49

Анонимен

преди 3 седмици

Малка Британия сряза Укрия за ракети стром шадоу.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да престанете да наричате зеленски президент защото мандата му отдавна изтече. Освен че е ционист и нацист а по отношение на Курск окупатор.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос!

46

Анонимен

преди 3 седмици

Ами увеличават се териториите от гробища. До сега над 7000 укрофашиста са фърлили фира. Затова във Суми гъмжи от подвижни крематориуми. Извозват от фронта и във крематориумите.

45

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Сещате ли се за Кринки? Е, това става и в Курска област. Имаше Кринки няколко месеца, сега няма ни кринки, ни добре обучена на запад бригада. Това ще стане и около Курск, но там ще е по-добре, защото са цели 13 бригади из сумските гори. Много удобно за локален ядрен взрив, хаха. Не че ще го направят руснаците, но е идея.

44

курск е украински

преди 3 седмици

жужето путин ще се бори да си върне завоюваните територии! Срам нечуван за всички ***!

43

По същество

преди 3 седмици

Зеления: "Увеличаване териториите си в Курск." И отказва да даде повече информация. Ето за това е телеграм. За да вляза в 10 канала и да разбера истината от кадрите там.

42

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Курска област руснаците няма да си я върнат дълго време, но не защото не могат и не искат, а за да изтеглят колкото се може повече подкрепления от другите направления. Взеха хахвото взеха украинците, от там нататък са височини и блата, удобни за руснаците. Цялата им операция се провали още първия ден, когато не осигуриха на основните части плацдарм и тия части бяха лесно смляни от руснаците. От там нататък нищо. Само едни ДРГ се нотаят 20 км напред, 20 км назад. Който успее назад, добре.

41

Много яко

преди 3 седмици

Продължайся Зеленски, ти само звънкяй

40

Анонимен

преди 3 седмици

Русофилите много информирани, бе. Имат сведения от извора по 24 часа в денонощието, знаят всяко село, всяка паланка, всеки един войник поименно. Прославят червените ескадрони. Так держать, молодци!

39

Анонимен

преди 3 седмици

1000 урки влезли - да гласи 1000 кофчега :)))

38

Анонимен

преди 3 седмици

Предлагаме много бърз кредит

37

Анонимен

преди 3 седмици

Пари требват ли ви

36

...

преди 3 седмици

ох ох ох! продажната путинофилия реве ли реве! значи нещата са добре! това си е закон! :))))))))))))))))) абря путиофилията вашата главатарка путин не разбра ли, че тя започна таз война, но САЩ и НАТО ще решат кога и как да свърши! или казано с други думи ще го ядете голям и дебел бахура!!!! :))))))))))))))))) а сте още съвсем в началото! :))))))))

35

Анонимен

преди 3 седмици

Пак е напудрил носа и го раздава голямата работа,ама само при украинците върви тоя цирк

34

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Пуснете ни една статия за това, как точно бе проведена руската ракетнанатака за два дена. Там е интересното. Какео пищи зеления, не ни интересува. Дайте покажете, как руската ракетнанатака съсипа цяла Украйна!

33

отново

преди 3 седмици

След като няма конкретика, след като не са назовани имена на населени места, значи са празни приказки. И отново няма информация за убити и ранени. Което цели възприемането на военните действия като анимация или някаква си свада, цели кухи глави и отсъствие на сърца,

32

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Значи...аз ако съм в Донецк и тоя излезе по телевизията и каже, че някой си там настъпва, за да разменя пленици и иска да ми вдига духа...ами ще му се ядосам меко казано и ще му тегле една м... Това означава, че той ме сравнява с някакви на курорт и ми се подиграва. Демек, ония са елит, а аз съм ***, щото отстъпваме и бягаме. Те да ни хванели, пък после да се радваме, че ще ни разменят. Еасси логиката зелена!

31

Анонимен

преди 3 седмици

Брей с това темпо ще превземеш цяла Русия, амсалака му с амсалак

30

Анонимен

преди 3 седмици

Затуй пък губи в ДНР