67

anim

преди 14 години

колкото до британците, еми какво да ви кажа, не случайно там е най - голямото гей общество на света. Затова жените са им такива. Все някой трябва да е мъжът в семейството.

66

Анонимен

преди 14 години

Цялото развитие на цивилизацията и обществото, прогресът в науката, развитието на медицината,техническите достижения, изумителнити произведения на изкуството и литературата-всичко това е благодарение на интелектът на мъжа. Преди- по времето на матриархатът- 2милиона години е време на бедност , глад, мизерия.едва когато мъжът поема нещата в свои ръце-започва прогресът и цивилизацията

65

anim

преди 14 години

кометарите лъхат на яко комплекси и от единия и други пол ;). Колкото о това дали имате нужда от нас мъжете, както се казва "найстина оценяш нещо чак след като го загубиш".Те така или иначе в последно време жените са започнаи все повече и повече да преличат на мъже. Груби, невъзпитани, нахални и тн и тн, и когато някой мъж не ги хареса се започват коментари от рода, остави го тоя той се плаши от "силни и самостоятелни" жени. Хахахахах.

64

Анонимен

преди 14 години

СКЪПИ ЖЕНИ НЕ СЕ ОЧУДВАЙТЕ ОТ ВСЕ ПОВЕЧЕ НАБИРАЩАТА СИЛА ГЕЙ ВЪЛНА СРЕД МЛАДИТЕ МЪЖЕ, ПРОСТО ВЕЧЕ ДОСТА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МЪЖЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОНАСЯ С ТЕЗИ ВЕЧНИ КАПРИЗИ И БЕЗМОЗЪЧНИ КАПРИЗИ. не може да ги понася и от вътре и от всякъде и те се изразяват с непоносимост към това и онова

63

Анонимен

преди 14 години

Хахах жени без мъже= тотален апокалипсис

62

Мъж

преди 14 години

Мъжете служат ... да четат глупостите на днес.бг в Интернет :)

61

Няма значение

преди 14 години

До 34:Запитвал ли си се за тези 2 преживени във Велика Британия години, защо жените им изглеждат така?И понеже се съмнявам,че мъжете по принцип разсъждавате по такива и (без персонално да те обиждам),ще ти кажа, че когато жената волю-неволю започне да изземва мъжките функции,поради простата причина,че мъжете стават все по-неспособни да се справят с тях, у нея настъпват хормонални промени, предвид приспособяването й към новите условия на живот.Я ми кажи, моля,как ти се сториха британците?

60

Анонимен

преди 14 години

Мила ДамО, не знам дали ти е известно, че НАД 50% от безплодието е заради това, че жените не могат да имат деца, поради увреждания на детеродните органи, предизвикани от липса на хигиена и лечение на проблеми, предизвикани от безразборен сексуален живот. Също така, безплодието при мъжете не се дължи на тяхното желание и, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОВА ПРИ ЖЕНИТЕ, МНОГО РЯДКО е предизвикано от горепосочените за жените причини. Късмет. :))))))

59

Анонимен

преди 14 години

Ми почвай да го пиеш, белким поумнееш малко, но има и други странични ефекти... Т май бая отдавна не те е поглеждал мъж а??

58

Ники

преди 14 години

Дами и Господа ... не си косете нервите заради няква статия написана колко да запълни поредния вестник.Излезте на природа правете любов наслаждавайте се на всеки хубав миг.Ако единия пол нямаше нужда от другия нямаше и да са му така устроени половите органи та да си пасват. ;)

57

Анонимен

преди 14 години

Аз си иг с Лего! Проблем?

56

Tombstone

преди 14 години

Здравейте на всички мозъчно ограничени индивиди, който се радват на статията на мега *** издание The Times.(разбира се, че визирам жените, на които акъла ви иде само когато се случи нещо фатално със Вас) Умрях от кеф да разбера за какво служат едно грубо 90% от мъжете, е да правилно са ги описали да се радват едно злобно киличесто отчаяни съпруги, които са се изморили от тъпата си половинка до с си , която прави описаното по горе. Радвам се искренно за Вас дано несрещнете по различен.

55

Нимфа

преди 14 години

На мен моя си ми мъж си ми служи много добре, че и от горе :)))

54

жена

преди 14 години

Ама голям смях - статията вярно е виц!Хората търсят методи за лечение на безплодието - на комплексарите обаче им дай трошица и веднага почват да се изтъкват - страшни сме , големи е... сме !Сте - ама май само вие си го знаете!

53

...

преди 14 години

Kat ti pylnqt gyza s chovecheta li

52

mozaka

преди 14 години

Има-няма и някой заспал журнал изтръсква прахта от темата "излишният пол" и помпа егото на ите женки ;-) СПоко бе, като искате, вкарвайте си епруветки в дупките и доминирайте, или там каквото ви възбужда ;-)

51

Анонимен

преди 14 години

от друга страна, ако жените продължават да стават толкова дли, след няколко години и да ги има и да ги няма все тая ще им е на мъжете ...

50

Анонимен

преди 14 години

:)

49

мъж които ви подкреп

преди 14 години

Ех момичета.Ако бяхте прочели статията щяхте да разберете че тази изкуствена *** е създадена от стловови клетки на мъжки ембрион. П.П: Понеже не ме ви нужни и можете без нас. Ще кажа само едно напълно ви поткрепям. Затова никога не нося чужд багаж, не ставам в рейса и др....:))))

48

Анонимен

преди 14 години

СКЪПИ ЖЕНИ НЕ СЕ ОЧУДВАЙТЕ ОТ ВСЕ ПОВЕЧЕ НАБИРАЩАТА СИЛА ГЕЙ ВЪЛНА СРЕД МЛАДИТЕ МЪЖЕ, ПРОСТО ВЕЧЕ ДОСТА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МЪЖЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОНАСЯ С ТЕЗИ ВЕЧНИ КАПРИЗИ И БЕЗМОЗЪЧНИ КАПРИЗИ.