125

преди 15 години

Ние сме първата страна в ЕС на която се случва това. Получили сме предупреждение и след него сме продължили по лош път. Дали ще бъдем първата държава изхвърлена от ЕС.Като си помисля, нищо от обещаното през 2007 не е реализирано, дори напротив, проблемите са се задълбочили.

124

spass

преди 15 години

Доган и Станишев са в сауната, знойна красавица прави *** на Доган. Станишев по някое време казва: - Ефенди, да се сменим, а? Доган отговаря: - Ами, сменете се де!II Вариант: Вместо знойна красавица да се чете дедо Мони

123

преди 15 години

Тези пари са около 1% от оборота на РБ. Ако си мислите, че са малко, грешите.

122

преди 15 години

Искам да кажа, че кризата в България започна с корупцията в нашето правителство.

121

премиер - помияр

преди 15 години

Отдавна се знаеше че фондовете ще бъдат окрадени и съответно спрени. Те нали затова се натискаха бсп и доган да вземат властта с ясната идея за европейските пари? Е, успяха...

120

преди 15 години

Като спряха парите от Европа, какво ще правим. Тези проекти които се изпълняват в момента как ще се финансират. Договори от САПАРД за десетки милиони още не са изплатени. Проблемът е, че ще бъдат платени от бюджета, т.е. от нас. А средствата за инфраструктура и магистрали? Пак ще има забавяне защото няма пари. Хората заделиха средства за пътища в България а ние какво - чудим се как да ги откраднем. Сега като спряха парите с какво ще строим пътища - с пари от бюджета. Да но сега вместо с чежди средства да строим ще трябва ние да платим всичко. А както знаем това ще проточи нещата във времето. Това е истински шамар и то точно в началото на глобална криза. Тези средства щяха да спомогнат за разкриване на не едно и две работни места. В момента хората насякъде се опитват да привлекат паричен ресурс а ние го изпуснахме. Няма да се учудя ако в края на годината разпределят част от излишъка в бюджета, и да налеят пари отново в обръчите от "наши" фирми. Е г-да управляващи аз не съм съгласен с пари от моите данъци да храня вашите партии и коалиции.Мисля, че никой вече не би се качил на трамвая ви, който от никъде не идва и за никъде не отива. Просто в момента може би правите последния курс. Надявам се.

119

преди 15 години

4erveni bokluci i korumpirani 4engeta - tova e pravitelstvoto na BG

118

Pols

преди 15 години

Ami pravilno sa im gi spriali. Vmesto da pulniat gushite na upravliavashtite, po-dobre da gi sprat. Taka ili inache obiknovenite hora kato men nishto ne vijdat ot tezi pari.

117

преди 15 години

Къде сте млади комунисти?Къде е модерната лява партия?Къде е партията столетница?Къде сте членове на БСП, партия която скоро ще бъде изхвърлена от клуба на европейските леви партии.

116

Митака

преди 15 години

Моля се на Господ да спечеля зелена карта. В САЩ 10 пъти по-яка криза да има, пак ще съм 100 пъти по-добре отколкото в тая клоака, в която се е превърнала държавата ни.

115

зайо благодарим ти

преди 15 години

добре сме, добре сме...... казал зайо байо премиера на БГ а после добавил: в Русия съм, в Русия съм....

114

DevilishSoul

преди 15 години

112,подготвят медийната изява довечера по подупечните си медии:) Сега ще кажат, че е станала грешка в предвода и всъщност средствата са спрени, ама не съвсем, ама все пак са спрени, но ще бъдат пуснати:) И че правителството е върха, а ватмана има книжка за трамвай!....

113

преди 15 години

Koi shte dade pari na komunqgi i agenti na DS?

112

tosunbey

преди 15 години

kude sa sega onezi stani6evci,purvanovci i drugite durdorkovci?6to gi nyama na snimkata kum statiyata??a??

111

преди 15 години

Чудя се какво е очаквало правителството? Да заблуди чиновениците от ЕС? Да покаже нашата бедна и корумпирана доматена република в розова светлина? Мисля, че никой не се е изненадал от това решение.

110

БСП

преди 15 години

ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖА И КРАДА!!!ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖА И КРАДА!!!ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖА И КРАДА!!!

109

Евгени Цветков

преди 15 години

То хубаво да си взема багажа и да се махам оттука.Ама нали като ида на Запад ше ми поискат документ за самоличност.Е та не него с толкова големи букви пише РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,и кфо трябва да търпя да гледат на мене като втора ръка човек ли?Но има надежда че някой ден ше взема паспорт различен от българския,и тогава мога само да си запаля печката с нашия роден паспорт.Пък полсе никой няма да ме спре да си идвам тука когато си поискам!

108

преди 15 години

Sega o4akvajte sledvashtata 4ast na sagata s parite na EU.

107

преди 15 години

Кризата затяга примката около шията на държавата ни. Външните инвестиции секват, а корупцията пречи на парите по програмите на ЕС да стигнат до родния бизнес. И какво си мислите че следва? Този филм сме го гледали. Фалити на банки, купони, безкрайни опашки.Щом комунисти ни управляват така ще бъде - ще бъдем бедни и в безизходна ситуация, като животни в кланница. Това е комунизма мили хора, много красиви думи, а като излезеш от конгреса на бсп падаш в калта на действителността.Иначе е много хубаво да искаш всички хора да са равни, пенсионерите да имат пари, болниците и лекарствата да са безплатни, да работиш за удоволствие. Хубаво е също да се дрогираш и някой друг да ти плаща сметките. Хубаво е да влезеш при родителите си и да им вземеш ТВ за да го продадеш за следващата доза.

106

Присмехулник

преди 15 години

Май това е началото на края. Не искам да съм такъв песимист, но е ясно, че управниците в BG не стават за *** за зеле.Пълни некадърници и безхаберници. Но така е. Като всеки който има някаква власт гледа да топне ръце в меда, независимо че тук разни и безобразни ще се опитват да изкарат че нещата не са трагични, за всеки вече е видно, че е така.Корупцията е навсякъде. Какво стана с шефа на пътния фонд. Даде на брат си проекти за 120 млн. лв. ОЛАФ го разкриха а ние какво направихме - нищо. Даже каза "Е какво, брат ми без работа ли да стои". Ами онзи п.о.м.и.я.р менистър Димитров в началото каза че е доволен как добре се усвоявали евро фондове. Трябваше сда каже "крадат евро фондове". После като се разбра, че на запад наричат това "Конфликт на интереси" млъкна и се сниши за няколко дни и после пак започна да се показва в медиите. Вижте втората забележка на ЕК - да не се допуска конфликт на интереси". Сега онзи ватман СЕР ГЕЙ ще се изтъпани и ще каже какви мерки взело правителството. Взели са дръжки. Когато има вкарани в затвора за усвояване на средства от евро фондовете, едва тогава от ЕК ще повярват, че има воля и желание за промяна. Къде са онези от групата на Николов - Стойков. даже преди около половин година искаха да съдят ОЛАФ. Това може да стане само в АБСУРДИСТАН BG.