55

Анонимен

преди 2 седмици

..и дядя Путин остана с най верните приятели от ИНДИЯ, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ИРАН, ВЕНЕЦУЕЛА, КИТАЙ, ЮЖНА АФРИКА, БРАЗИЛИЯ- НЯКОИ УЖ МОЩНИ ИКОНОМИКИ С МИЛИАРДЕРИ- АМА МИЛИОНИ ОТ ЖИТЕЛИТЕ ИМ ЧАКАТ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ В ДУПКИ, ПЕЩЕРИ, БОРДЕИ, БАРАКИ СКОВАНИ ОТ ДЪСКИ В/У ОСТРОВИ ОТ ОТПАДАЦИ, ОЦЕЛЯВАЩИ ВЪРХУ ПОКРИВИ, ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ НА ВЛАКОВЕ И АВТОБУСИ, ДАВАЩИ ЖИВОТА СИ ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ЛОШАТА ЕВРОПА...

54

Анонимен

преди 2 седмици

До Лука Какво има в главата си Путин? Има глупашко руско величие, ако имаше нещо с което да мисли нямаше да нападне Украйна. Русия доказа че няма място в съвременния свят и ще си получи заслуженото.

53

Анонимен

преди 2 седмици

Само показва колко е важно за Русия някво мижаво нахлуване на територията и, и колко са смешни укрите, но и показа на целия свят кви *** са укрите, също и , че Русия правилно ги е нападнала първа, иначе укрите след като запада ги въоръжи и обучи щяха да нахлуят в Крим, които беше демократично присъединен с референдум.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко ще се нормализира, кого сектата Уа, известна като ерор 404 престане да съществува.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Една част от ВСУ на Украйна навлязла в територията на Русия да се предаде доброволно на Русия заедно с всичкото им подарено оръжие от НАТО, а НАТО се радва, и си мисли че са нападнали и навлезли в Русия, горките кравари, още не могат да проумеят че са преевани

50

Анонимен

преди 2 седмици

Държава,която президент е бивш треторазреден агент и бивш таксиджия,патриарх - бивш полковник и контрабандист на цигари, а академик- бивш пастир на кози,е тотално изгубена бивша империя!

49

Лука

преди 2 седмици

Поредното доказателство , че този който смятате за луд и от лудост е нападнал Украйна май има нещо в главата си.Ако това беше Натаняху Украйна нямаше да съществува.

48

BONZO

преди 2 седмици

Червените линии? Е, пресата премина червените линии по т'ъпотия с такива статии. На всеки човек с основно образование е ясно , че ако Русия иска ще унищожи хохлия за часове при истинска война, а не престрелки.

47

Слава Украини

преди 2 седмици

47 Ти луд ли си бе тия чалмари и алахакбари кой ще им даде ядрено оръжие да притежават.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна кърти прогнилите зъби на руската мечка. Русия се опозори пред целия свят.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Това изобщо не е вярно! Индия окупира Пакистанската част на областта Кашмир. А Пакистан притежава ядрено оръжие. Така че Украйна нито е оървата нито единствена.

44

Анонимен

преди 2 седмици

А онзи ден беше арестуван 6-и пореден генерал от обкръжението на Шойгу! Спестил човека половин милиард рубли от армейско облекло и обувки???Чудно с такива командири ли втората армия в света щеше да бори НАТО,а се мъчи с Украйна? И как става така,че подопечните генерали са виновни,а шефа им - военния министър ,целия в бяло?

43

резултатите

преди 2 седмици

Целият свят трепери от параноята на един луд. Как руснаците допуснаха това...как българите допуснаха едсна тиква да ни управлява и карде толкова години, как британците допуснаха брекзит......Народите са лесно манипулируеми, но там където има демокрация--отрезвяването е по бързо. Тежко на нас,че сме с манталитета на крепостния селянин, който се радва, ако се удави съседа, независимо ,че и той потъва. Спасението е само едно--час по скоро да загърбим руснаците, като манталитет и зависимост.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Малее - мащабно настъпление, държат инициативата. над сто населени места - толкова лъгане на едно място за пръв път прочитам. Ами - давайте, то ако с лъгане се печелеха войни, ама на полето на боя положението е друго, приятелчета. Ще има изненадани, Хаа а а Ахххх .....

41

Анонимен

преди 2 седмици

И в Москва да идат украински руснаци и Кремъл да окупират, руското правителство няма да използва оръжие за масово унищожение срещу братята си. Политическите шимпанзета в ЕС и САЩ не четат история и са неграмотни. Те още вярват, че Русия започва с революцията от 1918 и СССР. Луда работа.

40

Анонимен

преди 2 седмици

Последната червена линия била начертана около устните на Путин. Скоро и нея ще я преминат с някоя кожена ракета

39

Niki13

преди 2 седмици

еййй журналистите, не може да не четете а само да пишете, на територията на ядрена държава СССР , на остров Дамански влиза друга държава 1969. Много падна нивото на образованието. Тази статия може ли да се брои за фейкова?

38

Анонимен

преди 2 седмици

Лесно е да влезеш в клетката на лъва и да му набиеш един шут, въпросът е какво ще се случи след малко и кой *** би го направил?

37

Червени дини

преди 2 седмици

Първо, украйна не е "държава", а територия управлявана от териристична хунта, а предишните държави, които са навлизали на руска територия са Швеция, Франция и третия райх. Всички тези кампании са били много успешни, както и тази.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Краварите са надрусали Украинците с наркотици да навлязат на Руска територия, сега въпросът е как ще излязат? е нема връщане, там ще си останат завинаги