182

Анонимен

преди 15 години

Наистина в човека има мъжко и женско начало,наистина някои предпочитат секс със собствения си пол,но да афишираш с това и да се наричаш дискриминиран защото повечето хора не те харесват ,това вече си е комплекс.И да се позволява на комплексари да стават лидери е най малкото глупаво.Така че бъдете умни мили хора ,не се оставяйте да ви манипулират.Ограмотявайте децата си,те са нашето наследство!

181

Гейо

преди 15 години

Преливате от простотия. Той гейпарада си върви нонстоп,перманентно.Какво сте се разврякали. Цял година ги търпяхте, сега ще ги изтърпите още ден.

180

1

преди 15 години

Сутрин. Поглеждам надолу към добрия стар приятел. Добре е - леко еректирал. Пускам ТВ-то.Оттам журналята ми казват,че съм жена. Поглеждам пак надолу.....на КОГО да вярвам???? Естествено НЕ на журналята!! :)

179

Валерия

преди 15 години

АБЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ, ЧЕ НА ВСЯКА МИНУТА ПОСТВАТЕ *** СИ И ЗАЯДЛИВО МНЕНИЕ ПО ТАЗИ ТЕМА, А НИКОГА НЯМА ТАКИВА ДЕБАТИ, ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ТОВА ДА СЕ ВДИГНЕМ ВСИЧКИ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ НЯКОЕ ТЪПО РЕШЕНИЕ НА ГЛУПАВИТЕ НИ УПРАВНИЦИ... *** ДЪРЖАВА И ТОВА Е!!!!

178

Съни

преди 15 години

Аз съм хегеросексуален, но напълно подкрепям гей парада!!! Целта на този парад не е да се парадира със сексуалността или да се пропагандирара гей начина на живот, а да се покаже на мнозинството, че и гейовете са хора, които заслужават равни права!Смисълът на гей парадите ще изчезне, когато работодателите и колегите престанат да ги дискриминират. Изрази като гнусен гей трябва да станат поне толкова неприемливи, колкото израза гнусен българин!

177

Аксел

преди 15 години

Тогава да ходят да се костюмират и да свирят някъде по света, където няма да ги виждаме!

176

Аксел

преди 15 години

Тогава да ходят да се костюмират и да свирят някъде по света, където няма да ги виждаме!

175

до 169

преди 15 години

Браво! как успя да стигнеш до това прозрение, че "Всички сме хора"?!?!:))) Гениално! Нобелова награда за медицина? :))

174

Алекс

преди 15 години

Ако протестирахте така, срещу безумието, в което живеем, както протестирате срещу един карнавал със сигурност България нямаше да е на този хал... Направо се чудя на подобни разсъждения... Все едно на този парад гейовете ще се спукат от секс на центъра на София! Гей парадите на всякъде по света се състоят от музика и хора с костюми...

173

Анонимен

преди 15 години

Ей, ама голяма реклама ще стане на парада - особено Боян Расате ще има голяма заслуга за пропагандата и популяризирането му сред народа.Ако до днес някой все още не е разбрал че ще има такъв парад, сега съм сигурен че и махленските котки вече знаят!

172

Анонимен

преди 15 години

Като са толкова горди че са на другия бряг да се съберът в някоя горичка и там да си правят извращенията, на мен лично не ми е приятно да гледам ******* и не мисля че това е нещо с което да се парадира и да се бута в лицето на хората. То толерантност, толерантност ами дай тогава от толерантност и ние да обърнем резбата.

171

Анонимен

преди 15 години

До ''162''Да не стане като във вица за бичето-накрая ти ще си мишената,отворко-о..

170

Петков

преди 15 години

Тогава нека и наркоманите и алкохолиците си спретнат един парад. Те също не хапят, а пият.

169

до всички антигейове

преди 15 години

Значи, първо потърсете малко мненията на специалистите преди да давате вашите "компетентни" мнения.За сведение и в двата пола има цяла гама от полови хормони: тестостерон, естрадиол, прогестерон, пролактин, LH, FSH и много други. И в двата пола има едни и същи хормони. Само че в мъжете тестостерона е много повече, докато при жените - естрогените. Но ако си мъж и пиеш много бира или водка - естрогените се повишават - всеки мъж е отчасти жена както и всяка жена отчасти - мъж. Всички сме хора.

168

Мими

преди 15 години

Не разбирам какво като ще си правят парад? Защо трябва да ви прави впечатление??? Нека го правят, все пак и те са хора и това с кой си лягат вечер мен лично ни най малко ме засяга!На никого не пречат, принципно винаги са много интересни хора. Живяла съм дълго време в чужбина и в страни като Испания и Италия и Франция никой не им обръща внимание, защото са ги прели такива какито са. Според мен ако си направят кротко парада и не им се отделия това внимание като в момента, всичко ще отшуми!

167

до 147

преди 15 години

Абе ти като си вземеш огнепръскачката, освен да търсиш гей парада се оглеждай и за вещици - току се появила някоя таман да я изгориш да гори в ада дано!

166

Ivo-DE

преди 15 години

До 164Прав си, но в България всичко е изопачено и криво разбрано!

165

Анонимен

преди 15 години

БГ-то се превърна в една ужасна клоака,а нас ни д-а-а-вят ли давят..Много сме зле и ни харесва!!

164

до: 140 - питаща

преди 15 години

Значи, първо аз съм си хетеросексуален, но понеже задаваш въпрос, ще се опитам да отговоря.Според мен, до голяма степен причината за тези паради е, че в нормални условия, ако някой който работи с колега и установи че е гей, ще го избягва. Нещо повече, много работодатели може да откажат да наемат такива хора. Също така в училище - много деца са възпитавани да се пазят от "гейовете" и да ги избягват. Целта на тези паради е да демонстрират на останалите хора, че и те са като тях и "не хапят".

163

Ivo-DE

преди 15 години

Не ми става ясно само едно. Защо това трябва да се парадира! Така само се задълбочава проблема и се предизвиква омраза у все повече хора!Безсмислено е според мене. И тези 100-150 човека само развалят още повече мнението на останалите за ЛГБТ обществото.А и това го смятам за твърде лично с кого си лягаш и с кого го правиш! Защо трябва да се демохстрира пред всички???