189

до 187

преди 13 часа

В Индия всичко е американско или британско бе лапад, нищо индийско няма там освен мръсотията им и гъстотата на индивидите, все едно, че си в Столипиново нагледно сравнимо !

188

Възраждане

преди 13 часа

За северенна и свободна България!

187

Няма брикс няма микс

преди 13 часа

Се оказа че демокрация таково жовотно наистина нема. Има диктатури . А парите са инструмент за власт над нямащите пари . Тоест малцинството над мнозинството. И когато мнозинството се усети *** го работят му спретват война . Да се поизбият малко и да се кротнат.

186

Анонимен

преди 13 часа

България винаги е била и ще бъде ЕВРОПЕЙСКА страна и нямаме никаква работа с Иран , Тюркменистан и разни подобни диктатури Копейкин просто си заработва заплатата от Путин с тия приказки

185

Анонимен

преди 13 часа

До 187 В БРИКС ИМА квоти. Турция наложи мита на стокиу от Китай, Индия и русия преди седмица. Какво можеш да им предложиш на индусите да купуват от тебе, това ми е въпроса. Китай имат собствена зелена сделка - те са страната с най-висока цел за зелена енергия. Ти индиец ли си също така попитах?

184

Анонимен

преди 13 часа

БРИКС е бъдещето на света. ЕС залязва. И доказателство за това е, че населението на ЕС намалява. Жените не раждат деца. Това означава, че икономиката не се развива и хората не искат да създават деца. БРИКС няма този проблем, там населението се увеличава. Индия има прираст от милиони деца всяка година. Бъдещето принадлежи на народите, които създават деца.

183

Анонимен

преди 13 часа

ЕС може да не се справя, но САЩ ще се справят, те винаги ще са върха, англосакси са, а ЕС ще ги последват. Не бива от САЩ да се отделя Бг.

182

Невярващ

преди 13 часа

ЕССР са настоящите комунисти с планова икономика, а Русия и Китай са капиталисти с отворен пазар! Проссто невероятно!

181

реалист

преди 13 часа

"Сегашният политически модел ни води към дъното, смята той"...НЕ ГОСПОДИНЧО,НИЕ ВЕЧЕ СМЕ НА ДЪНОТО

180

Анонимен

преди 13 часа

БРИКС - сборище на голтаци и пернати диктатори

179

КОпейчо е прав ! НО-

преди 13 часа

Да населението на БРИКС е повече от европейското и най-лошото е че те ВСИЧКИТЕ искат да дойдат да живеят във ЕС ! Ние нещастните които нищо не разбираме от диктаторското творение БРИКС !Аз оня индус на река Ганг ли да гледам или изостаналите европейци Костя костя земи се метни от мостя !

178

Смях

преди 13 часа

Да поемеме нов курс за държавата, който да ни води към ..."дъното"! Имало ли е случай , сервилни на Кремъл да са докопвали държавата, и да не са ни завлякли към..."дъното"! Луканова зима , Жан Виденова зима , Тройна коалиция , превратът на Радев...! Сега тоя ни обещава още по л-голямо ...дъно! Скапана работа!

177

до 158

преди 13 часа

Не става въпрос за брой население бе неразумник, а за постижения във всички полезни технологии за човешкото съществуване ! В коя държава от БРИКС стандартът на живот е по-висок от на ЕС или САЩ или Великобритания ! Към къде бягат жителите на държавите от БРИКС ! Сравнявай стандартите на живот, а не бройките население бе мишок !

176

Анонимен

преди 13 часа

Море Коце ти имаш ли си идея колко пари налива Запада в разни тарамбуки (включително и в твоя БРИКС), ще умерете от глад за 2 месеца ако ви оставим

175

Анонимен

преди 13 часа

До Анонимен 184 Кажи честно какви икономически отношения ще развиваш с Южна Африка? Можеш ли да я намериш на картата? Какво селско стопанство да развие - с пионерчета работещи за по 40ст на ден ли? Аман от копейки.

174

Копейкин

преди 13 часа

Не мога да се откача от Масква-държат ме за орехчетата..Иначе знам,че са пропаднала робота отвсякъде.Ама пусти копейки ми изядоха главата.Не ме слушя главата вече и това е,не ми бележете...

173

До до 158

преди 13 часа

Логиката ми е, че в БРИКС България ще може да се развие по-успешно, защото това е огромен пазар с много ресурси от милиарди хора. Защо подценяваш Индия и индусите? В БРИКС няма квоти, които да ни ограничават, няма зелена сделка, няма лгбткс пропаганда. Едни от най-добрите учени, програмисти и математици са индийци. Индия е древна цивилизация. Не знам защо така подценяваш БРИКС, но това е повече от половината от света и са огромна икономическа сила.

172

Анонимен

преди 13 часа

РАБОТНИЦИТЕ В ПРОИЗВОДСТВОТО В КИТАЙ ВЗЕМАТ 20% ОТ ЗАПЛАТИТЕ В САЩ И ЕС, РАБОТНИЦИТЕ В ИНДИЯ 3% ОТ ЗАПЛАТИТЕ В ЕС- ТАМ В МИЗЕРИЯТА НА БРИКС ЛИ НИ ПОДРИТВА КОПЕЙКИН- ВЪН НЕЩАСТНИЦИ- НИЕ РАБОТНИЦИТЕ В ЕС ВИЕ КОПЕЙКИТЕ В БРИКС!

171

Анонимен

преди 13 часа

Щом са бъдещето да запретват ръкави. Има война в Газа, глад и болести в Африка, потъващи острови в океана, бури и урагани. Гладни и бедни колкото искаш. Да отварят кесийте и да почват да ги замерят с пари. Стига са лежали на белия човек.

170

Анонимен

преди 13 часа

Бг сама се изолира с политиката си до сега. Тя е суверенна държава и ЕС или който и да е, не бива да се налага с каквото и да е, защото ЕС е съюз за свободно движение на хора и капитали, другото не бива да е задължително, а препоръчително. Икономически изгодни отношения с всички държави по света, не бива да се изпускат. Но Бг трябва да развие селско стопанство и икономика защото няма какво да предложи. Енергетиката също е зле.