21

преди 15 години

"Секциото стана по-малко безвредно" Е й ама сте драскачи.Веднага да се поправите:))) Що за глупости!

20

преди 15 години

и да се напъваш файда няма вече си РАЗШЛЯКАНА

19

m.

преди 15 години

Един изкукал пенсионер и група перачи на пари по проекти рещили да си дигнат малко популярността, и дай сега да говорим и пишем глупости!Който не му отърва прогреса - да бяга към пещерите да яде сурова риба...НЯМА, НЯМА и НЯМА НИТО ЕДНО СЕРИОЗНО изследване, което да показва вреда на секциото - освен естествено при конкретни родилки с противопоказания!Докато при съвременното анорексично поколение едно започнато нормално раждане обикновено завършва с ... скалпел, че да махнат поне остатъците... пишат "увреден плод' и с чисти ръце отиват да изнесат анти-секцио лекция!

18

Neli

преди 15 години

Povecheto zheni razhdat sas sekcio, zashtoto e planovo... Na mnogo malko lekari im se zanimava da provedat edno normalno mnogochasovo razhdane ili da podgotviat zhenata za takova. Kolkoto di karmeneto - problema se poiaviava oshte v bolnicata, kogato ti nosiat bebeto kato se osvobodiat sestrite - vednazh na chas i polovina, vednazh na tri chasa... I ti go dohranvat s biberon, kogato plache mnogo... Bebeto triabva da stoi do maikata, osven ako niama niakakav zdravosloven problem.

17

преди 15 години

Абе не знам при вас, ама мойта жена като я закърпаха долу сега ми е по-тясна.

16

Маниак

преди 15 години

"мъжете да траят когато става дума за раждане, нищо не ви разбират *** тикви"Абе по друг начин се държите като извадя 20 сантиметровата игуана ... ама хайде.

15

mam

преди 15 години

еми нека медицината да спре да се развива тогава а? Помислете за детскат смъртност и за това колко е намаляла от както има възможност да се ражда планово

14

Китаеца

преди 15 години

Добре, но помислете все пак, че Азис няма как да роди, освен със секцио!!!

13

fff

преди 15 години

мъжете да траят когато става дума за раждане, нищо не ви разбират *** тикви

12

преди 15 години

едно е ясно - когато човек се помисли за по-умен от природата винаги е грешал, не може за няколко века да анулираш милиарди години еволюция

11

Anonimen

преди 15 години

Абе,какви са тези глупости дето прочетох в тази статия !..Този професор май го гони деменция след 60-годишния му стаж...Като че ли може изобщо да се прави сравнение между природата преди дори 20 години и сега,а да не говорим за сравнение между нашите баби,майки и сегашното поколение от млади жени ! Изтровиха природата,хранят ни с токсични и генномодифицирани храни и ето го резултата - сегашната млада жена е с прекалено крехко здраве,за да ражда на бостана като баба си ! Че кой човек не се страхува за живота си ! Да не е малка работа да чувстваш,че разкъсват утробата ти,че очите ти още малко и ще изхвръкнат от орбитите си от напъване,а през цялото това време викат около тебе : напъвай...напъвай...(докато очите ти кървясат-буквално) ! Да,ама преди това може и с часове да си вила от болки...! Дори и на животните не го пожелавам,но те,горките,не го осъзнават...

10

преди 15 години

Това, че от раждането ти се ризширява оная работа, ама изобщо не е вярно. Т.е. всичко си е строго индивидуално и зависи от мускулатурата и начин на живот на майката, а не от раждането. Капиш!?

9

Д-р Цочев

преди 15 години

Със секцио раждат предимно лиглите именно защото са лигли.

8

Маниак

преди 15 години

"Раждат така за да не им се разшири оная работа. После не кьрмят за да не им се деформират циците,койти гледа здравето на детето.а това ,че кьрменето е задьлжително за бебето и му сьздава имунитет .Важното е да са красиви" "майки"."Не мога да не призная, че са прави погледнато от тяхна гледна точка. Я си представи, че бащата си бие шута след раждането, нали после трябва да си намерят нов спонсор ? С увиснали цици и 2 декара , това няма да се случи. Ти жените не ги учи, те си знаят работата. Важното е да се продадат за по-добра цена.

7

преди 15 години

Раждат така за да не им се разшири оная работа. После не кьрмят за да не им се деформират циците,койти гледа здравето на детето.а това ,че кьрменето е задьлжително за бебето и му сьздава имунитет .Важното е да са красиви" "майки".

6

Маниак

преди 15 години

"те са за бебето бе човек."Нали са две !? Ще има за всички.

5

преди 15 години

е,поне се опитват да мислят от наше име.пак е светлина в тунела:)

4

vita.blog.bg

преди 15 години

След като знам за любовта, хормоните и всичко... непременно ще се напъна втория път да родя вагинално

3

преди 15 години

те са за бебето бе човек.

2

hhj

преди 15 години

много се кефя когато мъже се опитват да мислят от името на жените. Докторите да се произнасят по медицинската част и да ми спестят приказките за майчинския инстинкт, щото изобщо не знаят за какво говорят