42

Анонимен

преди 1 месец

Про стия ГЕРБ пожарникар ограби и затри държавата. Назначи калинки на всеки държавен пост. Съсипа всички структури дето можеха да са в полза при бедствия и аварии. Вместо да развива държавата и да заменя старата техника с по нова, тоя правеше Ин хаус и си пълнеше чекмеджето с евро и злато. От магистралите липсват по 3-7 см. асфалт и 3-7 см подложка, за да може да прибира в чекмеджето от ограбените пари, а всичко вече е за основен ремонт. До кога ще го търпите бре? С Дебелян ограбиха кавото могат

41

Анонимен

преди 1 месец

Константин Пенчев, чиито несметни богатства преди време станаха обект на обществено внимание, е силно човек на Бойко Борисов. Заедно с Десислава Атанасова и Борислав Белазелков той гласува за оставане в сила на промените,свързани със служебното правителство. Така ще бъде, докато в Конституционния съд се назначават политически протежета!

40

Анонимен

преди 1 месец

КС е взел политическо решение, а не юридическо.... Над 80% от хората са наясно че менюто за избор на премиера служебен е неправилно, незаконно и противоречи на конституцията..... Така че според мен в бг територията няма легитимен конституционен съд.... Следователно няма държава и държавност в тая територия...

39

Анонимен

преди 1 месец

Овладяна дьржава спасение няма, дано на есен има масов вот и си вьрнеме дьржавата

38

Анонимен

преди 1 месец

После да ми обясняват герберите как Пеевски не е истинския шеф на ГЕРБ.

37

Анонимен

преди 1 месец

Само герберите пенчев, беразелков и Дуловската Деси са "с особенно мнение" Пфу...

36

Анонимен

преди 1 месец

Прав е, но повечето хора не го разбират. На *** кладенчева вода.

35

Анонимен

преди 1 месец

Ти се омитай от нашата държава оттам отдето дойде. А държавата каквато си е, такава да си е.

34

Анонимен

преди 1 месец

Тая държава е дъно, точно съдебната реформа беше необходима по ред причини и сега я отменят.А оставят глу павите промени за служебното правителство.

33

Анонимен

преди 1 месец

Значи Главчо и Главчовци, нямат мърдане. Е как да ги мръднеш, като повечето уж професионалисти министри са протежета на Шиши. Другата част на Тиквата.

32

Анонимен

преди 1 месец

С тези служебни правителства дето сам си ги назначава Цар Тиква Първи Велики ще ни управлява пожизнено.

31

Анонимен

преди 1 месец

Решение тип бацо и шиши, се едно те са го приели двамата

30

Анонимен

преди 1 месец

Моделът Пеевски обяви война на държавата.След натиск и на ръба на мнозинството - КС отмени съдебната реформа. Това връща доминиращата позиция на прокурорите и статута ни на прокурорска държава. А КОЙ контролира прокуратурата е ясно.КС оставя служебния кабинет. Наскоро Главчев (уж ГЕРБ) уволни областните управители на ПП/ДБ и назначи такива на ДПС. След това уволни тези на ДПС, които се надигнаха срещу Пеевски и назначиха негови кадри.Това е категоричен знак. Моделът на задкулистната власт обяви война на правовата държава.И спечели една битка. Войната обаче предстои.

29

смеехххх

преди 1 месец

Ти па си много убав Що бели направихте с Радев

28

Анонимен

преди 1 месец

ПОЗОР за КС!!!!! Да бъдете преследвани до дупка от безконтролната прокуратура, която защитихте!

27

Анонимен

преди 1 месец

Липсата на решение отваря възможността той отново да бъде сезиран за същите разпоредби. например може да направи президентът Румен Радев, който и сега атакува тези текстове, след като тази есен в бъде обновен съставът на КС (предстои самият Радев да назначи двама души в съда на мястото на Мариана Карагьозова и Филип Димитров, които вкара предшественикът му Росен Плевнелиев) и тогава някое от вижданията за служебния кабинет може да вземе превес.

26

1280

преди 1 месец

КирЕ милия е толкова ***, че не осъзнава, че е възможно някой дори да си помисли, че е толкова ***, колкото е *** КирЕ, а следва да се има предвид, че той е от всички *** най- ***.

25

Анонимен

преди 1 месец

Това е добър повод Киро да празнува - държавата все още е превзета и КС го доказа. Значи може да се почерпят с Боко и Пеевски по пица довечера.

24

Анонимен

преди 1 месец

Прав е. Преди 30 и няколко години създадоха тая посткомунистическа конституция, на която най-голямото й "достойнствво" е, че няма член първи за върховенството на БКП. Оттам нататъка е в стил постсъветски и защитава статуквото на "нашите хора". Така няма как да стане, освен някаква "путинова" демокрация.

23

Анонимен

преди 1 месец

в държавата на тиквата, сви нята и агата и КС е кукла на конци!