90

Сема

преди 15 години

И така нищо чудно.Нещата си идват на мястото.Всичко в тази държава се прави за пари,ако не за пари,то за много пари.България е бедна.И на турски език да го изрека,и на английски,и на арабски ако щете,истината винаги е само една:бедна нация сме.Опонирайте ме,ако можете:).Може да ми куца историята действително,но настоящето го виждам с очите си.Липсват ни пари.

89

h_s

преди 15 години

Член съм на ГЕРБ, но в нашата община не съм чувал АТАКА да е купувала гласове. Това са предизборни трикове на БСП и ДПС (за последните не само съм чувал, но съм и виждал).

88

ДЕДОТО

преди 15 години

У нащо Драгалевци му викаме на Костов-черния магьосник;В село хората знаят, че в двора си Костов има лаборатория освен за дъжд и за зло, където създава мрачните си манипулации и конспирации.Костов и лош !!!

87

Men

преди 15 години

Nqkoi tuk sumnqval li se e,4e Ataka e tvorenie na BKP. Zaedno s DPS se poddurjat i vzimat glasove ot GERB i Sinite. Ozovat li se v parlamenta i hop - glasuvat vse zaedno. Kakto i vsi4ki satelitni partiiki na BSP. Spasete Bulgaria. Glasuvaite za GERB ili Sinite. Da sprem krajbite na DPS, BSP i NDSV!

86

Експерт09

преди 15 години

Не ми обяснявай за БКП. 18-19 -годишни влизаха в БКП, за да могат без изпити да учат висше в София. А техните *** и татита и те в БКП, нали. Да не изпадам в подробности колко учеха, колко ходеха на лекции и с какво се занимаваха в същност. Стига си ми хвалил Деди това БКП. Няма ги вече и няма да ги има. БСП няма нищо общо с комунистическата идея, а със социалистическата въобще. Те са си просто едни мързеливи хрантутници.

85

M..

преди 15 години

Къде е kyky да коментира?

84

6-то на ДС

преди 15 години

за 20 години заедно с нашите протежета мутрите и под мъдрото ръководство на социалистическия интернационал направихме България Швейцария на балканите,царо,доган ,гоце и т.н.т са си наши агенти!абе Мурад Ибрям ,мамина гугутко кой ти разреши да плескаш глупости като имаш мухи вместо мозък в кухата кратуна?вие сте кравичките а ние Ви доим!сега имате отново богат избор,***,гей или тиква!който не гласува ,няма да има шоколад за него!спокойно,социалния експеримент продължава!зам*о*де*ра*тор*четата няма да има шоколад своге сушард щом трият коментари!!! аре ,бегайте да бачкате без пари още не сте дорасли да мислите!!!

83

ДЕДОТО

преди 15 години

До експертОт там тръгна всичко. От алъчността и мързела на много БКП членове. От израждането на комунистическата идея. Не е лоша идеята, хората я опорочиха.За това пък сега БСП следва отново да се докаже като партия на социалистическия идеал като социална партия, посветила се на историческото преодоляване на капитализма.БСП е лява народна партия която е на хората на труда, на бедните и изоставените !!!САМО БСП !!

82

Главен Eксперт

преди 15 години

Иван Костов е пуснал дъжда тази нощ от Драгалевци. Затова живее там, защото е по-високо от София и може да регулира дъждовете над града. От същата лаборатория регулира и купуването на гласове. Костов трябва да поеме политическата отговорност за тая работа.

81

Александров

преди 15 години

Поредния жалък опит на Доган и компания да компрометират Атака преди изборите. Само *** би се хванал на тези глупости, но със сигурност ще се намерят доста такива. Ще гласувам за Атака каквото и да измислят още в близките 5 дни!

80

до 72 Митко

преди 15 години

Прав си Митко - народа се смее на глас и от сърце на червената простотия която роди олигофренската реклама срещу Костов и Войко Борисов - тази с брадвата и самолета! Това е дело на *** и съм сигурен че ще има обратен ефект!

79

Експерт09

преди 15 години

От там тръгна всичко. От алъчността и мързела на много БКП членове. От израждането на комунистическата идея. Не е лоша идеята, хората я опорочиха.Истината е тази, кoято ви я казвам : Виновени са само БКП, а другите са продължители на престъпното им дело!

78

Ivcho

преди 15 години

Kakvo se chudite? Ataka e proekt na DS, a dogan go izpolzva nai-uspeshno...plashi musulmanite i te glasuvat edinno...

77

Експерт10

преди 15 години

До някъде и Австро-Унгария са виновни...

76

Анонимен

преди 15 години

Ама много хитро го направихте от днес бг - първо на това място беше интервюто с Деница Гаджева от Атака , и после веднага на нейно място се слага физиономията на някакъв неграмотен турски ***, който е накаран или от ДПС или от БСП (по вероятно) да лъже по този начин.

75

varg1

преди 15 години

и как разбрахте,че е купувал гласове за "Атака'' след като обвиняемият твърди,че не е купувал

74

ДЕДОТО

преди 15 години

ДО Експерт09САМО БСП МОЖЕ ДА СПРЕ ТАЗИ *** СЪЗДАДЕНА ОТ ЗЛИЯ ГЕНИЙ ОТ ДРАГАЛЕВЦИ

73

Експерт

преди 15 години

Поредния предизборен рекет на мръсника Костов! Доказа, че е майстор на съботирането на политико-обществената обстановка. България отново беше съкрушена от неговите действия. Обществото плаче, то е болно. Костов насади това състояние, въпреки усилията на Станишев и това правителство да се подобрят нещата в страната. Да изгоним Костов веднъж завинаги. Той пречи на опитите на всички правителства за демократизиране на политическата система. На практика той все още управлява. Народе, събуди се

72

Митко

преди 15 години

Не че съм адвокат или подръжник на Атака , но това ми прилича на работа на ЧЕРВЕНИТЕ тоест черните Пи-ар акции на Сергей , то небяха бойкостов, пенсии, брадви и сега гледат малко да понамалят процентите на Сидеров. Гласувайте хора и то за някоя от големите партий алтернатива на тройката.

71

Експерт09

преди 15 години

до Експерт10И Хан Крум, и Борис I и т.н.