6

turkinq

преди 15 години

няма нужда да ви убиват вие се самоубивате. сигурна съм че са виновни младежите загинали в колата вашите лигльовци. в турция има ред има полиция има армия а тука няма нито едното нито другото.има едни селандури дето се правят на полицаи нощем по кръстовищата да изкарат някой лев. НИМА ЗАБРАВИХТЕ РЕКЛАМАТА ЗА СУПИТЕ.

5

Попа

преди 15 години

Евалла колега! Трябва да си оправим пътищата за да може *** тираджия да лети със 200 вместо със 100км/ч и да може по- безболезнено да убива българи по пътищата!Амин!

4

преди 15 години

Ти явно на кола не си се качвал.

3

дедо поп

преди 15 години

откъде знаете че труският водач е виновен ??????Бееее в Турция го няма тва бесно препускане като тука !!тука *** е велик НИМОЙ ДА МУ КАЖЕШ НИЩО!! ПЪРВО ДА СИ ОПРАВИМ ПЪТИЩАТА ПЪК ПОСЛЕ ДА ТЪРСИМ НА ХОРАТА ВИНАТА!!ЖАЛКО ЗА ХОРАТА:(

2

Peevski

преди 15 години

Трагедия... На турците трябва да им се забрани да шофират в България. Тва автобуси, тирове и гастербайтерите им като почнат и става ад. То и нашите шофьори са едни джигити, ама *** надминават всички в категорията малоумно шофиране.

1

преди 15 години

Поредните анадолски маймунджалъци в забутаната турска провинция. Що като са в други държави карат нормално, а? Кажи му турски тираджия и не го обиждай повече!