53

преди 15 години

на 53! Все психично болни атакисти (звучи като чекисти!).

52

преди 15 години

glasuvah za ataka. veche da imat da vzemat, ama ne ot men!

51

преди 15 години

До 50.Вие от Атака има ли нещо което да не мразите? Основната причина за вашето човешко деградиране е че сте много комплексирани и колкото и да не го признавате, най-много мразите самите себе си. Ако се обърнете към добър психиатър все още има надежда за някои от вас.

50

преди 15 години

няма грамче шанс!Или ще го очистят волен като хайделчо или ще разбият Б-я като югославия и косово!затова се съмнявам, че истински българи могат да гласуват за нац.истки ***!

49

преди 15 години

А най-големите *** като мутри,*** и всякаква друга *** като теб гласува за БСП/ДПС!

48

преди 15 години

ATAKA NAD VSI4KOmrazim boiko, mrazim gerb, a boiko da gorii

47

преди 15 години

До 46.Малка корекция:нещастниците, некадърниците, неудачниците, промитите мозъци и смешниците гласуват за Атака.

46

преди 15 години

Balgarite glasuvat za ATAKA!Ibrik4iite i skopeni pedali ne glasuvat

45

социолог

преди 15 години

За мен това е поредната социологическа манипулация. Как партиите с такова широко обществено неудобрение, ще имат такъв висок изборен резултат? Абсолютна манипулация!Спомнете си как за Б.Борисов в кметските избори му даваха пак 25-26%, а той получи 60!!!! Има и много други примери, така че купуването на соц.проучвания е факт!

44

КИРО ДОБРЕВ

преди 15 години

ще ви платя както досега !!!с парите от дрогата и кражбите пак да сме на власт!!!БСП БСП

43

преди 15 години

Сидеров не е за НС, той е за клиника!

42

преди 15 години

Мислих да гласувам за Герб, но след като са за членство на Турция в Ес и Бойко иска да слага министър *** , гласувам с две ръце за АТАКА

41

преди 15 години

Volen!Ataka!!Pobeda!!!

40

преди 15 години

Ата(ч)ка, ата(ч)ка... на лимонадена бутилка капачка...Ата(ч)ка, ата(ч)ка... на бирена бутилка капачка...Ата(ч)ка, ата(ч)ка... на ракиена бутилка капачка...

39

fade

преди 15 години

Комунистическите изклясъчета ще получат доста силен шут в крадливият си барабар с техният дърт МАДРАИДСКИ КРАДЕЦ

38

преди 15 години

До 33.Ти кенефите където работиш офис ли ги наричаш? Хайде от мен да мине, давам максимум 6% на Атака.

37

Гошко

преди 15 години

Аз също ще гласувам за АТАКА просто всички останали горките се надпреварваха да вършат простотии. Много се съмнявам в процентите :) Тук от коментарите има двама дето не са за Атака, а това прави около поне 90% Атака. Дано Волен успее да обиколи селата и да им каже за какво става въпрос. Успех!

36

преди 15 години

Много интересно защо Койотите от Атака нададоха вой до небесата като видяха резултатите от проучването? Явно реалността хич не им хареса, беше прекалено твърдо приземяване за тях.

35

преди 15 години

НЦИОМ - национален център за изследване на общественото мнение. Пишете какво означава абревиацията..така правят кадърните журналисти...Това 'проучване' е проведено в София, с още няколко телефонни разговора в Пловдив, Варна, Търново и т.н. Я да направявт прочуване в Шуменско да видят дали ДПС няма да скочи до 40-50%. Или пък в селата около Ловеч, Враца - там Атака ще има минимум 35%. А надолу в Пиринско пък процентите на Напред няма да са по - малко от 20. Там са регистрирани и едно 50-60000 новоизлюпени български граждани от Македония..На тези избори твърде малко от 'анкетираните' пловдивчани и софиянци ще гласуват по средата на лятото...докато са в чужбина или по морето на почивка..

34

преди 15 години

Костов работи за разцеплението на десните!Ако не беше така,защо не е разследван за далаверите си по време на неговото управление?Защото е от същото котило от което е и БКП/БСП!