209

дезинформатор

преди 12 часа

Рано е да свършва войната. САЩ трябва да подпише де що може още договори за оръжия- Ф16, Страйкъри, Абрамси Химарси, Патриоти и други бклуции. Тоест, грябва да си разчисти складовете, да продаде какеото още може да се продава и чак тогава да сключва мир.

208

Мачкай Вовааа!!!

преди 12 часа

Хахаха,сега ли го разбрахте бе англосаксите тарикати или само се правите? Когато Путягата ви предлагаше през 22 година мир и цялата територия на Украйна за сметка на не членството и в НАТО,Борис Джонсън каза не и натири наркомана срещу мечката! Сега ревете,ама късно! Русия инвестира милиарди в тази война и загуби хиляди животи за да се откаже във ваша полза! Победата и е без съмнение,ами вие мислете,какво чака НАТО след това ха ха хаа

207

ДиамантЗа1.6 х 10^6$

преди 12 часа

че от кога се разправя че имало някакъв си тези дни изтичащ договор за доставка на газ през тръбите положени при соца в украинската целина. по силата на договора Руснаците си взимат своето от ЕУ (която бая невиртуално санкционира Русията), Киев си получава транспортните такси и газови количества, Европата си получава газа и украинците в Украината си получават разпарчетльосани мъжете в дървени кутии. . . . Слава на Укерини ли бе? Зеленски изби народа си, разпиля Европа и купи на жена си диаманти

206

Анонимен

преди 12 часа

До Анонимен "ако Украйна предаде атомните оръжия" ----------- първо - осрааааина никога не е имала собствени ЯО! Второ, в замяна на предаването на ЯО, осссраина се задължава да бъде неутрална! Трето - ако осссрааната имаше ЯО, сша никога нямаше да си позволят да организират преврат на законно избрано управление. Та така драги ми, смехуурко - като кажея ЯО, не забравяй да каже и какви са били поетите ангажименти!

205

Ceci

преди 12 часа

Можеше да спазят договорките с янукович и да отидат на избори, както се бяха разбрали с германия и франция, можеше да изпълнят минските съглашения. Можеше да си спазват конституцията и декларацията за независимост.. ама рошен завря там нато, можеше март да си подпишат документите както се бяха разбрали... а сега ще озреят, още година война и ще подпишат бял лист :-)

204

Анонимен

преди 12 часа

Дойде времето на голямото оправдаване и прехвърляне на топката. Естествено че никой няма да каже "Сгрешихме. Лъгахме украинците. Лъгахме европейските граждани. Нарушихме международното право без срам. Руснаците биха цяло НАТО.". Ще казват "Ние бяхме прави, но ни предадоха тъмните сили. Извънземните помагаха на врага. Ние никога не казвахме, че това е невъзможно да се случи - така ви се струва само."

203

Ос на Злото

преди 12 часа

Китай-Русия-Иран-СевернаКорея: това е Новият ЕвроАтлантически Термин!

202

Инж+

преди 12 часа

Тридневната СВО" явно много е зациклила, щом през ден ту украинците се предават, ту Западът ги предава!?!?!? НЯкой ще му обясни на Путин поговорката "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи"?????

201

Анонимен

преди 12 часа

англия и америка в съдружие с русия предадоха Украйна, прецакаха я, условието за защита и гаранция за териториална цялост, ако Украйна предаде атомните оръжия на просия... и ето резултата

200

Анонимен

преди 12 часа

Въййй, казали бургазлиил ахму амата - казали в Перник и я и би ичката айна - кънтяло в цяла разнебитена Европа. От вън, погледнато украинци в скъпи коли и джобове издути с дадени им за войната пари се хилят на летовниците в най известните ЕУ курорти че таксетата им слабинки; дават силна гас и се прибират в 9 звездните им хотелни квартирюхи. А онези, другите нямат ток, вода и хляб, нямат газ и покрив, синовете, бащите и мъжете им са затънали до шия в сухата кал. Зеленскова си купи пак кристал. .

199

Анонимен

преди 12 часа

Ауу каква изнаенада... но продължавайте са слушате какво ви казват западните "партньори", те знаят най-добре какво е във ваш интерес...

198

Анонимен

преди 12 часа

още ли ще я предават, защото до сега все това правеха, услуги на кремълското, да не нанасят удари реципрочни на тероруска територия, само да стоят и да ги избиват

197

Голямата любов

преди 12 часа

Така е в живота, нищо ново. Голямата любов е Израел, там САЩ дават сега всичко, а Украйна - Украйна е просто една жена с понижена социална отговорност, от тези които се използват за определени услуги срещу заплащане.

196

Анонимен

преди 12 часа

Зеленски обяснява в Брюксел, че имал "план за победа"! Ама какво стана бе, досега нямаше ли план за победа, вече три години - трета година НАТО с 90% БВП побеждава Русия с 1.5% БВП, войната е икономика, и сега за какъв план за победа говори Зеленски? Русия не е ли вече победена?

195

Анонимен

преди 12 часа

Ми що бе, на Запада нали му е големо БВПто?

194

Гошо

преди 12 часа

Една забележка: войната не се води в Украйна, а в Донбас. Малка разлика която САЩ и ЕС не различават. Признават Косово но не и Донбас - двоен стандарт. САЩ атакуваха Сърбия, но сега Донбас. САЩ предизвикаха мигрантска криза в ЕС но ЕС ги приема с възторг, е сега разбра че бърка. Целта е унищожаването на еврото и ЕС и доминант на долара който е само евтина хартийка.

193

Анонимен

преди 12 часа

Китай е комунисическа страна, която се упралвява от Комунистическата партия на Китай. В Китай няма други политически партии. В Китай не се провеждат избори. Китай, и Северна Корея са единствените демократични страни в света, където лидерите на страните реално работят за народа.

192

Спокоен

преди 12 часа

А беше толкова простичко. Не тормозете рускоезичното население. Не допускайте бази на НАТО до руските граници. Не палете живи хора в културните им центрове. Търгувайте, печелете пари, живейте си животеца спокойно. За чий ви беше да ви подкукуросат така, че приключите като държава? Ама Полша, Унгария, че и Румъния вече не крият претенциите си към територията ви. За чий ви беше обикновени украинци? Нито един ваш олигарх не е умрял на фронта.

191

Анонимен

преди 12 часа

Украйна се превръща в поредната неосъществена комунистическа измислица. Само безмисленно избиване между две части на една нация.

190

Куку

преди 12 часа

Мечтите на Пу!Залогът е твърде висок,за да изостави някой Украйна.Това са близо милион убити хора от двете страни!