37

Нане Вуте

преди 2 седмици

Че народа кой го бръсне за слива , бе? Та да му дадат право на мнение??????

36

Анонимен

преди 2 седмици

Вижте цените в магазините, сега си обърнете заплатата в Евро и си помислите какво ще ядете с 700евро на месец

35

Анонимен

преди 2 седмици

Каква Евро зона бе хора, то такава, инфлация литър и половина кола, преди няколко години струваше лев и 70, сега е 4 лева, близо

34

Майора

преди 2 седмици

Копейкин, защо не се засрамите? Уж сте против ЕС и еврото , а спестяванията ви са в евроизбори получавате субсидии в евро! Що за цинизъм е това? Като толкова ви харесва Евразия , откажете се от ЕП и България и отивайте да живеете в Русия , другаря Путин се радва дави приеме, на мас такива като вас не ни трябват! България има ясно очертан път- ЕС и НАТО!

33

До 21

преди 2 седмици

До АнонименЕстествено, че свинкята е гласувала за еврото! Нали са евроатлантици?! Ама у путури!

32

гунди

преди 2 седмици

До Deutch-Ами стой си в германиа бе,навсакаде в европа се прави референдум по жизнено важни въпроси.Румъниа,унгариа,чехиа,швециа,даниа,полша те сто не са приели еврото,да не са по глупави от нас.

31

Анонимен

преди 2 седмици

От кога на варненските роми , които са руски шпиони за България или с каква валута ще работим ние Българите? Трябва да се махне този ром от политическия живот на Българите!

30

Анонимен

преди 2 седмици

Сега сериозно - лично аз имам готовност да изляза на протест във всеки един момент! Тия си правят чики-рики с нас. Призовавам целият народ да побеснее. Спешно ни трябват събития като през 1997-***. По мирен път - няма да стане, проумейте го!

29

България е в

преди 2 седмици

Ръцете на Васала Борисов Британския поданик от Канада и еничаря Пеевски

28

Анонимен

преди 2 седмици

Порусначените партии продължават да рият срещу европейската интеграция.

27

Продажниците

преди 2 седмици

Продадоха българския лев! Искаме референдум! НМа такива като Борисов тиквата продажна, Киро простото Шиндлеров и Пеески свинската сланина да ми определят живота!

26

Онзи

преди 2 седмици

Отвратително правитеслтво, кога ще ги сваляме, не могат да се разберът и не вършат никаква работа, само вземат заплати! Кога?

25

Анонимен

преди 2 седмици

Явно, шайка престъпници, явявайки се "народни избраници", платили огромни суми за мястото си в т. нар. Народно Събрание, решават от името на целия български народ дали да се въвежда евро. Със сигурност гласовете за ИТН и Възраждане при следващите избори ще се увеличат. Видяхме какво стана в Германия при последните избори...

24

Анонимен

преди 2 седмици

Благодаря за това гласуване. Вече ми е ясно за кого да гласувам и за кого не.

23

От 400 милиона

преди 2 седмици

Европейци като дойдат 10-20 милиона социално слаби с по1000 евро социални помощи и българите ще изчезнат от България за 5-10 години

22

09

преди 2 седмици

Е,видя се кои милеят за хората ,както и тези,които не желаят народа да участва при вземане на жизнено важни решения за него.Срамота,къде е българското.

21

Анонимен

преди 2 седмици

"Мнозинството отхвърли искането на "Възраждане" дебатите да бъдат предавани на живо по БНТ и БНР."..............Продажниците дори не могат да застанат зад позицията си с лицата и имената си.

20

Перниканец дo 1

преди 2 седмици

В Родопа български знаете ли? Неграмотно написания ти коментар само доказва, че копейките сте прости парчета. Да, лидерът ви от Възраждане е от малцинствата, но това не значи, че трябва да издевателства върху цял един народ.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Аз само минавам от тук, но да питам. След като ходиха на скъпа екскурзия до Москва "възрожденците" ни да не би да са коленичили пред руския ботуш с молба за отпадане на руските визи? Може ли такова нещо, тяхната втора родина да иска визи за българи?

18

Анонимен

преди 2 седмици

Кое ДПС е гласувало против референдума? ДПС на Доган или ДПС на Пеевски? Да знаем с кого са ПП- ДБ и ГЕРБ в съюз.