15

123

преди 1 месец

До БългаринНе си българин, а убит ***. Едни и същи простотии пишеш ден след ден. Целувай американски гъзoвe и бъди щастлив. А с външни или вътрешни нужници руснаците са велика нация, чиято империя е жива и ще бъде дълго!

14

Анонимен

преди 1 месец

Тя за Рузия ли ще работи, или за САЩ??

13

Анонимен

преди 1 месец

Недоумявам какво публикувате новина как някакви голтаци с БВП колкото на Мюнхен южните квартали се изказват как Кампала Харис не допринесла с нищо в отношенията им?! Абе, бедняци, вие не съществувате за цивилизовани свят, бе...

12

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е мечтата на всеки диктатор, било в партия или държава, като Пеевски, Борисов, Доган, Копейката, Путин, Ердоган, Орбан и така нататък...

11

Българин

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

10

анонимен келеш

преди 1 месец

Пескович ти ако знаеш жена ти фигуристката що бибитки извъртя долу в Гърция ше си обръснеш мустака:):):):)

9

Да бе!

преди 1 месец

Какви отношения може да има една държава от Свободния свят, каквито са Съединените щати, с един терористичен феодален режим, каквато е Крепостна рус!

8

:)

преди 1 месец

ПедоПутин наредил тридневна СВО, но куците руски орди не могат да свършат работата за 3 години. А нали щяха в Лондон да ходят, пак в Берлин бяха тръгнали? Клоуни бездарни!

7

Мъка

преди 1 месец

Обаче се личи, че сме руска колония. Нон-стоп ни информирате какво мисли Русия за останалия свят. Пропагандата ни ми идва малко повече, макар че разбирам, че след като целенасочено ви отрязаха рекламите за хазарт, вече не можете и минимална заплата да плащате на миссирррките и трябва да публикувате каквото ви каже Кремъл.

6

Анонимен

преди 1 месец

В Калифорния по улиците на Лос Анджелис и Фриско обстановката е варварска. Бездомниците грабят магазини, боцкат се и пият алкохол на щедрите социални помощи. Нормален човек рискува да се разхожда там.

5

Анонимен

преди 1 месец

Кви отношения с военнопрестъпници??

4

Анонимен

преди 1 месец

Илон мъск я нарече марионетка

3

Анонимен

преди 1 месец

А за кво трябва да допринася? Кой му е зор за вас та ше допринася?

2

Анонимен

преди 1 месец

"Казала Харис многократно е изразявала подкрепа за украинския президент Володимир Зеленски и обвинява Русия, че води "варварска и нехуманна" война." - Не гледате ли какво публикувате, редактори няма ли тоя сайт? Казала Харис, Камала Харис все едно ви е май.

1

Анонимен

преди 1 месец

Е какво да допринесе тази кухоглава юрдечка? Затова се залива от смях при всеки въпрос - не знае какво да отговори. Всеки си има номер в живота.