139

mi

преди 15 години

Определено няма да е добре, но и този път ще го отнесат обикновените турци.

138

преди 15 години

Като го владееш този език "MN DOBRE", ами използвай го, какво ми пишеш на шльокавица! (Между другото, аз бих казал, че го владееш "добре" - имаш само 2 правописни грешки на 7 реда текст) Понеже си си позволил (вероятно в желанието си да ме засегнеш) да ме наречеш "жалък нацист", без да съм те предизвиквал с квалификации от сорта на "изостанал с 6 века и половина от световната цивилизация, защото вярва в религия - съчетание на юдаизъм и християнство", ще си позволя да поясня на циментената ти глава, какво изначава "нацист". Това е съкратената форма на "национал-социалист", което пък означава "национално-обществен"! Ако не знаеш, "национал-социалистите" са се борили за една силна, обединена Германия! Ако за теб, да наречеш някого "борец за единна, силна и обединена държава" е обида, то за мен това е комплимент! Благодаря ти за което!

137

гражданин на Р Бълга

преди 15 години

Мюфтийството надхвърля вече компетенциите си. Безпрецедентно е да заявяват, че само те могат да определят, кое е радикализъм и кое - не е. Такова твърдене е най-малкото нахално. И даже самото това изказване показва, до каква степен се е разгърнала необезпокоявана ислямизацията в една типично християнска държава. Господата от мюфтийството искат да налагат волята си в суверенната ни държава - те, видите ли, щели да решат, кое какво е, и да ни кажат, така ли да го разбираме, А НИЕ ДА СЕ ПОДЧИНИМ ????? - Нечувано, агалар, нечувано - НИЕ ДИКТУВАМЕ ЛИ ВЪВ ВАШАТА СТРАНА - В ТУРЦИЯ? Достатъчно спекулаци на етническа основа, достатъчно експлоатация на тази тема - НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛОШО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТУРЦИТЕ, НАПРОТИВ И ПРЕДИ 90-та И СЕГА ЕТНИЧЕСКИТЕ МАЛЦИНСТВА У НАС СЕ ПОЛЗВАТ С НАЙ-РАЗЛИЧНИ ПИСАНИ И НЕПИСАНИ ПРИВИЛЕГИИ. Дори с нещо, което е отречено в цял свят - УПРАВЛЕНСКИ КВОТИ. Но непрекъснато се оплакват и искат да диктуват безразделно! Много странно е, че мюфтийството застава зад хора, които откровено налагат волята си над други хора в една европейска държава, със светско образование. Държавата ни е една, и не може да се допуска държава в държава. Или това е интимната мисъл и скриваната перспектива? НЯМА ДА СТАНЕ! ВЪПРЕКИ СКРИТАТА ЗАПЛАХА В ДЕКЛАРАЦИЯТА НА МЮФТИЙСТВОТО. Как можахте да го допуснете, "експерти"? Много сте бързали, явно! Защо ли? Ще трябва да се извините на народа на тази страна, включително и на турците и на мюсюлманите, защото така вие ги злепоставяте. КАКВИ СА ТЕЗИ ЗАПЛАХИ??? Прочетохте ли това, което сте написали? Та вие всявате омраза и предизвиквате етническо напрежение - ДНЕС, В 21-ви ВЕК!!! Значи, всичко досега е било лицемерие и принуждение - само "мир да има" да допускаме безброй, несъответстващи на потребностите нап населението, джамии и други религиозни събития и да забравяме други събития, които не ви изнасят, а да оставяме да вдигате вой до небето, за събития, в които, обаче, сте били съпричастни. Всички знаем истината, но не раздухваме омразата, защото българите и българската държава са толерантни. Но това не значи, че трябва да злоупотребявате.

136

преди 15 години

Кво Рибново кФи 5 лева бе ... всичко е за замазване на очите ... бръкнете си в джоба и ще разберете какво се опитват да скрият от нас.

135

преди 15 години

Пак съм съгласен, 122/131

134

преди 15 години

Ама наистина много добре си им уловил истинската психика и морална същност на тези дьонмета. Аз имам работа с хора от тези краища (служебно) и са много лукави и претворни. Дори на *** мога да имам повече вяра, отколкото на тях.

133

преди 15 години

Interview s grozni pomaci debilini negramotni ne sa wijdali dosq akciq na biwshite NSBOP sega DANS .... koi to se chustwa turchin da si hodi w turciq BULGARIA si e sa bulgarite ... huu gi e trepel eno wreme *** deba tqhna maika ...P.S. izwinqwam se za latinicata i wulgarnostta prosto nemojah da se wyzdarja :)

132

преди 15 години

Най много коментари има по-тази тема и,"мис българия". Хляб и зрелище.

131

преди 15 години

Благодаря ти 127. Точното наименование е уахабитска арабска секта. Вирее сред примитивните общества. Или сред продажниците. Зомбитата изобщо не са толкова набожни колкото се правят, просто получават много пари за тази си роля. Артисти, клоуни, циркаджиии - която и дума да употребим, все е вярна. Продават се за пари, идващи от арабските страни. Според мен не са войнствени, ако трябва да се бият за каузата си те първи ще избягат или ще се скрият. Такива са страхливи, тяхното оръжие е в демонстрацията. Показно да привличат вниманието, в душите си са безбожници.

130

anonimen

преди 15 години

4E KAKVO OT TOVA I "ATAKA" SI E EDNA POITI4ESKA SILA I MOITE UVAJENIYA! VSYAKA POLITIKA GONI NYAKAKIV INTERES,A AKO MISLI6,4E TE KATO DOYDAT NA VLAST I 6TE SE PROMENI NE6TO,JESTOKO SE LIJE6! I TE SI IMAT DASKALI DA NE SE PODVEJDAME "DRAGI MI SMEHURKO"

129

преди 15 години

А официален език означава, че като го говориш пред чиновник или представител на властта следва да ти се обърне внимание. *** в Турция и приказвай в общината на турски. Тук, в България, има общини, в които демонстративно ти обръщат гръб ако говориш на български! Та кухоглавството е диагноза. НЕ СЕ ЛЕКУВА!

128

преди 15 години

Сигурен съм, че никой няма да обърне внимание на това, което искам да напиша, но все пак да си кажа мнението.Омразата няма да ни помогне. Тя само ни пречи. Пречи ни като ни разделя - на християни или мюсулмани, на ЦСКА-ри или Левскари, на черни или бели, и какви ли още не. Омразата помага само на тези, които ни делят. На времето като тийнеджър, след всички книги и филни за робството, също мразех мюсулманите. Да, има защо. Но разбрах и, че така не можем да продължаваме. Не може, както някой написа, да продължаваме око за две, зъб за чене. Наистина няма да останат нито очи за вадене, нито ченета за трошене. Трябва да се научим да живеем заедно, иначе нямаме никакво бъдеще. Трябват малко усилия и от двете страни. И от страна на християни, и от страна на мюсулмани. А по повод на САЩ и разнообразието на религии там - на тях им е лесно с 200 и малко годишната им история. А как са взаимоотнешенията м/у расите там...? Не са прекрасни, но опитват да и вече успяват да живеят заедно, нали. Ей, един живот живеем. Прекараме ли го в омраза, все едно сме пропиляли по-голямата част от него.

127

преди 15 години

Съгласен съм с тебе , 122! Наистина българите -мюсюлмани )помаците) в Смолянско и Кърджалийско са с много будно и патриотично БЪЛГАРСКО самосъзнание. Там такива уахабитски арабски секти не могат и да припарят. Същото важи и за турските села в Източните Родопи или в Североизточна България. Там 99% от населението изповядва миролюбивия и традиционен Ислям , който проповядва общочовешки ценности. Там радикалисти нямат възможност въобще да се доберат до мюсюлманите. В Западните Родопи не мога да си обясня защо така са се поддали на радикални сектантски уахабитски секти! Но главата на змията трябва да бъде откъсната още сега иначе ... тежко ни!

126

преди 15 години

Специално за теб - "официален език" означава езикът, на които се осъществява ЦЯЛАТА официална комуникация! "Официална религия" е религията, която изповядва БОЛШИНСТВОТО от жителите на държавата! Никой не говори за забрана на религията на малцинството, глу.пако, а за това, че малцинството Е ДЛЪЖНО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С МНОЗИНСТВОТО и ако на мнозинството е чуждо "пеенето" на непознат език, то малцинството не следва да тормози мнозинството с въпросното "пеене" през високоговорители, достатъчни да озвучат стадион!

125

преди 15 години

izborite idvat da vidim koi na kogo 6te mu d__a

124

anonimen

преди 15 години

S KONSTITUCIYATA SIM ZAPOZNAT I NE SE KRIYA ZAD "DEMOKRACIYATA",KAKTO SI PISAL A BG EZIK SI GO VLADEYA MN DOBRE! SAMO 4E NA TEB DA TI E YASNO: SPRYAMO,4E JIVEYA V BG I NE SIM HRISTIYANIN A SIM MUSULMANIN POIZROVI SE HUBAVO V KONSTITUCIYATA NA BG I SI IMA I PODTO4KI,V KOITO E OPOMENATO I MALCINSTVATA OT MUSULMANSKI PROIZHOD!!!AZ,KATO GRAJDANIN NA REPUBLIKA BG SIM BIL ZADILJEN I SIM GO SPAZVAL VINAGI! ANLADIN MI BENI?NE SI MI INTERESEN IZOB6TO,DO SUTRINTA MOGA DA VODYA DEBATI S TAKIVA JALKI NACISTI,KATO TEB:)))))))

123

българин

преди 15 години

Е,казаха ли си го най-сетне Главното мюфтийство на чия страна са!Пък и ни заплашват!"Кротките" мюсюлмани!Дано повечето българи да са прогледнали,да гласуват и да изхвърлим ДПС от властта!Доан!(При изписване на името му "Г"-то не се чете,защото е т.нар."Юмушак"ге"т.е "меко "г"Защо мълчиш?И не забравяй,че търпеливият и толерантен български народ...става страшен и неконтрулируем!!!

122

преди 15 години

В Рибново дали има птички??? Едва ли. Нагиздени с тези шарено-писани парцали плашат врабчетата. Там нямат нужда от бостански плашила, имат си в изобилие естествени. Липсват им само перата и са готови за масовката при снимане на индиански филми. Радикалният ислям е секта, която се преследва от закона дори в съседна Турция. Така дегизирани, жителките на Рибново няма да могат да преминат границата, още на Капъ куле ще ги арестуват за нарушаване на обществения ред. Турция е светска държава и там няма да видите туркиня, облечена като клоун. Нито в Саудитска Арабия. Там жените ходят облечени изцяло в черно. В Рибново са зомбирани от някаква ислямска секта, която им промива мозъците. Секта, която не може да намери почва никъде другаде, освен в някои примитивни помаци на определени села в Родопите. Защо останалите българо-мохамедани не изповядват този ислям, защо не се обличат така? А само една шепа са обхванати от тази масова психоза? Защо в самото Рибново едни помаци са настръхнали срещу други? Самите помаци с нормалното психическо здраве са потърсили помощ и съдействие от Яне Янев. Имали са нужда някой да ги защити от зомбитата.

121

преди 15 години

I_D_I_O_T! Официален език не означава задължителен. Официална религия не означава, че другите религии трябва да се забранят. Как е възможно да има такива нещастни и долни ***?

120

преди 15 години

уважавам Исляма, както уважавам всяка друга религия, НО СПЕЦИАЛНО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ - САМО "АТАКА"!