12

johnnie

преди 14 години

Общо взето другия месец нещата ще опират до ГЕРБ или БСП. Не можем да си позволим повторно коалиционно управление, защото както добре се видя тази платформа няма почва в България. Така че нека да смажем БСП и това да е края на тази продажна партия на ***, профани и мошеници.

11

@4

преди 14 години

Прав си БСП означава стабилност. Даже по-конкретно - стаблилно сриване, на каквото се сетиш...

10

Софиянец

преди 14 години

Не са софиянци това. Това е ***, която пристигна от провинцията и си извадиха документи със софийска регистрация. Те си гласуват за БСП и отчасти за ГЕРБ. Истинските софиянци са за Костов.

9

Анонимен

преди 14 години

Тея журналисти как може да са толкова *** и така да възвеличават онзи *** агент на ДС. Просто ги виждам как се разкарват със смъкнати *** с надеждата някоя зелка да ги боцне.

8

emigrant

преди 14 години

Ako taka stane i na 5 yuli -BOG DA PAZI BULGARIA

7

Nerealen

преди 14 години

От Бургас съм и ме е срам, че има толкова *** в моя град, гласували за Атака. ЗА ДПС още от една седмица знам от работниците ми (***), че са им раздадени пари.

6

Отекчен

преди 14 години

Тея мойте съграждани са слънчасали. Нима е възможно софиянци оше да подкрепят КМЕТА. Че той с едни пътища не може да се оправи, камоли с държавата. Луда работа. Пичове нещо сте другирани. Аз не подлрепям БСП, ама аз тоя *** посмъртно няма да гласувам. Тоя просто е редко ***.

5

Анонимен

преди 14 години

а за област Търговище какво ще кажете ?????? умишлено ли е пропусната или е към Разград ???????????

4

1

преди 14 години

Прав ти път!!!Както знаеш навън са "вързали" и вече не се търсят чистачи и берачи...А БСП означава едно - СТАБИЛНОСТ!!!

3

Niki

преди 14 години

Другия месец почват панаирите...

2

Spiro

преди 14 години

Нормално, в София е ГЕРБ и Синята коалиция, по селата БСП, ДПС. Вероятно за ГЕРБ са гласували младите хора, които все още не са много ориентирани. За Костов са гласували интелигентните и улегнали хора с висше образование. Полуграмотните, *** и турците е ясно за кого са гласували. Това се случва в тази объркана държава. Който може, да заминава. Това е от мен.

1

Анонимен

преди 14 години

Ясно в СОФИЯ сме наравно. То за това има и толкова възпитани хора и толкова селяни като КМЕТА!