9

преди 15 години

Англия и Русия са в постоянен (и не толкова открит) конфликт в много области,затова аз не обръщам внимание на писанията на която и да е английска медия спрямо Русия - понеже знам какви ще са.

8

sus bre

преди 15 години

...съвсем скоро,много страни най-после ще се отдръпнат от заробващите условия на голямата ченгеджийница,наречена Кремъл!Лилипутът пък от снимката,не може да надскочи нивото си на редови разузнавач.Иска му се да бъде нещо повече... но с този селски манталитет няма как да стане!Има нещо хубаво в тази криза и то е,че скоро няма да бъдем зависими от наглите руснаци(разбирай управниците им)!

7

Гордия пенсионер

преди 15 години

Какво, че бяхме много бедни,какво че нямахме пари.Веднъж в очите ме погледнаи празник ти ми подари.Аз ти предложих мъжко рамо,ти ме прегърна с две ръце - един до друг да бъдем само,очи в очи, сърце в сърце.Любовта не се купува,всеки казва по света.Само който я загуби,знае колко струва тя.Сега живеем между вещи,в дворец живеем, но кажи - къде са златните ни срещина сладки думи и лъжи.Къде са златните ни длани,да ни прегрърнат при тъга?Събра ни вчера любовта ни,пари разделят ни сега...

6

преди 15 години

taka e na pazara kato ne si pla6ta6 produkta i uslugata - off . bahti naglite ukrainci iskali po evtino . i az iskam po evtino . a Times izob6to sa bez komentar . pripisaha ot CNN a vie pak se nasrahte tqh da pripisvate :)

5

Егати

преди 15 години

Какво ги цитирате Таймс ? То е ясно, че ще оплюят Русия.Украина краде от транзитния газ, и то в огромни количества - 30 %. Е как да не го спре Русия ? За руснаците е по-добре газа да не спира от където и да го погледнеш - и финансово, и политически. Но пазарната икономика нещо не се харесва на Украина.Да не говорим че про-американското управление в Украина нарочно провокира тази криза - още малко камъни по имиджа на Русия.Лошото е че от тези американо-украински политически игри страда България и ЕС.

4

преди 15 години

Естествено че спирането на газта има политически мотив. Газта си е тяхна и могат да си я употребяват както искат. Било то за политически искания, било за икономически шантаж. ЕС и НАТО да ги видим колко са велики. Сега е момента да разберем кой колко е велик. Кой притежава неограничени природни ресурси, кой е силен и мощен и кой има само пръ*дня в гащите. Барозу със свойта куку-клика за какво ще преговаря??? Това му не е клекавото БГ првителство дето се е над*упило на ЕС спареня*ците.

3

преди 15 години

Защо триете коментари, бе?

2

преди 15 години

нато ли? студ и глад за вас укранци мръсни!

1

***

преди 15 години

У когото са енергийните ресурси, у него е силата! На който не му харесва, нека не купува газ от Русия!