиици се разхождат на свобода ?Безчет са.Ама онези се пазят(поне малко от малко).Жалко наистина ама така е по цял свят.

45

Чората

преди 14 години

Чората хероин да *** в устата на децата ти, кокаин да им пърди в ушите!

44

Обективен

преди 14 години

Абсолютно не ! Присъдите в Плевен са смешни и на практика неефективни. Всъщност ясно съм го написал - нападение над служебно лице по време на изпълнение на служебните му задължения - също да се тълкува като утежняващ вината факт !

43

baba Slava

преди 14 години

ne gi znam kolko sa 4itavi tezi policai,no poviarvaite mi kakvoto i da e sled 2-3 godinki 6te gi pusnat za dobro povedenie.kato gi gledam kakvi sa ugoeni i sveji hi4 i ne sa pritesneni 4e otivat v zatvora,za6toto si znaiat 4e niama da e za dulgo.a kolkoto do ubitia..vaob6te ne simpatiziram na nego ili semeistvoto(te sa znaeli 4e e prestupnik),no nikoi niama pravo da otnema jivota na drugo 4ove6ko su6testvo.TA...i te i ubitia sa plod na izkrivenata ni demokracia i nekompetentnoto upravlenie na BG

42

Мери

преди 14 години

А намираш ли за адекватни присъдите за инцидента в Плевен???Аз мисля че трябва както да се наказват ченгета превишили законовите си права за употреба на сила при съпротива, така и да се наказва неуважителното отношение и нападението над длъжностни лица с адекватни присъди а не с някви смешки от по 3 месеца ефективни и няколко пробации.Ситуацията в съдебната ни система щеше да е смешна, ако не беше плашеща.

41

Анонимен

преди 14 години

Е, какво значи "не за 18 години"?А колко трябва да им дадат за хладнокръвно групово пребиване до смърт на човек?Много правилно са ги осъдили, на полицаите не им е работа да бият, а да задържат. Който не може има и други професии.

40

777

преди 14 години

Само като си помисля че до няколко месеца ще станем полицейска държава,май наистина такива животинки като тези хубавци от снимката да са на топло,за да бъдат за пример на останалите служители във структорите на МВР иначе не ми се мисли какво ще стане с тези големи правомощия които ще получат.

39

h

преди 14 години

Евгени Чачев: Това е третият ремонт на МРРБ за 8 години. Изумен съм от цената 05 август 2009 | 13:13 | Агенция "Фокус" София. Направо съм изумен от цената дадена за ремонт на министерството. И то като се има предвид, че не се е плащала земята, колкото и да е луксозно строителството не може да е повече от 500 600 евро на квадратен метър. Това каза пред Радио Фокус бившият строителен министър Евгени Чачев в коментар по темата за дадената от новият министър на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев сделка за ремонт на сградата на министерството на Прокуратурата, която е сключена по времето на управлението на Асен Гагаузов. Що се касае за ремонти на сградата, такива прави и г-н Костадин Паскалев като стана министър, след това и Церовски прави основен ремонт и не виждам в продължение на осем години да се прави трети ремонт. Между нас казано стойността на сградата през 1984 година когато се измести министерството в нея беше 1,24 млн. лева. На въпрос, дали ще излязат още злоупотреби, които да бъдат дадени на Прокуратурата, Чачев коментира: Г-н Плевнелиев е все още далеч от истината, тъй като само в Националната Агенция по пътна инфраструктура последните 3 години от бюджетния излишък бяха дадени на два пъти по 300 млн. лева и веднъж 500 млн. лева АМ Тракия, което ще рече 1,1 млрд. лева а по магистралата само се е правило само зимно поддържане.

38

маман

преди 14 години

Всички, които плюят полицаите-децата им наркомани да станат, иглата с хероин от ръката си да не вадят, като умрат призраците им да въртят дудуци на духа нанаркобоса Чората, майките и бащите им да се прасят само в наркокомуни, оцъклени от дрога в екарисажа да ги карат.

37

Анонимен

преди 14 години

За съжаление не малка част от полицаите в БГ.са нереализирани мутри

36

Анонимен

преди 14 години

Abe ei shamanduri ot cqla Balgaria kato ne znaete za kakvo stava vapros zashto si butate pishkite be AAAAAAAAA da sega se setix to nie balgarite sme kompetentni po vsichko nezavisimo dali sme zapoznati sas dadena situacia

35

Обективен

преди 14 години

Въобще не симпатизирам на Чори някакви, но в конкретния случай - присъдите даже са малки !!! Въобще, служебно лице обезпечено със силова власт, извърши ли подобно престъпление трябва да бъде жестоко наказвано ! Двойно по строго от обичайно !Респективно - престъпление срещу служебно лице по време на работа - също.Добро и справедливо съдебно решение биха били доживотни присъди. Отнели са живот !!! Мислят се за недосегаеми. Нека са обеца за всеки ушев, които се мисли за Рамбо.

34

l

преди 14 години

Тия от снимката имат повече вид на престъпници, отколкото на полицаи! Сега очаквам и ония с "културиста" да си получат заслуженото и най-накрая полицаите да започнат да си вършат съвестно работата, а не да са гръбнака на организираната престъпност в България. Полицаите в България са много на брой, много некомпетентни и/или чисти престъпници - това трябва да се промени! А, трябва да санкционират и онова момченце, което се сби с министър Вежди Рашидов, а после има наглостта да събира подписи...

33

съдия Дред

преди 14 години

Потвърдиха дебилността и корумпираността на родното правораздаване.

32

Анонимен

преди 14 години

Абе честно казано съмнявам се да са "оттървали цял град от един ***". Подозирам, че просто са сменили единия *** с друг - по-близък на тях. Може и да бъркам де, ама като ги гледам кви са мутри, не мога да не се замислям и за този вариант.

31

Сартана

преди 14 години

Правосъдието направи поредната *** на престъпния свят. Браво на съдебния състав, профисионални свиркаджии сте. Отворете си и частен бардак. Чичото ще ви помогне. Бая пара ще изкарате да ви е.....!