10

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, като знам руския тертип на "наемане на работници", като нищо тия "копачи на окопи", ще се окажат на фронта! Не е случайно че няма желаещи, ако ще и по 14 000 долара да предложат

9

104 пленници

преди 1 месец

Украйна залови 104 предали се руснаци преди 2 часа. Най-голямата бройка от едно залавяне на руснаци от началото на войната. Пленниците вече са почти 2хил души. Русия нехае.

8

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, като ги избият до крак, какво ще пишат тогава за широкомащабната трансгранична офанзива.

7

Анонимен

преди 1 месец

Бункерния цар : СВО-то върви по план. Всичко е точно. Скоро окопи и около москва. ахахахахаййахаха

6

питане

преди 1 месец

Може ли информация за прехвърлените батальони и отрязания път на обратно? Какво очаква незащитените в гръб украински войници, които освен, че не могат да се върнат, няма да получат и подкрепления?

5

Анонимен

преди 1 месец

БГ *** да грабват по една лопата и марш към рАсия да помагат

4

82 ОМБр

преди 1 месец

Айде копейки! Излезе ви късмета. Отивате да помагате на раша,отивате да копаете окопи,така де да сте полезни на матушка в нужда!

3

Сът

преди 1 месец

Айде копейки-предатели! Стягайте мешките и заминавайте. Свикнали сте кърски труд. Вожда-късокрак се нуждае от помощ. Идете да станете милионери в рубли,да си купите едно парфюмче после,че умирисвате навсякъде..

2

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

1

82 ОМБр

преди 1 месец

102-*** руски военнослужещи бяха пленени в руската Курска област наведнъж от специалните части на Службата за сигурност на Украйна.Това е най-масовото пленяване на вражески войници накуп, пише "Украинская правда", позовавайки се на източници от специалните служби