56

Анонимен

преди 14 години

ey Bilgari o6e ot tazi ve4er trigvat ekskurziantite s pilni avtobusi :D tva e istinata koeto si vijdam s o4ite si naaredeni edna sled druga avtobusi s Bg registraciya .... za tva ne sedete po kri4mite pa elate ayde na kap. andreevo da zatvorite pitya :D ....eyy atakaciii kide ste bre bolni ...?

55

ISPERI

преди 14 години

Do No= 47 "DEAN".....ABE ISPERIHSKI *** I MUHLJO I TI I TI SI BIL MNOGO PROZORLIV BE.....NEGRAMOTNIK I ***, MAZEN *** SI.....

54

DA TI S..ERA V USTAT

преди 14 години

DOKOGA STE GO TARPIAT TOSI ...KLOZETEN PRODUKT ,DA HULI I PLUE PO BALGARIA.NIAMALI SAD ZA TOZI TURSKI-GLAVOREZ-VUNIASHT POMIAR-OLIGOFRENKOLKOTO POVE4E PLUE ,KRADE I LAGE,TOLKOVA POVE4E GO DAVAT I REKLAMA MU PRAVIAT.PUUU DA E..BA MAMKA IM POMIARSKA

53

ISPERIH

преди 14 години

SATELITNATA PARTIYA E "LIDER.....

52

атакист

преди 14 години

Последните избори показаха, че ДПС успешно прелива гласове в своите вече подопечни партии РЗС, ЛИДЕР и НДСВ. Благодарение на тях, влиянието на Доган не само няма да намалее, но дори ще се увеличи в следващото правителство. Единственият начин да спрем тази грандиозна заплаха е да гласуваме масово за единствената партия, която от самото си създаване се бори срещу ДПС- партия АТАКА. Само българските националисти са способни да изкоренят завинаги бацила ДПС от България.

51

POMIATA

преди 14 години

I NOVI DREHI DA OBLE4ETURSKATA-POMIA PAK SI MIRIWEZIGANI I TURZI SI MIRIWAT PO ROGDENIE NA POMIASAMO NA ASFALT TOGAVA STE SPRAT DA VUNIAT GADOVETE RESANI

50

26

преди 14 години

Това е по-конструктивно. Напълно невъзможно е да не смениш никого, но ние знаем, че новият сменя всички, което е показателно за целите. Сещам се само за един единствен управник, който не смени никого - настоящият министър на образованието. Той го направи, за да използва съществуващото статукво за неясно какви цели (макар и да се досещам за очевидните). Та, когато видиш кого са подменили и защо, както и кой е новият и как е стигнал до поста си, ще станат ясни и целите (макар отсега да са).

49

атакист

преди 14 години

Доган се готви да управлява задкулисно чрез други партии.Скандалната откровеност на Сокола провокира в мен два основни а:Първият е, кога един политически лидер, би предизвикал по този начин политическото си самоубийство, освен ако не е напълно убеден, че властта му ще се запази и за в бъдеще, но под друга форма? Вторият е: Може ли един престъпник публично да заяви, че е такъв, освен ако не е напълно убеден, че няма кой да потърси отговорност за делата му?И на двата а отговорите са едни и същи, а именно - ДПС се надява да продължи да управлява страната ни, но прикрито, чрез преливане на гласове към сателитните й партии и създадените от нея - така, както го направи на изборите за европарламент.

48

ТО

преди 14 години

Този човек няма ли наистина други дрехи ? Или има , ама всичките са едни и същи.И защо така подозрително завалва думите? Придобил е говорен дефект , боли го зъб или се е напил(отново)?П.П: За какви новоизлюпени политици говори , като всичките са едни и същи от 20 годнини насам . П.П.П: И все пак ще гласувам за кой да е "новоизлюпен политик" ,но не и за олигарха Доган.

47

Деян

преди 14 години

Гласувайте по родните си места, който има възможност да го направи. Много е важно. Ама много

46

VAN NA TURZITE

преди 14 години

Доган E PLOD NA REZANA-PIANSKA-POVRASHTNIA I 4..KIAOT USTATA MU LAHA UHANIE NA KLOSET

45

атакист

преди 14 години

Веднага след предстоящите избори едно национално отговорно правителство трябва незабавно да арестува Ахмед Доган и да го обвини в държавна измяна. Нарушени са важни членове от Конституцията, според които никой в България не може да претендира, че управлява държавата, освен суверенът - българският народ. Никой не може да отнема и властта на парламента и да омаловажава неговите решения. До ефективния арест на Доган неговото скривалище в Бояна трябва да бъде денонощно обградено от онези, които наистина искат да спасят демокрацията в България. Само по този активен начин ще докажем, че Българската държава все още съществува и че тя наистина е наша, а не на Доган, на бившия цар или на внуците на Тодор Живков, които вече съвсем открито се облизват и разчитат на всеобщата летаргия и невежество.

44

gost

преди 14 години

А ти сигурно много се къпеш,постояно ходите с жълто отзад полунасрани

43

атакист

преди 14 години

Tова, че конците на българската държава се дърпат от престъпната групировка на Доган, подкрепяна от тайните служби на Анкара, се знае доста отдавна и то, благодарение на партия АТАКА и на малкото останали патриотични медии като вестник "Атака" и телевизия СКАТ.Нашата недорасла интелигенция явно усети полъха на спускащия се над главата й анадолски ятаган, който ще реже наред, без да подбира жертвите, съобразно ъгъла на досегашните им навеждания пред новите османски нашественици. Чалнатият Яне чак сега запищя срещу Доганизацията и все още не усеща с мъничкото си мозъче, че става дума не за една личност, а за огромна приливна вълна на чужди завоеватели, която помита всичко пред себе си - български медии, българска история, езика и културата ни, българската държава!

42

атакист

преди 14 години

Иван Костов пък се престори на библейски пророк, който пръв прозрял пагубната роля на депесарския Франкенщайн в историята на България. Сякаш беше вчера обаче, когато същият този Ваньо Драгалевски подтичваше като палаш (куче-гонче - б.р.) край вожда на потурнаците и, подучван от него, беше готов да запали България, за да нахрани болезнените си амбиции за абсолютна власт и купища пари. Бойко Борисов, който също се нареди пред Стената на плача по повод наглостта на Доган, само преди няколко месеца твърдеше, че това е най-готиния политик в България и тайно намигаше на дръндарския *** с неизречени намеци за бъдеща политическа далавера.

41

Анонимен

преди 14 години

тоя се хвали 4е е ...богат , умен , богат , богат ..летяща 4иния ... и т.н .ама...сигурно ве4е е влязал в интересите на някои хора...и скоро .. о4аквам изненада... / най вероятно ще го издухат... или друго там / ???.

40

до 26

преди 14 години

Разбирам мисълта ти, обаче хайде кажи, как да дойдеш навласт и да не смениш никой? Че в момента навсякъде са назначени парашутисти и предани хора, как с тях да се управлява

39

Бахур

преди 14 години

Доган е прав. Ако в тази държава някой дърпа повече конци, това е той. Работя с доста богати хора. Всичките гравитират около ДПС. Аз също. И ще е така, докато ми е угодно. После ще се насоча около този, който е силния. В смисъл - винагитрябва да се прибират пари. Защото пазарът не те пита в коя партия си, а колко вадиш. Патриотизмът е за масите, за пролетариата. Интересът е водещ за водачите. Всеки си прави избора. Аз моят съм го направил. Ръководен от интереса, разбира се.

38

Анонимен

преди 14 години

Абе тоя пак ли си отвори мръсната уста,да се се*а в нея.

37

Анонимен

преди 14 години

Аре стига писахте за тоз плъх бе...аман вече от него. Разбрахме го всички що за *** е - на 5ти всеки с личната карта пред урните и глас за БГ партия ( изключае БСП) Тва е.