69

Стефан

преди 15 години

До 63Гласувах за СК и пак ще гласувам за СК!

68

вижте нещо

преди 15 години

Току що са забелязали серГЕЙ станишев да продава сладолед до автогарата. След като вчера си подаде оставката от днес е назначен на работа в сладоледена фирма Близни ме тук и там - заплатата му щяля да бъде 500лв и 4 *** дневно на шефа на фирмата.

67

Анонимен

преди 15 години

Dokaraha VI CAR,SEGA GENERAL,TEZI 4ERVENI KHMERI

66

Do IVO

преди 15 години

A U6ITE NE IM LI IZDARPA ,4E SA BILI NEPOSLU6NI.BIL GI IZGONIL.STAVA VAPROS ZA MILIARDI BE MOMAK .I TOI SA6TO ZNAE6E KAKVO STAVA-TE BJHA BU6ONITE

65

Анонимен

преди 15 години

до 57е ти какво искаш -да ти направи муравей безнеса а ти само да си лежиш и да си вземаш печалбата.Никъде по света няма 100% успешни фирми.Значи не е бил добър бизнесът ти а ти не си го ръководил добре.

64

Анонимен

преди 15 години

Vsi4ki ste, tolkova zablydeni,krizata tepyrva zapo4va,napravo ste na TITANIK

63

velislav

преди 15 години

Искам да кажа на тези които подкрепяха Синята коалиция но в последния момент се отдръпнаха и гласуваха за ГЕРБ че искрено ги съжалявам !

62

IDIOT

преди 15 години

1 600 000 e goljma cifra no do 6 500 000 ima edni okolo 5 000 000 koito ne sam im dali doverie .taka 4e e vreme da sleznat na zemjta i da zapo4vad ne6to da pravjt.Izborite minaha

61

none

преди 15 години

Ние сме поели подкрепата на над 1 млн. и 600 000 българи, за да носим цялата отговорност пред обществото.Ох, майче доста се надценявате... Времето ще покаже.

60

Анонимен

преди 15 години

Xa, xa ха!!! Дръпна ли му се на кОстов!А как се беше наточил да *** само.Не, че от това ще ни е по-леко сега, щото вместо мутрите с костов, сега само мутрите ще лапат, ама ...Дано все пак не съм прав за мутрите или поне като лапат, да оставят някоя трохичка и за народа.Ех, що не се махнах от тази държава во време, Ама пусти патриотизъм - ща са опраиме, ша са опраиме ... ама друг път!дАно поне малко греша.

59

бай мангау

преди 15 години

*** лостов знае,що молби е написал да го приемат в бкп,ама нейсе!

58

Ивайло

преди 15 години

Мартинчо и Костов да си знаят гьола с техните мизерни 6 % !Атака има има повече проценти от тях но не е тръгнала да реве за постове.

57

До 51

преди 15 години

Ама мръсника Муравей не го изгони до край! А за далаверите на последния няма да ми стигне местото отредено за мнение! Не забравяй, че дребния и средния бизнес по времето на Костов беше на ръба на оцеляването , а това бяха все хора като мен, които 10г скачаха за партията на другаря Костов!

56

не вярвам

преди 15 години

аз не вярвам на атака и рзс.Много им се иска да забравят всички кой гласува в подкрепа на дпс и бсп за антибългарския избирателен закон.Щом веднъж са го направили ще го направят отново.Костов не е сменял партията си гоце също и доган не е сменял дпс а за болен и яне не е така.

55

иво

преди 15 години

И един съвет към Костов и Димитров. Чакайте. Има две поговорки; Не се радвай на малко прасе и нов началник, защото не се знае каква *** ще излезе и Колкото по високо се качва *** по дървото, толкова по добре илъсва ЧЕРВЕНИЯ ***.

54

boum

преди 15 години

само и единствено БСП в лицето на господин Сергей Станишев бранят истинските бългаски интереси

53

ДСД

преди 15 години

Като чета написаните коментари се сещам за една поговорка "На малко прасенце и нов началник не се радвай, че не се знае каква *** ще излезе".

52

Жалки

преди 15 години

Тези двамцата Костов и палето Мартинчо колко са жалки. Тръгнали като просяци да се молят за някой пост с техните жалки 6%. Нещастници.

51

иво

преди 15 години

До 34, Съвсем културно.Дай ми едно конкретно доказателство за кражба от страна на Костов. Само , моля те не ми повтарай глупостите около приватизацията на Балкан, продажбата на Кремиковци. Просто ми цитирай точно ,кражбата. Също и не ни занимавай с Божков, Бакърджиев, Бонев ,Краус и т.н. В к на краищата , той все пак ги изгони, нали? Много лесно е на онзи доносник да каже. Кажи си.Ами защо той не ги каза. И той ги е знаел??? Ама си мълча, нали?Просто ми цитирай кражба ? Иначе писва от глупо

50

Анонимен

преди 15 години

Лъжеш