64

някой

преди 14 години

ако не беше почетен щеше да е много повърхностно..помисли дали теб би те изпратил света с това,което си направил..а именно музиката ти?Сигурно и дъщеря му беше фалшива???

63

някой

преди 14 години

каква е точно истината,че умееше да прави музика и шоу на сцената и така искаше да бъде изпратен,с това се съобразиха роднините му??Ти ще вземеш ли да прочетеш нещо за този човек и тогава да почнеш да пишеш както трябва Идолизиран ***?

62

Анонимен

преди 14 години

малее, каква злобна статияМоже да не съм му чак такъв фен, но се трогнах от церемонията

61

Р@до

преди 14 години

Всеки има право на мнение ***. А статията като никой друг път е много свястна и отговоря на истината. Кичът и сляпото преклонение към по- познати личности само показва колко деградирали и повърхностни се превръщаме.Не може само ласкателства и хвалби .

60

Фенка

преди 14 години

И СТАТИЯТА И ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ СА НАИСТИНА ЛИЦЕ НА ДЕГРАДАЦИЯТА, ПОШЛОСТТА И ПРОСТОТИЯТА. МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАК И КОЙ Е ПРАВИЛ ПАНАХИДАТА ЗА МАЙКЪЛ, ЗА МЕН БЕШЕ ВАЖНО ДА СЕ ИЗКАЖЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ КРАЛЯ НА ПОПА, ЗАЩОТО ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВАШЕ И ФЕНОВЕТЕ ИМАХА НУЖДА ДА БЪДАТ ЗА ПОСЛЕДНО С НЕГО! НА ВСИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ ЩЕ КАЖА, ЧЕ КОЛКОТО И ДА ИСКАТЕ КЛЮКИТЕ И ЗЛОСЛОВЕНЕТО КЪМ МАЙКЪЛ НЯМА ДА ВИ СТОПЛЯТ, ЗАЩОТО ЛЮБОВТА И ДОБРОТАТА СА ПО-СИЛНИ!Колежке Аз (ако мога така да те нарека), виж какво на една и съща възраст сме, само с една, две години съм по-голяма от теб. Искам само да ти кажа, че това не е журналистика или там каквото и да е. Не е ът в това да се идологизира Майкъл Джаксън, или как е било правилно да бъде изпратен от този свят. Въпросът е в това как светът се отнасяше с Майкъл приживе. Последните години имаше само простотии, дела, клюки. Всички те го съсипаха и сега беше моментът чрез тази процесия, хората да поискат прошка за всичките си злини срещу него. И пак се намери компетентен списвач, който да се изкаже колко пошло и кичозно било всичко. В характера на човек е винаги да обвинява и да съди, а колко хора по света носят неговите добродетели??? Младото поколение не познава Майкъл Джаксън, те единствено са чували за делата срещу него и операциите му. Някой пускаше ли по радията или ТВ негови песни и клипове. Бяха го забравили и дори и след смъртта му пак ще се намери някой, който да се прави на интелигентен, компетентен, знаещ и можещ. Неговите добродетели целенасочено се принизяваха, а на преден план се изнасяха слабостите му и проблемите му. Това е живо в съзнанието на младото поколение, което никога няма да познава ИСТИНСКИЯ МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН.

59

някой

преди 14 години

я ти се аргументирай..да видя какво би написал?и кое точно е безпристрастното и обективното?

58

няма значение

преди 14 години

Относно *** определение "избелена ***" - ако те лепне такава болест, ще видим ти на каква *** ще заприличаш. Абе ще първо не попрочете малко и после да обиждате. Пълни неграмотници сте. Израстнали сте с музиката на Милко Калайджиев и Сашка Васева....По голям кич от това здраве му кажи.

57

Анонимен

преди 14 години

Съгласен съм с написаното в статията. Намирам изложената позиция за обективна, безпристрастна и аргументирана.

56

Анонимен

преди 14 години

Ако можехте да четете, щяхте да знаете истинската причина и за операциите, и за избеляването на кожата, и за отхвърлените от съда обвинения. Не е толкова трудно да провериш, преди да плюеш.Разкъсаха го приживе между "Осанна!" и "Разпни го!""Сега пее сред звездите и танцува на Луната." Никой вече не може да му причини болка, така че не се хабете. Запазете си отровата за махленските клюки - там ви е призванието.

55

някой

преди 14 години

Кое точно ,ще разкъсат..наследството на децата,с което разполагат само те..или 20% за благотворителност ли?Това не са българските закони и никой не може да разполага с наследството му ..освен упоменатите в завещанието

54

ПТУРС

преди 14 години

Вярно до последната запетайка! Срамуваше ли се Рей Чарлз да е черен? А Луис Армстронг,а Джими Хендрикс? Затова и белите хора ще обичат винаги тези черни велики музиканти. Цялото погрние беше смешен кич и напълно изличи спомена за човека в ковчега. Остана неговата музика, но роднините като хищни гарвани скоро ще разкъсат сътвореното с труда и таланта .

53

няма значение

преди 14 години

До по-долу оплюващите: Някой от вас направил ли е нещо толкова значимо както МД? Какво ще остане след вас, някой ще ви помни ли? Ама много е лесно да плюете..че и неграмотно на всичкото отгоре. Както каза някой - вие сте духовно деградирали. Освен да ударите една гнусна псувня, друго не можете. Жалки сте, много сте жалки.

52

някой

преди 14 години

е как няма да ти хареса като си ИДОЛИЗИРАН ***:)

51

Р@до

преди 14 години

Не разбирате ли, че всичко е за пари направенодокато беше жив правеше всичко за парислед смъртта му искат да го превърнат в идол, та бизнеса да продължавахайде заблудени овце, фенове верни, ридайте, целувайте снимката му, тръшкайте се и припадайте...не усещате ли колко сте ***, как ви манипулират.ама то простотията по хората ходи.един колега казваше: "докато има балами, тарикатите ще просперират" МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО , ПОСЛЕДНОТО НАЙ МИ ХАРЕСА.

50

някой

преди 14 години

трудно му е да препише..то и никъде в статията не става дума за поклонничество та да прави някакви сравнения,изцепил се е така просто..учи се да пише юнака,даже сам незнае къде:)

49

Анонимен

преди 14 години

Въх! този избелен маймуняк много поклонници имал, да не му се надяваш.май повече от феновете на Азис дори.

48

Анонимен

преди 14 години

e ne toi vmesto da misli go e prepisal ot nqkoi online re4nik...

47

Ужас до Нико

преди 14 години

Радвам се, че споделяш мнението ми. На другите злобари ще кажа - не съм му луд фен, просто оценявам реално! За мен кич, преминаващ в тотална простотия и деградация, е сегашното чалга поколение! Кич и простотия е например Андреа. Това подобие на човек е много по-изкуствено от МД, а "клиповете" му са меко казано дебилни. Същото важи и за рекламата на мастиката!!! Това имам впредвид като казвам деградация!!!

46

някой

преди 14 години

ИДОЛИЗИРАНЕ има само в твоя мозък човече:)за това,което искаш да обясниш има и по прости Български думи!!!

45

Р@до

преди 14 години

ИДОЛИЗИРАНЕ-сляпо поклонничество ,преклонение,издигане в култ.